Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
4.8.11 19:20

Kačenko, buď ráda, že miminko zítra uvidíš a dozvíš se o kolik zase vyrostlo :-) všechno je určitě v pořádku, mimochodem máš nádherné bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 19:25

JO jo metřík máš vidět :potlesk:
Děkuji , děkuji :oops: No já vím , že plaším a bojím se zbytečně , ale vždycky ped kontrolou se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 19:31

já vím, je to asi normální, ale ty se usměj pohlaď bříško a těš se jak mrňouska uvidíš :-)
moje mimi mi minule mávalo a jakoby říkalo Ahoj, mámo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 19:34

JO já jak jsem nastupovala do nemocnice , tak tam taky machálo ručkou :-) jediný čím se opravdu uklidňuju , že kdyby bylo něco v nepořádku tak špiním nebo krvácím … Je to zatím hold těžký , když ještě nejsou ty pohyby a taky mě zítra čeká ten odběr krve , to taky bude úžasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.8.11 19:42

jakej metřík ??, :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 19:43

hele já mám taky někdy pochybnosti, jestli tam mimi vůbec je… je to takové blbé mezidobí - už mi není tak špatně a mimi ještě nekope, takže o něm ani nevím, jen mi vyrostlo bříško, ale po 14. týdnu už je jen malý riziko nějakých komplikací, jestli chceš pošlu ti fotku z ultrazvuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 19:45
Markuška píše:
jakej metřík ??, :-(

když si dáš nahoře zobrazovat podpisy, měla bys vidět metřík v kolikátým je kdo týdnu a obrázek, já tam mám basebalisty, ale bohužel bez pálkaře asi se jen rozcvičují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.8.11 19:53

metřík…taky jsem nechápala…je to pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 19:56

JO jo vím , že už je minimální rizoko komplikací , ale stejně , hormony no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 19:59

Dík :-) a je to docela jednoduchýna nějaké „metříkové“ stránce si vytvoříš metřík (já jsem použila tickerfactory.com, ale i Kacenka a Saiiimona mají moc hezké metříky) vygeneruje ti to adresu a tu pak vložíš do podpisu v nastavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 20:03

Hormony… někdy se to hodí, dneska jsem v práci vyhrožovala kolegovi, že jestli bude furt u oběda kecat o přenosných nemocech, uvidí, co zmůžou těhotenské hormony a přidala jsem výhružný pohled, okamžitě změnil téma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 20:50

Hezký večer, děvčátka.. Tak jaký jste měli jinak den, kromě toho, že Markuška by nejradši rozbila okna? :mrgreen: Tady nepršelo, ale začíná teď hlučet bouřka. Máš hezký metříček Surikatko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 20:53

ty taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 20:54

Děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 20:57

Jinak jsem se měla docela fajn, šéfka má volno, tak mám v práci leháro, ale příští týden mi to končí :-(
A jak ses měla ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital