Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
12.8.11 15:03

Aojky , ne ne já jsem tady , dojdu si jen pro pečivo a zase zalezu do postele , zase mě šíleným způspbem bolí hlava …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.8.11 16:04

Ahoj, no já si našla nějaké plavání ve větším městě, takže s dojížděním, navíc v práci byli tak hrozně „hodní“, že můžu dopoledne na plavko, když si to nadpracuju… Je to právě zaměřené pro těhotné a vede to paní, která se věnuje těhotným a dělá různé kurzy a doprovází k porodům a tak, takže bych to chtěla zkusit a vyzkoušet taky, jak to pak budu zvládat v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.8.11 19:52

Ahojky holky, tak se jdu pochlubit :-) Dnes jsme byli na zjištění pohlaví a je to určo holčička, bylo to vidět úplně jasně :dance: Surikatko mělas pravdu!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.8.11 19:56

saiiimona Mocinky ti gratuluji :hug: :palec: k holčičce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.8.11 19:58

Moc děkuju :huban: Jsem se tam málem rozbrčela - radostí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.8.11 20:04

já chci takyyyyyyyyyy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.8.11 20:05
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak se jdu pochlubit :-) Dnes jsme byli na zjištění pohlaví a je to určo holčička, bylo to vidět úplně jasně :dance: Surikatko mělas pravdu!!! :mrgreen:

Super, to mám fakt radost :mrgreen:
Pohlaď Sofinku v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.8.11 20:06

Kolikátý, že jsi týden? A kdY jdeš na velý UTZ? Třeba už Ti to taky řeknou a budem tady tancovat obě :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.8.11 20:07
suricata píše:
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak se jdu pochlubit :-) Dnes jsme byli na zjištění pohlaví a je to určo holčička, bylo to vidět úplně jasně :dance: Surikatko mělas pravdu!!! :mrgreen:
Pohlaď Sofinku v bříšku :)

Moc děkuju!!! :huban: Taky pohlaď za nás miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.8.11 20:09
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
Pohlaď Sofinku v bříšku :)
Moc děkuju!!! :huban: Taky pohlaď za nás miminko :hug:

Pohlazeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.8.11 20:26

Saiii, jsi se odmlčela, ale já tě nenechám :)
chci slyšet všechny podrobnosti z 3Déčka…
prosííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.8.11 22:20

Promin suricatko, koukali jsme na film - Zkus mě rozesmát, super film :palec:
Ono to nakonec bylo všechno trochu jinak.. Teď jsem ospalá, ale zítra večer Ti to napísám, ju? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.8.11 08:15
suricata píše:
Saiii, jsi se odmlčela, ale já tě nenechám :)
chci slyšet všechny podrobnosti z 3Déčka…
prosííím

Dobré ránko!!!
Takže.. :-D Asi jsme se sestrou špatně pochopily, když jsem se objednávala, ale ona mě objednala jen na určení pohlaví. Takže ne na klasické 3D na půl hoďky a na DVD. No ale doktorka byla strašně milá, udělala mě 2D, kdy zjistila pohlaví, prdelka naše se nejdřív cukala, asi byla vyházená z auta, ale nakonec se nám úplně jasně ukázala, jasná prcka. Dr. říkala, že tohle je opravdu stoprocentní, i já s přítelem jsme to poznali a už jsem byla v tranzu. :mrgreen: Pak mi ale 3D udělala a udělala mi nějaký fotečky,až si je u našich zase naskenuju, tak je sem hodím. Říkala, že jestli chcem, když jsme přijeli z takový dálky, ať do tří počkáme a udělá nám DVD, ale to už jsme říkali, že ne :-) Byla opravdu strašně milá! Odjížděli jsme úplně šťastný - oba :-) Stálo nás 100Kč, což bylo krásný, klasický 3D s DVD u ní stojí 500Kč. Omlouvám se za ten román. Skoro celou noc jsem holky nespala :-D
Jinak, kdo chcete jet na 3D a mít hezký fotečky a DVD , tak opravdu doporučuju, až v pozdějším týdnu, teď je to pořád ještě trošičk takovej vetřelec :mrgreen: Ale i tak zážitek krásnej. Nám teda prcku ukázala, ale obličej nechtěla, pořád si strkala ručičky před obličej, ale jedna fotečka se mi moc líbí. Je sice z profilu, ale obličej je vidět docela hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.8.11 10:29
saiiimona píše:

Velká gratulace :dance: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
13.8.11 10:45

ahojky holky
Vééééliká gratulace k holčičce :potlesk:
Jinak copak u vás bude dneska dobrého k obídku ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí