Poradna duly
Jana Čurdová
když on mě stejně vzbudí a já asi ani neusnu … mám tam být už v sedum ráno ![]()
Kačenko, tohle by Ti neměl dělat..
Je mi Tě líto, vím jak bych se cítila. Tak se na něj vykašli, běž spinkat a mysli na miminko. ![]()
suricata píše:saiiimona píše:to jo, je hrozně hodnej, ale někdy už je to přeci jen hodněsuricata píše:Ale je to hezkýsaiiimona píše:tak to asi neprojde přes cenzurusuricata píše:Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčísaiiimona píše:tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie
![]()
![]()
jak se o Tebe stará.
Tak to věřim ![]()
Akorát vás tu tím holky otravuju co ??
já neusnu když on je v hospodě a navíc když vím , že mě musí probudit tak pořádně nezaberu i tak
Jakýpak otravování??? To NEEE, spíš mě je líto, že Tě takhle trápí a taky bych asi neusla
neotravuješ, proto tu jsme, abychom si pomohly, jen je mi líto, že nevím jak…
snad mu to fakt dojde, že toto asi není to nejlepší…
ty mysli na miminko a nenech se vynervovat, povyprávěj miminku tvoji nejoblíbenější pohádku, určo tě to rozptýlí a miminko nebude ve stresu ![]()
děkuju moc
je zase nedostupnej , já už fakt nevím co sem komu udělala
To mu nedochází, jak Tě tímhle trápí? A že už by se měl chovat zodpovědně…? ![]()
saiiimona píše:
To mu nedochází, jak Tě tímhle trápí? A že už by se měl chovat zodpovědně…?
Asi mu to opravdu nedochází , on je s kamarádama a pije si
jo já už taky neee a mám toho pomalu plné zuby , nakonec ze mě udělá stíhačku …
jo jo , tohle je bohužel jeho špatná vlastnost , když někam jde tak jde a nic ho nezajímá