Poradna duly
Jana Čurdová
Kačenko, buď ráda, že miminko zítra uvidíš a dozvíš se o kolik zase vyrostlo
všechno je určitě v pořádku, mimochodem máš nádherné bříško ![]()
JO jo metřík máš vidět ![]()
Děkuji , děkuji
No já vím , že plaším a bojím se zbytečně , ale vždycky ped kontrolou se bojím
já vím, je to asi normální, ale ty se usměj pohlaď bříško a těš se jak mrňouska uvidíš ![]()
moje mimi mi minule mávalo a jakoby říkalo Ahoj, mámo ![]()
JO já jak jsem nastupovala do nemocnice , tak tam taky machálo ručkou
jediný čím se opravdu uklidňuju , že kdyby bylo něco v nepořádku tak špiním nebo krvácím … Je to zatím hold těžký , když ještě nejsou ty pohyby a taky mě zítra čeká ten odběr krve , to taky bude úžasný ![]()
hele já mám taky někdy pochybnosti, jestli tam mimi vůbec je… je to takové blbé mezidobí - už mi není tak špatně a mimi ještě nekope, takže o něm ani nevím, jen mi vyrostlo bříško, ale po 14. týdnu už je jen malý riziko nějakých komplikací, jestli chceš pošlu ti fotku z ultrazvuku ![]()
Markuška píše:
jakej metřík ??,
když si dáš nahoře zobrazovat podpisy, měla bys vidět metřík v kolikátým je kdo týdnu a obrázek, já tam mám basebalisty, ale bohužel bez pálkaře asi se jen rozcvičují ![]()
JO jo vím , že už je minimální rizoko komplikací , ale stejně , hormony no ![]()
Dík
a je to docela jednoduchýna nějaké „metříkové“ stránce si vytvoříš metřík (já jsem použila tickerfactory.com, ale i Kacenka a Saiiimona mají moc hezké metříky) vygeneruje ti to adresu a tu pak vložíš do podpisu v nastavení
Hormony… někdy se to hodí, dneska jsem v práci vyhrožovala kolegovi, že jestli bude furt u oběda kecat o přenosných nemocech, uvidí, co zmůžou těhotenské hormony a přidala jsem výhružný pohled, okamžitě změnil téma ![]()
Hezký večer, děvčátka.. Tak jaký jste měli jinak den, kromě toho, že Markuška by nejradši rozbila okna?
Tady nepršelo, ale začíná teď hlučet bouřka. Máš hezký metříček Surikatko ![]()
Jinak jsem se měla docela fajn, šéfka má volno, tak mám v práci leháro, ale příští týden mi to končí ![]()
A jak ses měla ty? ![]()