Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
16.8.11 11:37

Však kdybys viděla, že je nějaká velká vánice atd., tak se můžeš vždycky rozhodnout pro tu bližší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.11 11:56

Ahoj

Ahoj holky!!! Jsem tu dnes poprvé a ráda bych se k Vám přidala, jak vidím, tak jsem Vás našla tedy pěkně pozdě :-) Jsem v 19tt a termín mám 11.1.12´. Některé jste tu hned od začátku :lol: to je hezké!
Zítra mě čeká „Echo srdce plodu“ a vzhledem k tomu, že moc netuším co to je, tak jsem tady vlastně začala brouzdat a našla Vás… :potlesk: Jak jste na tom tedy Vy? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Nebo řekl Vám někdo co to všechno obnáší?
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 12:00
Ver83 píše:
Ahoj holky!!! Jsem tu dnes poprvé a ráda bych se k Vám přidala, jak vidím, tak jsem Vás našla tedy pěkně pozdě :-) Jsem v 19tt a termín mám 11.1.12´. Některé jste tu hned od začátku :lol: to je hezké!
Zítra mě čeká „Echo srdce plodu“ a vzhledem k tomu, že moc netuším co to je, tak jsem tady vlastně začala brouzdat a našla Vás… :potlesk: Jak jste na tom tedy Vy? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Nebo řekl Vám někdo co to všechno obnáší?
Děkuji :-)

ahojky!!! Vítej :mavam:
To echo srdce plodu slyším poprvé, ale vím, že u nás doktor posílá taky na srdíčko a orgány ve 20.tt, tak možmá je to ono. Mě tam teda ještě neposlal, poradna mě čeká příští týden, tak uvidíme. Na to jdeš ke svýmu gyndařoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.11 12:22

JJ, to bude to vyšetření, takhle to mám napsané na pozvánce ;-) Ke své gyn. na to právě nejdu, jsem z Ostravy a jdu na to do fakultní nemocnice ke kardiologovi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 12:44

jj, tak to bude asi ono :-) U nás se na to taky jezdí jinam, tak pak dej hlavně vědět, jak jsi dopadla. Aspoň zas uvidíš miminko :-) Už víš co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.11 12:53

Určitě dám vědět i jak to vypadalo a všechno Vám tu napíšu, ať jste všechny v obraze :wink: Měl by to být chlapeček, doktorka říkala, že prý výborně spolupracuje a ukazuje se :potlesk: Už se těším až ho zase uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.11 12:55

Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 12:56
Ver83 píše:
Určitě dám vědět i jak to vypadalo a všechno Vám tu napíšu, ať jste všechny v obraze :wink: Měl by to být chlapeček, doktorka říkala, že prý výborně spolupracuje a ukazuje se :potlesk: Už se těším až ho zase uvidíme :dance:

jj, určitě napiš všechny podrobnosti, ať víme na co se máme připravit :-) Gratuluju k chlapečkovi, jak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 12:57
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz. :wink:

Ahojky :-)
jj, určo to bude dobrý, taky se těšíš, až zas mimčo uvidíš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.11 12:57

Viem,že je to ešte možno skoro ale tiež už som si vybrala na nete,tak priebežne postielku a je celkom podobná tej (Maruškinej) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.11 12:59
saiiimona píše:
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz. :wink:
jj, určo to bude dobrý, taky se těšíš, až zas mimčo uvidíš, že?

Hrozne sa nato teším,vždy ked mám íst doktorke,chodila by som k nej kludne aj každý týžden a dívala sa nato malinké stvorenie na obrazovke nonstop :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 13:00

Tu budeme kupovat taky. Budeme teda kupovat celej takovejhle pokojíček se žirafkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 13:00
lillyccat píše:
saiiimona píše:
lillyccat píše:
jj, určo to bude dobrý, taky se těšíš, až zas mimčo uvidíš, že?
Hrozne sa nato teším,vždy ked mám íst doktorke,chodila by som k nej kludne aj každý týžden a dívala sa nato malinké stvorenie na obrazovke nonstop :dance:

Viď? Při tom, když si vzpomenu, jak jsem vždycky chodila na gyndu nerada.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.11 13:01
saiiimona píše:
Ver83 píše:
Určitě dám vědět i jak to vypadalo a všechno Vám tu napíšu, ať jste všechny v obraze :wink: Měl by to být chlapeček, doktorka říkala, že prý výborně spolupracuje a ukazuje se :potlesk: Už se těším až ho zase uvidíme :dance:
jj, určitě napiš všechny podrobnosti, ať víme na co se máme připravit :-) Gratuluju k chlapečkovi, jak se bude jmenovat?

Zatím mu říkáme Oliver, ale myslím že to ještě není definitivní :lol: Bůhví co mě ještě popadne :lol: Tak děkuji za pomoc a brzy se ozvu jak jsme dopadli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.11 13:02
saiiimona píše:
Tu budeme kupovat taky. Budeme teda kupovat celej takovejhle pokojíček se žirafkou..

Tak to budeme podobne na tom :-) videla som tu postielku aj s medvedíkom,tak ešte neviem,možno si to rozmyslím aké zvieratko si vyberiem,zatial ešte nevieme čo to bude či chlapček alebo dievčatko ale ked chlapček tak asi vyhrá tá stým medvedíkom a ked dievčatko tak asi žirafka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí