Poradna duly
Jana Čurdová
No buď na netu nebo je lepší si tu přihlášku vyplnit ručně a pak jí tam zae donést a ukazat i těhu průkajdu , aby si jí nemusela kopírovat a posílat jim to
Nazdárek děvčata,
akce DM dobrá, ale bohužel nemám přístup, my tu máme všeude kolem hlavně Tetu.
Jinak dneska po genetice: vše v naprostém pořádku, mimi roste jako z vody a budeme mít holčičku
. Málem jsem se u toho utz rozbrečela, jak je to krásný mít v sobě takovýho krásnýho malinkýho tvorečka.
Tak se pěkně těhulkujte ![]()
Majklo gratuluju ![]()
Holky chodíte někam na cvičení? Chtěla bych začít chodit na plavko pro těhotné, tak jestli máte nějakou zkušenost…
majkla0 píše:
Nazdárek děvčata,
akce DM dobrá, ale bohužel nemám přístup, my tu máme všeude kolem hlavně Tetu.
Jinak dneska po genetice: vše v naprostém pořádku, mimi roste jako z vody a budeme mít holčičku. Málem jsem se u toho utz rozbrečela, jak je to krásný mít v sobě takovýho krásnýho malinkýho tvorečka.
Tak se pěkně těhulkujte
gratulace k holčičce
už to vidím , na mě vyjde kluk
![]()
jinak já na žádné cvičení nechodím a asi ani nebudu , sem na to líná ![]()
Kacenka020: neboj, na me ten kluk taky vysel
taky to neni vysnena holcicka
ale uz se na toho draka tesime ![]()
jinak zdravim po dlouhe dobe? jak se vsichni mate?
my jdeme 19.srpna na velky UZ, tak doufam, ze nam dopadne dobre…
jinak v tescu dneska zacali akce na mimi veci, tak se mrknete:
http://www.akcniceny.cz/…/10288/p/20/
http://www.akcniceny.cz/…/10301/p/12/
jsou to dva ruzny letaky, maji akci 2+1 pliny zadaco, coz je super
![]()
jo taky se těším hrozně moc , ikdyž to bude kluk , ale vždycky sem měla taky vysněnou holčičku
Jak všechno oblečení i doplňky budou žluté a tak ![]()
jinak některé ty věci jsem v tescu viděla , ale všechno to jsou buď modré nebo růžové hadříky a tak zatím nakupovat nemůžu , až v září . Jinak přeji krásné ráno
Ahojte budúce mamičky!Budem tiež prvorodička,termín mám 17.ledna, už sa hrozne moc tešíme aj s priatelom, výsledky máme zatial výborné,tehotenstvo prebieha zatial tiež ok,no dúfam,že to tak všetko hladko pojde spolu aj s porodom.
17.8.ideme k doktorke,tak dufam,že sa dozvieme čo to bude ale asi to ešte nebude také 100%-tné. Čo sa týka toho cvičenia tiež sa mi moc nechce ale plávat chodievam. ![]()
lillyccat píše:
Ahojte budúce mamičky!Budem tiež prvorodička,termín mám 17.ledna, už sa hrozne moc tešíme aj s priatelom, výsledky máme zatial výborné,tehotenstvo prebieha zatial tiež ok,no dúfam,že to tak všetko hladko pojde spolu aj s porodom.17.8.ideme k doktorke,tak dufam,že sa dozvieme čo to bude ale asi to ešte nebude také 100%-tné. Čo sa týka toho cvičenia tiež sa mi moc nechce ale plávat chodievam.
Ahojky , vítej mezi námi . Máš stejný termín jako já ![]()
Kacenka020 píše:
jo taky se těším hrozně moc , ikdyž to bude kluk , ale vždycky sem měla taky vysněnou holčičkuJak všechno oblečení i doplňky budou žluté a tak
jinak některé ty věci jsem v tescu viděla , ale všechno to jsou buď modré nebo růžové hadříky a tak zatím nakupovat nemůžu , až v září . Jinak přeji krásné ráno
My ešte teda nevieme čo to bude ale chceli by sme chlapca,som z dvojičiek a sestra má termín 19.září a čaká dievčatko tiež prvorodička ako ja.Priatel si moc želá aby to bol chlapec a ja len z toho dovodu,pretože mi sme doma samí babinec a žiadny chlapec a už by ho aj radi uvítali ![]()
Dakujem,kacenko!
Kacenka020 píše:lillyccat píše:Ahojky , vítej mezi námi . Máš stejný termín jako já
Ahojte budúce mamičky!Budem tiež prvorodička,termín mám 17.ledna, už sa hrozne moc tešíme aj s priatelom, výsledky máme zatial výborné,tehotenstvo prebieha zatial tiež ok,no dúfam,že to tak všetko hladko pojde spolu aj s porodom.17.8.ideme k doktorke,tak dufam,že sa dozvieme čo to bude ale asi to ešte nebude také 100%-tné. Čo sa týka toho cvičenia tiež sa mi moc nechce ale plávat chodievam.
Dakujem,kacenko!Tak to je ![]()
Ahoj maminky!omlouvám se, že Vám sem takhle nestydatě lezu, ale název diskuze ve mě vyvolal taaaaaaakovou nostalgii, rodila jsem 5.1.2011 (TP byl na štědrý den
)
zkrátka přeju Vám krásné těhulkování a rychlé porody! ![]()
Kacenka020 píše:´Človek si nevyberie, hlavne nech je všetko v poriadku a mimčo spolu s nami maminami zdravé
Tak to i u nás přítel chce holčičku