Poradna duly
Jana Čurdová
jj, dobře byla jsem včera v knihovně, tak jsem trochu něco poklidila, něco malýho si uvařila a čtu si a užívám si klidy, jsem sama doma s pesanem
Odpo na chvíli přijela mamka se ségrou, takže pohodička ![]()
My bli u našich na zahradě , teď sem sama doma , pán šel ze zahrady pěšky a stavil se na pivo a oznámil mi , že se vrátí až se jemu bude chtít . Ale nějak mu nedochází , že máme zatím jen jedny klíče a já musím čekat až přijde , abych slyšela zvonek
![]()
Kacenka020 píše:
My bli u našich na zahradě , teď sem sama doma , pán šel ze zahrady pěšky a stavil se na pivo a oznámil mi , že se vrátí až se jemu bude chtít . Ale nějak mu nedochází , že máme zatím jen jedny klíče a já musím čekat až přijde , abych slyšela zvonek![]()
Jste se pohádali?
suricata píše:
Tak to jsi měla super den, a můžu se zeptat, co čteš?
jj, měla
Jasně, že se můžes zeptat, čtu Joy Fieldingovou, mám od ní půjčený 3 knížky, zrovna čtu Šepoty a lži.
ne ne nepohaali , teda nejdřív … pak když i řek , že si přijde kdy se mu zahce tak to už pak jo
Kacenka020 píše:
My bli u našich na zahradě , teď sem sama doma , pán šel ze zahrady pěšky a stavil se na pivo a oznámil mi , že se vrátí až se jemu bude chtít . Ale nějak mu nedochází , že máme zatím jen jedny klíče a já musím čekat až přijde , abych slyšela zvonek![]()
Tak mu zavolej, že v deset jdeš spát a pak se může stát, že neuslyšíš zvonek, třeba si to jen neuvědomil…
saiiimona píše:suricata píše:jj, měla
Tak to jsi měla super den, a můžu se zeptat, co čteš?Jasně, že se můžes zeptat, čtu Joy Fieldingovou, mám od ní půjčený 3 knížky, zrovna čtu Šepoty a lži.
To nezní jako komedie…
O čem to je? Autorku vůbec neznám…
suricata píše:Kacenka020 píše:Tak mu zavolej, že v deset jdeš spát a pak se může stát, že neuslyšíš zvonek, třeba si to jen neuvědomil…
jj, taky bych to tak udělala, nebo mu napiš sms.
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil …
asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.
saiiimona píše:suricata píše:jj, taky bych to tak udělala, nebo mu napiš sms.Kacenka020 píše:Tak mu zavolej, že v deset jdeš spát a pak se může stát, že neuslyšíš zvonek, třeba si to jen neuvědomil…
možná sms je lepší, když už jste se rafli a jste oba rozehřátí…
Kacenka020 píše:
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil …asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
Chjo, máš to s nim složitý
![]()
Jo to jsem holky taky už psala , ale když má mobil vypnutej , tak i ta smska byla zbytečná
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Chjo, máš to s nim složitý
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil …asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
![]()
jo s ním to ani jiné být nemůže ![]()