Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
11.8.11 08:43
sterezie píše:
Ahoj maminky!omlouvám se, že Vám sem takhle nestydatě lezu, ale název diskuze ve mě vyvolal taaaaaaakovou nostalgii, rodila jsem 5.1.2011 (TP byl na štědrý den 8-) ) :mrgreen: zkrátka přeju Vám krásné těhulkování a rychlé porody! :wink:

Dakujeme, tehulkovanie je zatial dobre a dufam,že aj bude spolu s porodom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.8.11 10:16

lillyccat vítej :mavam:
Holky malej dotaz na vás když budete kupovat zimní kombinézku jakou velikost koupit ?? :nevim: 62 :?: :think:
co myslíte?? Poraďte mi prosím .
Jinak já cvičení asi chodit budu chtěla bych na to plavání , ale začínáme až od 20TT tak se těším uvidím jestli mě to bude bavit :palec: ale plavu strašně ráda :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.11 10:24
Ahojky
Markuška píše:
Holky malej dotaz na vás když budete kupovat zimní kombinézku jakou velikost koupit ?? :nevim: 62 :?: :think:
co myslíte?? Poraďte mi prosím .
Jinak já cvičení asi chodit budu chtěla bych na to plavání , ale začínáme až od 20TT tak se těším uvidím jestli mě to bude bavit :palec: ale plavu strašně ráda :huban:

Ahojky,tak stou kombinézkou ja ti neporadí,pretože sama neviem ako je to stými velkostami. Zatial nič nenakupujem ešte neviem čo to bude a myslím si,že mám ešte čas :wink:
Počula som,že to plávanie je dobré a pomáha, tak neviem čo je na tom pravda ale plávat chodím a budem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.8.11 10:53

Ahojte všichni :-D
Ve velikostech se zatím taky nevyznám :think: , ale co nevidět to začnu zjištovat :dance:
A to plavání máte jako nějaký speciální pro těhulky, nebo chodíte jen tak? Já chci začít chodit od září plavat, ale u nás asi žádné kurzi pro těhotné nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.11 11:09
majkla0 píše:
Ahojte všichni :-D
Ve velikostech se zatím taky nevyznám :think: , ale co nevidět to začnu zjištovat :dance:
A to plavání máte jako nějaký speciální pro těhulky, nebo chodíte jen tak? Já chci začít chodit od září plavat, ale u nás asi žádné kurzi pro těhotné nejsou :nevim:

Ahojky, tak to neviem či sú nejaké špeciálne kurzy pre tehulky ale ja chodievam len tak si zaplávat,myslím,že aj to pomože :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.8.11 11:11

No holky tu kombinézu.. Já jsem teda pro 56, ale asi koupim dvě jednu tu a jednu 62, ale tu 56 asi koupím určo.. A jak se jinak všem vede?
majkla0 moc gratuluju k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.8.11 11:13

** majkla0** v Olmiku jsou speciální kurzy pro těhu jmenuje se to POMADOL mrkni na netu, jsou tam i předporodní kurzy s partnerem atd. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.11 11:25

A ešte som počula,že je dobré si kupit balon a na nom tiež cvičit,tak čo vy nato? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.8.11 12:00

Markuška: Olomouc mám hodně z ruky, a taky když nemám auto, tak to mám těžký s dopravou.

Budu chodit plavat jen tak, to tu máme ještě akce pojištovny, že je hodka zdarma (plavání dopoledne), když jsem chodila do práce, tak jsem samozřejmě nestíhala, ale ted se mi to hodí.

Cvičení na míčích je prý super, už jsem nad tím taky přemýšlela, máma má jeden vyfouklý ve sklepě, tak ji ho zabavím a nějaký dvd se cvikama se snad taky najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.11 12:23
majkla0 píše:
Markuška: Olomouc mám hodně z ruky, a taky když nemám auto, tak to mám těžký s dopravou.

Budu chodit plavat jen tak, to tu máme ještě akce pojištovny, že je hodka zdarma (plavání dopoledne), když jsem chodila do práce, tak jsem samozřejmě nestíhala, ale ted se mi to hodí.

Cvičení na míčích je prý super, už jsem nad tím taky přemýšlela, máma má jeden vyfouklý ve sklepě, tak ji ho zabavím a nějaký dvd se cvikama se snad taky najde.

Olomouc ja mám tiež dost daleko a tu u nás v Uherskom Brode neviem či je niečo pre budúce mamičky,tiež chodievam len tak s priatelom na bazén a ten balon,tiež bude dobrý-snád to bude takto stačit všetko pred porodom-chodza,bazen,balon.No a potom s maličkým alebo maličkou na bazen. :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.8.11 12:36

lillycat

Já si myslím, že to zvládneme i bez nějakých kurzů. Zládlo to spoustu maminek před námi, a tělo si stejně samo řekne co chce a co ne :mrgreen: .

Výhodou kurzů je, že se tam seznámíš taky s nastávajícíma maminama. já třeba v okolí nemám kamarádky těhulky, nebo maminy; z rodiny jsem taky první těhule a spolužačky taky ještě nemají prcky, takže se nemám koho ptát, na co potřebuji. Ještě že máme alespon internet se spoustou info a spustu diskuzí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.11 12:59
majkla0 píše:
Já si myslím, že to zvládneme i bez nějakých kurzů. Zládlo to spoustu maminek před námi, a tělo si stejně samo řekne co chce a co ne :mrgreen: .Výhodou kurzů je, že se tam seznámíš taky s nastávajícíma maminama. já třeba v okolí nemám kamarádky těhulky, nebo maminy; z rodiny jsem taky první těhule a spolužačky taky ještě nemají prcky, takže se nemám koho ptát, na co potřebuji. Ještě že máme alespon internet se spoustou info a spustu diskuzí :dance:

Ja tu tiež nemám nikoho kto by mi poradil,žiadnu kamarátku,tak celé tehotenstvo riešim na nete a je to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.8.11 13:00

Ahojte tak balon jsem si taky pořídila..ale doma mi leží bez hnutí..no teda používám ho jeko podložku pod nohy když koukám na TV jinak na nějaké cvičení jsem pěkně líná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.11 13:09

Ja ho mám tiež v pláne si kupit ale obávam sa toho,že tiež skončí niekde v rohu izby alebo mi bude služit namiesto taburetky :-D
Ja by som ani nato plávanie sama od seba nechodila ale ešteže mám priatela,ktorý mi ide príkladom a ten mi neodpustí žiadnu absenciu na bazene :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.8.11 14:26

ahojik holky tady nikdo není :think:
Venku je pěkně tak všechny venku?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...