Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
4.8.11 20:59

jj, dobře byla jsem včera v knihovně, tak jsem trochu něco poklidila, něco malýho si uvařila a čtu si a užívám si klidy, jsem sama doma s pesanem :-) Odpo na chvíli přijela mamka se ségrou, takže pohodička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 20:59

My bli u našich na zahradě , teď sem sama doma , pán šel ze zahrady pěšky a stavil se na pivo a oznámil mi , že se vrátí až se jemu bude chtít . Ale nějak mu nedochází , že máme zatím jen jedny klíče a já musím čekat až přijde , abych slyšela zvonek :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:00

Tak to jsi měla super den, a můžu se zeptat, co čteš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:05
Kacenka020 píše:
My bli u našich na zahradě , teď sem sama doma , pán šel ze zahrady pěšky a stavil se na pivo a oznámil mi , že se vrátí až se jemu bude chtít . Ale nějak mu nedochází , že máme zatím jen jedny klíče a já musím čekat až přijde , abych slyšela zvonek :zed: :cert:

Jste se pohádali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:06
suricata píše:

jj, měla :-) Jasně, že se můžes zeptat, čtu Joy Fieldingovou, mám od ní půjčený 3 knížky, zrovna čtu Šepoty a lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:07

ne ne nepohaali , teda nejdřív … pak když i řek , že si přijde kdy se mu zahce tak to už pak jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:08
Kacenka020 píše:
My bli u našich na zahradě , teď sem sama doma , pán šel ze zahrady pěšky a stavil se na pivo a oznámil mi , že se vrátí až se jemu bude chtít . Ale nějak mu nedochází , že máme zatím jen jedny klíče a já musím čekat až přijde , abych slyšela zvonek :zed: :cert:

Tak mu zavolej, že v deset jdeš spát a pak se může stát, že neuslyšíš zvonek, třeba si to jen neuvědomil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:09
saiiimona píše:
suricata píše:
jj, měla :-) Jasně, že se můžes zeptat, čtu Joy Fieldingovou, mám od ní půjčený 3 knížky, zrovna čtu Šepoty a lži.

To nezní jako komedie…
O čem to je? Autorku vůbec neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:09
suricata píše:
Kacenka020 píše:
Tak mu zavolej, že v deset jdeš spát a pak se může stát, že neuslyšíš zvonek, třeba si to jen neuvědomil…

jj, taky bych to tak udělala, nebo mu napiš sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:10

Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil … :pocitac: asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:12

No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:12
saiiimona píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
jj, taky bych to tak udělala, nebo mu napiš sms.

možná sms je lepší, když už jste se rafli a jste oba rozehřátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:13
Kacenka020 píše:
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil … :pocitac: asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala

Chjo, máš to s nim složitý :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:14

Jo to jsem holky taky už psala , ale když má mobil vypnutej , tak i ta smska byla zbytečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:16
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
Chjo, máš to s nim složitý :-( :cert:

jo s ním to ani jiné být nemůže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí