Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
5.8.11 09:42

jo to já teprv uvidím co mě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.8.11 10:05

Kacenka020

to je mi líto, že tě takhle přítel trápí, měl by brát ohled na tvůj stav a že by ses vůbec neměla stresovat, všechno se to přenáší na miminko.
Můj přítel taky chodí rád na pivíčko, co jsem těhotná, tak poprvé přišel opitý a říkal věci, které si stejně ráno nepamatuje a mě hrozně mrzí…tak díky bohu od té doby mu to furt připomínám, jak je hnusnej, když se opije, tak už se to nestalo. Někdy jsem záviděla kamarádce…její přítel vůbec nepije alkohol, takže takový problémy vůbec nemají, ale mají určitě zas jinde trable.
No hlavně že mimísek je v pořádku a pěkně roste, a ty to hlavně ted dospi a odpočívej. S přítelem se to nějak vyřeší, jako ostatně se to vždycky vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 10:11

On si to asi fakt pořádně neuvědomuje nebo já nevím … teď vylezl na záchod je asi ještě vožralej , páč to tam málem zboural , ale na mě se nepřišel ani podívat a zase zalezl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 14:56

Tak jak to vypadá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 15:09

Ahoj holky, já včera totálně odpadla a dneska se mi pak v práci nic nechtělo a byla jsem jak vyoraná myš…
Kacenko, já bych počkala, až mu bude líp a pak bych mu řekla, v klidu, aby neměl pocit, že mu něco vyčítáš, co ti včera vadilo a zároveň nabídni řešení, jak by ti to vyhovovalo, třeba - mě nevadí, že jdeš s klukama na pivo, ale příště by bylo lepší, kdybys šel se mnou domů, kdyby se mi udělalo špatně a přitom bys vyvenčil psa a vzal si klíče, abys mě nebudil a pak si buď s klukama, no a snad není hloupej a příště tě nevzbudí a ráno bude milej, protože má skvělou a chápavou ženu, která chápe, že si chce vyjít s klukama, třeba pak nebude jančit a mít pocit, že mu něco utíká a musí to dohánět…
ale tak bych to udělala já, neznám celou tvoji situaci ani dotyčného pacholka… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 15:13
suricata píše:
Ahoj holky, já včera totálně odpadla a dneska se mi pak v práci nic nechtělo a byla jsem jak vyoraná myš…
Kacenko, já bych počkala, až mu bude líp a pak bych mu řekla, v klidu, aby neměl pocit, že mu něco vyčítáš, co ti včera vadilo a zároveň nabídni řešení, jak by ti to vyhovovalo, třeba - mě nevadí, že jdeš s klukama na pivo, ale příště by bylo lepší, kdybys šel se mnou domů, kdyby se mi udělalo špatně a přitom bys vyvenčil psa a vzal si klíče, abys mě nebudil a pak si buď s klukama, no a snad není hloupej a příště tě nevzbudí a ráno bude milej, protože má skvělou a chápavou ženu, která chápe, že si chce vyjít s klukama, třeba pak nebude jančit a mít pocit, že mu něco utíká a musí to dohánět…
ale tak bych to udělala já, neznám celou tvoji situaci ani dotyčného pacholka… :-)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 15:20

Ahoj Saiii jak se dnes máš? koukala jsem na tvoje bříško a moje vypadá stejně, akorát jsem teda o 4 týdny za tebou, snad nebudu za chvilku koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 15:23

Ahojky surikatko :-)
jj, mám se dobře. Doufám, že Ti to v práci aspoň uteklo. Taky si říkám, že budu za chvíli jak koule, jestli to takhle bude pokračovat, praská mě kůže na bocích,stehnech a u kolenou, nechápu :-( Máš taky nějakou fotečku pupiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 15:29

nemám, ale určo něco vyfotím :mrgreen:
a mažeš se? já se mažu, někdy sice zapomenu, ale zatím dobrý, pořád jsem měla plochý břicho a po víkendu u mámy mi vyskočilo a od tý doby tam prostě je :mrgreen: tak si užívám a občas si bříško pohladím a je mi krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 15:31

jj, mažu, nejmíň ráno a večer, nekdy i přes den, ale u kolen mě to nikdy nenapadlo :-( Břicho i boky si mažu.. A cítíš už pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 15:34

No asi ne, když jseš 15+3 ještě, viď? Já pořád čekám, občas se mi zdá, že trošku něco cítím, ale už se těším a ucítím pořádný 1. kopanec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 15:38

já mám pocit, že jo, ale jen občas, lehnu si a pevně přitisknu ruku k bříšku a cítím jen takové lehounké lechtání, jsem přesvědčená, že je to ono, ale je to jen někdy a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 15:39

jo jo na to se taky těším, až už budu vědět, že to není jen moje představivost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.11 15:42

jj, přesně tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 15:46

A tak ty bys už mohla cítit miminko už je velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí