Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
16.8.11 18:41

To asi právě bude nějaká zajímavá práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 18:44

ale vždycky jsem chtěla být malířka, jsem si představovala jak budu slavná a lidi budou chodit do galerie a obdivovat moje obrazy a já budu mít krásné šaty v jedné ruce štětec ve druhé sklenku se šampaňským a u nohou desítky mužů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 18:45

:mrgreen: Ráda maluješ??? To je ale hezká představa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 18:50

No trochu maluju…
cos chtěla být ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 18:52

Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televize :-) Prostě nějaký velký zvíře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 18:53

Posílaly jsme si tady s Kačenkou fotky jak vypadáme, jen pro představu s kým si půíšem, nepošleš taky nějakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 18:54
saiiimona píše:
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televize :-) Prostě nějaký velký zvíře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

třeba se ještě zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 18:55
saiiimona píše:
Posílaly jsme si tady s Kačenkou fotky jak vypadáme, jen pro představu s kým si půíšem, nepošleš taky nějakou?

ty jsi zvědavka :mrgreen:, poddívám se jestli mám nějakou povedenou a pošlu přes soukromou zprávu, platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 18:57
suricata píše:
saiiimona píše:
ty jsi zvědavka :mrgreen:, poddívám se jestli mám nějakou povedenou a pošlu přes soukromou zprávu, platí?

Jj, já jsem hrozná Kelišová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:00
suricata píše:
saiiimona píše:
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televize :-) Prostě nějaký velký zvíře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrou :-? A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ :pankac:
třeba se ještě zadaří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 19:01
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
ty jsi zvědavka :mrgreen:, poddívám se jestli mám nějakou povedenou a pošlu přes soukromou zprávu, platí?

tak ji tam máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:02
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
tak ji tam máš…

Už jsem Ti i odepsala :-) Hrníček Ikea, taky máme doma, jen jiný barvy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 19:03
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrou :-? A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ :pankac:
třeba se ještě zadaří :pankac:

dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.8.11 19:04

zase tu kecaj jak o život :mrgreen: my byli na nákupu , pak byla véča , Miloš měl na chvíli noťásek a já půjdu za chvilku do spršky a pak asi dadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:04
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
třeba se ještě zadaří :pankac:
dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…

No bez těch chlapů by to pořád za čas šlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital