Poradna duly
Jana Čurdová
ale vždycky jsem chtěla být malířka, jsem si představovala jak budu slavná a lidi budou chodit do galerie a obdivovat moje obrazy a já budu mít krásné šaty v jedné ruce štětec ve druhé sklenku se šampaňským a u nohou desítky mužů ![]()
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televize
Prostě nějaký velký zvíře
![]()
Posílaly jsme si tady s Kačenkou fotky jak vypadáme, jen pro představu s kým si půíšem, nepošleš taky nějakou?
saiiimona píše:
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televizeProstě nějaký velký zvíře
![]()
![]()
třeba se ještě zadaří ![]()
saiiimona píše:
Posílaly jsme si tady s Kačenkou fotky jak vypadáme, jen pro představu s kým si půíšem, nepošleš taky nějakou?
ty jsi zvědavka
, poddívám se jestli mám nějakou povedenou a pošlu přes soukromou zprávu, platí?
suricata píše:saiiimona píše:ty jsi zvědavka
Posílaly jsme si tady s Kačenkou fotky jak vypadáme, jen pro představu s kým si půíšem, nepošleš taky nějakou?, poddívám se jestli mám nějakou povedenou a pošlu přes soukromou zprávu, platí?
Jj, já jsem hrozná Kelišová ![]()
suricata píše:saiiimona píše:třeba se ještě zadaří
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televizeProstě nějaký velký zvíře
![]()
![]()
No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrou
A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ ![]()
třeba se ještě zadaří ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Jj, já jsem hrozná Kelišovásaiiimona píše:ty jsi zvědavka
Posílaly jsme si tady s Kačenkou fotky jak vypadáme, jen pro představu s kým si půíšem, nepošleš taky nějakou?, poddívám se jestli mám nějakou povedenou a pošlu přes soukromou zprávu, platí?
tak ji tam máš…
suricata píše:saiiimona píše:tak ji tam máš…suricata píše:Jj, já jsem hrozná Kelišovásaiiimona píše:ty jsi zvědavka
Už jsem Ti i odepsala
Hrníček Ikea, taky máme doma, jen jiný barvy ![]()
saiiimona píše:suricata píše:No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrousaiiimona píše:třeba se ještě zadaří
![]()
![]()
A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ
třeba se ještě zadaří
dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…
zase tu kecaj jak o život
my byli na nákupu , pak byla véča , Miloš měl na chvíli noťásek a já půjdu za chvilku do spršky a pak asi dadat ![]()
suricata píše:saiiimona píše:dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…suricata píše:No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrousaiiimona píše:třeba se ještě zadaří
![]()
![]()
A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ
třeba se ještě zadaří
No bez těch chlapů by to pořád za čas šlo ![]()