Poradna duly
Jana Čurdová
jj, to je, že se máme fajn
Co máš dnes v plánu? Já vařím, dnes dělám jen zapečený brambory, pak něco vyžehlim a zapakujeme přítele, zítra zas odjíždí do práce..
Jééé já dneska taky budu dělat zapečené brambory
jinak je dneska na pořadu dne úklid , úklid a jen úklid
vytírat , nádobí umejt , koupelna je zase jako prase , nádobího hora ![]()
mnam…miluju čočku ![]()
já si včera dělala řízek a bramborový salát, měla jsem strašnou chut hlavně na ten bram. salát a k tomu jsem ještě udělala rajčatový salát
. Takže dnes dojídám ![]()
Uklid jsem právě dokončila, tak ted už jen vegetit.
JO to já sežrala misku bramborového salátu v sobotu tchýni , měla ho na neděli , ale naštěstí ho měla dost ![]()
Ahoj holky ![]()
Majklo, veliká gratulace k pohybům, takže už máš o zábavu postaráno:)
Saiii, nakonec jsem do práce musela, bohužel se to tak vyvrbilo, že tam musím být minimálně do září, ale už mi dali novou holku na zaučení, tak ji pomalu zaučuju…
Kačenko, já chci taky tchýni se salátem ![]()
Majklo taky závidim pohyby, ale dneska se mě zdálo, že taky něco cítim , přítel ke mě hned letěl a nic ![]()
Bramborovej salát a řízky jsme měli nedávno, na to jak jsem to nikdy nemusela, br. salát mi stačil jednou v roce na Vánoce, tak mňáááám ![]()
Surikatko a tak už je Ti aspoň líp??? Jinak mám konečně naskenovanou tu fotečku s pohlavím, je to tam líp vidět, schválně na to jukni, mám jí v albíčku, co myslíš.. Čím víc to zkoumám, tím vím tam vidim něco víc, tak jsem byla jen zvědavá, jestli si budeš pořád tak jistá…? ![]()
Dobré ránko děvčátka , to počasí už mě štve ![]()
Taky by mohlo to sluníčko už zasvítit, včera jsme se byly dívat na postýlku a v tom počasí jsem ani neměla náladu , přebíhat z auta a moknout
a co vy nakupujete??
Ahojky. No tady sluníčko dnes sice svítí, ale je pěkná zima a fouká studenej vítr, no to je opravdu léto.. Ale ani mě to neva, teďmv těhu mě spíš vadily ty vedra..
Ahojky,
už nakupujete výbavičku?
Ne, že bych nechtěla nakupovat, ale mám spíš ještě strach, říkala jsem si, že začnu tak za 2 měsíce a kočárek možná až se prcek narodí, to se uvidí podle počasí, jestli bude sněhu kupy tak abych si na něj pořídila lyže (bydlíme na vesnici). Ale koukat po obchodech, to koukám, zítra se chci jít taky kouknout na postýlku. A jaký typ si chcete pořídit?
Jinak jak se cítíte? Nevolnosti už ustoupily. Mně se strašně loupe kůže, hlavně na bocích, a to se mažu furt, a taky mám strašně citlivou pokožku, poškrabu se a hned se mi tam udělají pupínky, jako kdybych byla pokousaná od komára. Taková citlivka jsem nebyla
.
majkla0 : a kde přesně bydlíš ??
No já už nakupuji i když se to nemá , ale dokud jsou nějaky penízky a pak se nechci se vším honit na poslední chvíly, jinak kočár pořídím tak v 8 měsíci
kousek od Uničova…Renoty…taková vesnička naše středisková, máme tu byteček.
Jestli mi zítra ta genetika dopadne dobře, tak si radostí možná i něco koupím. Pak už by snad žádný problém neměl nastat ![]()
majkla0
Neboj všechno dopadne určitě dobře ![]()
tak tu vesnici neznám to je na Šumperk nebo Litovel nee??? Hmmm nic mi to neříká ![]()