Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
Jakýpak rozčilování..? Já se Ti nedivim, taky by mě to mrzelo.. Hlavně neboj, mímo je určo v pořádku.
No pošťouchnutí.. Já Ti ani nevím, jestli jak se na to soustředím, jestli jsem si to nevsugerovalaAle i kdyby, bylo to krásný
Nebyl to takovej ten pořádnej kapanec, ale jako kdyby se tam jen vrtěl a mrskal, tak jako uvnitř, že tam konečně opravdu něco je
to je senzační, to bylo určo ono! to mám radost ![]()
no tak teď už budou kopance jen a jen častější a silnější
to je super
no jo od tý doby, co jsem těhotná jsem v pohodě a nedokážu být dlouho nepruzená ![]()
Jé je, tak to Ti závidim, já se někdy dokážu tvářit celej den jak kakabus
![]()
Ahoj holky , nevím jak je u vás , ale u nás si z nás počasí dělá dobrý den , tak jsem šla spát , odvčerejška mě nějak bolí hlava , tak radši spím …
gratulace k pohybům
![]()
saiiimona píše:
Jé je, tak to Ti závidim, já se někdy dokážu tvářit celej den jak kakabus![]()
![]()
máš nárok jsi těhotná ![]()
Ahoj Kačenko, to počasí je fakt šílený, ale dobře jsme si vybrali kdy máme otěhotnět, co? letos je nejstudenější léto, takže se neupečem ![]()
jj, počasí si z nás dělá srandu. možná i proto ty bolesti hlavy, možná, ty změny jsou pro tělo záhul. Ale jak piše surikatka, uměly jsme si hold vybrat ![]()
já vím, že jsem se trochu sekla, ale přijde mi to tak hezčí, představuju si jak si to drandím s kočárkem s nazdobeným miminkem a ptáčči budou zpívat sluníčko hřát stromy budou kvést a vonět a třeba přiběhne i srnečka Bambi ![]()
Saiii dík, žes mě vytáhla z toho splínu, přeju ti krásnou dobrou noc a další kopaneček jen tak pro radost ![]()
Ty to vždycky dokážeš tak hezky popsat, že se člověk začne těšit ještě víc, jestli to ještě jde ![]()
Ale máš pravdu, bude to nádhera.
Vůbec nemáš zač suricatko, od toho jsme tady
Taky přeju krásnou noc a hezký sny, nejlíp o miminku ![]()
Ahoj holky , já bych teda radši větši teplo , mě to nijak nevadi , sem se tešila , že budu v klidu doma a v té hrozné pekárně a užiju si sluníčka a všeho a ono houbelec , místo toho mě bolí hlava a to počasí mě pořád jen uspává
Holky jestli máte některé ve svém městě drogerii DM , tak pokud nevíte o té jejich akci , tak já právě doma vyplňuju přihlášku . Je to zaprvé při registraci do konce srpna k soutěži o roční zásobu plínek , nebo dětský pokojíček a pak sou ještě slevové kuponky . švagrová za ně pořídila dvoje plíny na nejmenší mimča za 199 kč a 4 vlhčené ubrousky za 70 kaček a maj spoustu dalších východ a slev krémy atd…
Kacenka020 píše:
Holky jestli máte některé ve svém městě drogerii DM , tak pokud nevíte o té jejich akci , tak já právě doma vyplňuju přihlášku . Je to zaprvé při registraci do konce srpna k soutěži o roční zásobu plínek , nebo dětský pokojíček a pak sou ještě slevové kuponky . švagrová za ně pořídila dvoje plíny na nejmenší mimča za 199 kč a 4 vlhčené ubrousky za 70 kaček a maj spoustu dalších východ a slev krémy atd…
Ahojky, já nám DM tak 30km, ale stejně tam občas jezdim, do Náchoda. To se vyplňuje na internetu ta přihláška?