Poradna duly
Jana Čurdová
Aojky , ne ne já jsem tady , dojdu si jen pro pečivo a zase zalezu do postele , zase mě šíleným způspbem bolí hlava …
Ahoj, no já si našla nějaké plavání ve větším městě, takže s dojížděním, navíc v práci byli tak hrozně „hodní“, že můžu dopoledne na plavko, když si to nadpracuju… Je to právě zaměřené pro těhotné a vede to paní, která se věnuje těhotným a dělá různé kurzy a doprovází k porodům a tak, takže bych to chtěla zkusit a vyzkoušet taky, jak to pak budu zvládat v práci…
Ahojky holky, tak se jdu pochlubit
Dnes jsme byli na zjištění pohlaví a je to určo holčička, bylo to vidět úplně jasně
Surikatko mělas pravdu!!! ![]()
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak se jdu pochlubitDnes jsme byli na zjištění pohlaví a je to určo holčička, bylo to vidět úplně jasně
Surikatko mělas pravdu!!!
Super, to mám fakt radost ![]()
Pohlaď Sofinku v bříšku ![]()
Kolikátý, že jsi týden? A kdY jdeš na velý UTZ? Třeba už Ti to taky řeknou a budem tady tancovat obě
![]()
suricata píše:saiiimona píše:Super, to mám fakt radost
Ahojky holky, tak se jdu pochlubitDnes jsme byli na zjištění pohlaví a je to určo holčička, bylo to vidět úplně jasně
Pohlaď Sofinku v bříšku
Moc děkuju!!!
Taky pohlaď za nás miminko ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Moc děkuju!!!saiiimona píše:Super, to mám fakt radost
Pohlaď Sofinku v bříškuTaky pohlaď za nás miminko
Pohlazeno ![]()
Saiii, jsi se odmlčela, ale já tě nenechám ![]()
chci slyšet všechny podrobnosti z 3Déčka…
prosííím
Promin suricatko, koukali jsme na film - Zkus mě rozesmát, super film ![]()
Ono to nakonec bylo všechno trochu jinak.. Teď jsem ospalá, ale zítra večer Ti to napísám, ju? ![]()
suricata píše:
Saiii, jsi se odmlčela, ale já tě nenechám
chci slyšet všechny podrobnosti z 3Déčka…
prosííím
Dobré ránko!!!
Takže..
Asi jsme se sestrou špatně pochopily, když jsem se objednávala, ale ona mě objednala jen na určení pohlaví. Takže ne na klasické 3D na půl hoďky a na DVD. No ale doktorka byla strašně milá, udělala mě 2D, kdy zjistila pohlaví, prdelka naše se nejdřív cukala, asi byla vyházená z auta, ale nakonec se nám úplně jasně ukázala, jasná prcka. Dr. říkala, že tohle je opravdu stoprocentní, i já s přítelem jsme to poznali a už jsem byla v tranzu.
Pak mi ale 3D udělala a udělala mi nějaký fotečky,až si je u našich zase naskenuju, tak je sem hodím. Říkala, že jestli chcem, když jsme přijeli z takový dálky, ať do tří počkáme a udělá nám DVD, ale to už jsme říkali, že ne
Byla opravdu strašně milá! Odjížděli jsme úplně šťastný - oba
Stálo nás 100Kč, což bylo krásný, klasický 3D s DVD u ní stojí 500Kč. Omlouvám se za ten román. Skoro celou noc jsem holky nespala ![]()
Jinak, kdo chcete jet na 3D a mít hezký fotečky a DVD , tak opravdu doporučuju, až v pozdějším týdnu, teď je to pořád ještě trošičk takovej vetřelec
Ale i tak zážitek krásnej. Nám teda prcku ukázala, ale obličej nechtěla, pořád si strkala ručičky před obličej, ale jedna fotečka se mi moc líbí. Je sice z profilu, ale obličej je vidět docela hezky ![]()
saiiimona píše:
Velká gratulace
![]()
ahojky holky
Vééééliká gratulace k holčičce ![]()
Jinak copak u vás bude dneska dobrého k obídku ?? ![]()