Poradna duly
Jana Čurdová
Víš jak to je.. Jsou to chlapy. Oni asi to těhu nějak moc neřeší, někteří, prostě jim to nepřijde, nebo možná si chtěl ještě užít volnosti a trochu je ta představa z toho velkýho závazku děsí. Ne že bych ho chtěla bránit, chci pomoct hlavně Tobě, aby Ti bylo líp!!! Třeba mu to vše docvakne, až se mímo narodí, ale radši se na tu předtstavu moc neupínej…
máš naprostou pravdu , je to chlap a ženská ho nechápe a on jí taky ne a ještě víc když je těhotná a pracují jí hormony
jj, přesně tak, prostě se s nima musíme smířit, ale vím, že to jen tak nejde. Ono se mi to radí, kdybych byla v Tvojí kůži, asi bych pobíhala už od okna k oknu, úplně přesně vím, jak se cítíš, proto je mi Tě tak líto. Mě tohle Martin naštěstí nedělá, stačí mě, když opravdu jednou za čas nějakou akci v práci a jsem z toho na nerva.
Já sem ráda za to kde jsem a čekám miminko , ale spousta holek v mém věku , což je 21 , tohle neřeší …kdy přítel přijde , s kým je , jestli je miminko v pořádku , co vařit , úklid , peníze … užívaj si buď s kamarádkou nebo s přítelem a jeho kamarádama a netrápí se a jak íkáš ty nelítaj od okna k oknu … já hrozně brzo dospěla a jsem ráda , ale tahle situace a jeho přístup mě trápí a bolí
jj, přesně vím o čem mluvíš. Zkus si s ním promluvit, kolik mu je?
no je mu 24 … nevím jestli to k něčemu bude , na tohle má svojí palici
chjo, nezlob se, ale já se rozloučim, nějak se mi zavíraj oči.. Doufám, že brzo přijde a zkus na něj nějak vyzrát.. Hlavně buď co nejvíc v klidu a dej vědět, jak to dnes dopadlo a taky, jaká byla poradna, budu na Tebe myslet. Měj se co nejlíp to jde a přeju dobrou a co nejklidnější noc ![]()
děkuji , že jsi tu se mnou byla
zítra se určo ozvu , přeji dobou noc ![]()
Kacenka020 ach jo ti chlapi
to mi dělá i můj , když se pohádáme zbalí se a vypne si telefon a nebo ho schválně nechá doma a to mám pak ještě větší nervy a vztek
máme to hold někdy těžký , ale snad jste se usmířili a nepřišel moc pozdě ![]()
Ahoj holky , tak přišel ve dvě ráno , vožralej jak ještě nikdy . Byl teda i docela dost vulgární . probrečela jsem noc . stejně si nic pamatovat nebude … přišel špinavej jak hovado , nevím kde se vyválel . Spala jsem asi jen od pěti do šesti , tak jsem pěkně vyřízená , že jsem si ani nebyla schopná řít o fotku a nebo se zeptat na pohlaví , nějak mi stačilo vidět srdíčko a jak se hýbe a byla sem spokojená . Jinak mi teda brali 4 ampule krve , výsledky budu vědět až po jednadvaátým srpnu , má totiž dovolenou
chuderko
ten je teda fakt hroznej , ví vůbec , že bude otec
hlavně se netrap a nenervuj , buď ráda, že je mimi v pořádku a udělej si dneska odpočinkovej den ![]()
jo dneska asi nevylezu z pelechu , jen si musím koupit něco k jídlu , nevík kdy se zbudí a jestli bude schopnej něco nakoupit ![]()
NO já si asi k obídku obědnám pizzu z místní restaurace , vozej to až domů a on si může jíst co chce … u mě je problém , že já ve dne moc neusnu , ale třeba to na mě padne ani nebudu vědět jak