Poradna duly
Jana Čurdová
Však kdybys viděla, že je nějaká velká vánice atd., tak se můžeš vždycky rozhodnout pro tu bližší ![]()
Ahoj holky!!! Jsem tu dnes poprvé a ráda bych se k Vám přidala, jak vidím, tak jsem Vás našla tedy pěkně pozdě
Jsem v 19tt a termín mám 11.1.12´. Některé jste tu hned od začátku
to je hezké!
Zítra mě čeká „Echo srdce plodu“ a vzhledem k tomu, že moc netuším co to je, tak jsem tady vlastně začala brouzdat a našla Vás…
Jak jste na tom tedy Vy? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Nebo řekl Vám někdo co to všechno obnáší?
Děkuji ![]()
Ver83 píše:
Ahoj holky!!! Jsem tu dnes poprvé a ráda bych se k Vám přidala, jak vidím, tak jsem Vás našla tedy pěkně pozděJsem v 19tt a termín mám 11.1.12´. Některé jste tu hned od začátku
to je hezké!
Zítra mě čeká „Echo srdce plodu“ a vzhledem k tomu, že moc netuším co to je, tak jsem tady vlastně začala brouzdat a našla Vás…Jak jste na tom tedy Vy? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Nebo řekl Vám někdo co to všechno obnáší?
Děkuji
ahojky!!! Vítej ![]()
To echo srdce plodu slyším poprvé, ale vím, že u nás doktor posílá taky na srdíčko a orgány ve 20.tt, tak možmá je to ono. Mě tam teda ještě neposlal, poradna mě čeká příští týden, tak uvidíme. Na to jdeš ke svýmu gyndařoj?
JJ, to bude to vyšetření, takhle to mám napsané na pozvánce
Ke své gyn. na to právě nejdu, jsem z Ostravy a jdu na to do fakultní nemocnice ke kardiologovi.....
jj, tak to bude asi ono
U nás se na to taky jezdí jinam, tak pak dej hlavně vědět, jak jsi dopadla. Aspoň zas uvidíš miminko
Už víš co to bude?
Určitě dám vědět i jak to vypadalo a všechno Vám tu napíšu, ať jste všechny v obraze
Měl by to být chlapeček, doktorka říkala, že prý výborně spolupracuje a ukazuje se
Už se těším až ho zase uvidíme ![]()
Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz. ![]()
Ver83 píše:
Určitě dám vědět i jak to vypadalo a všechno Vám tu napíšu, ať jste všechny v obrazeMěl by to být chlapeček, doktorka říkala, že prý výborně spolupracuje a ukazuje se
Už se těším až ho zase uvidíme
jj, určitě napiš všechny podrobnosti, ať víme na co se máme připravit
Gratuluju k chlapečkovi, jak se bude jmenovat?
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz.
Ahojky ![]()
jj, určo to bude dobrý, taky se těšíš, až zas mimčo uvidíš, že?
Viem,že je to ešte možno skoro ale tiež už som si vybrala na nete,tak priebežne postielku a je celkom podobná tej (Maruškinej) ![]()
saiiimona píše:lillyccat píše:Ahojky
Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz.
Hrozne sa nato teším,vždy ked mám íst doktorke,chodila by som k nej kludne aj každý týžden a dívala sa nato malinké stvorenie na obrazovke nonstop ![]()
Tu budeme kupovat taky. Budeme teda kupovat celej takovejhle pokojíček se žirafkou..
lillyccat píše:saiiimona píše:Hrozne sa nato teším,vždy ked mám íst doktorke,chodila by som k nej kludne aj každý týžden a dívala sa nato malinké stvorenie na obrazovke nonstoplillyccat píše:Ahojky
Viď? Při tom, když si vzpomenu, jak jsem vždycky chodila na gyndu nerada.. ![]()
saiiimona píše:Ver83 píše:jj, určitě napiš všechny podrobnosti, ať víme na co se máme připravit
Určitě dám vědět i jak to vypadalo a všechno Vám tu napíšu, ať jste všechny v obrazeMěl by to být chlapeček, doktorka říkala, že prý výborně spolupracuje a ukazuje se
Už se těším až ho zase uvidíme
Gratuluju k chlapečkovi, jak se bude jmenovat?
Zatím mu říkáme Oliver, ale myslím že to ještě není definitivní
Bůhví co mě ještě popadne
Tak děkuji za pomoc a brzy se ozvu jak jsme dopadli ![]()
saiiimona píše:
Tu budeme kupovat taky. Budeme teda kupovat celej takovejhle pokojíček se žirafkou..
Tak to budeme podobne na tom
videla som tu postielku aj s medvedíkom,tak ešte neviem,možno si to rozmyslím aké zvieratko si vyberiem,zatial ešte nevieme čo to bude či chlapček alebo dievčatko ale ked chlapček tak asi vyhrá tá stým medvedíkom a ked dievčatko tak asi žirafka ![]()