Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
17.8.11 11:00

přesně tak , aspoň ho budu mít i na pátek a nemusím už nic vymýšlet :mrgreen: a ty budeš mít co ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.8.11 11:08

Teda vi jste se tu rozepsali děvčata :lol:
Mohli by jste sem hodit nějakej tip na obídek :nevim:
taky nevím co vařit ,ještě máme ze včera čočkovou polívku :think:
Jinak pro mě jsou teď opravdu nejpohodlnější legíny a volná těhu tunika co jsem si koupila , protože se dost potím :-P :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.8.11 11:18
Kacenka020 píše:
přesně tak , aspoň ho budu mít i na pátek a nemusím už nic vymýšlet :mrgreen: a ty budeš mít co ?

Já dnes taky nevařim :-) Přijel Martin a přivezl hotovky z restaurace, huráá, no a zítra bude to lečo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.8.11 11:19
Markuška píše:
Teda vi jste se tu rozepsali děvčata :lol:
Mohli by jste sem hodit nějakej tip na obídek :nevim:
taky nevím co vařit ,ještě máme ze včera čočkovou polívku :think:
Jinak pro mě jsou teď opravdu nejpohodlnější legíny a volná těhu tunika co jsem si koupila , protože se dost potím :-P :cert:

Ahojiky Markuško a co třeba lěčo? :mrgreen: Nebo nějakou rychlou čínu, nebo jen špagety, nebo rizotko?
jj, legíny jsou teď nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.8.11 11:25

možná spíš tu čínu , Roman jak nemá maso tak se nenají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.8.11 11:29

jj, tak běž do číny :palec: To je taky hned :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.8.11 13:40

Ahojda,
nestíhám číst :mrgreen: .
Já si právě peču kačenu, zelíčko mám hotový a knedlu koupenou. Bude to takový pozdní oběd :dance: .

S oblečením máme stejný problém, taky chodím jen v leginách a co nevidět budu muset koupit těhu-kalhoty, ale vůbec nemám tušení kam na ně půjdu :mrgreen:

Zasílám foto :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.8.11 13:48

tééééééééda kačenku bych si dala asi dojedu na večeři :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.8.11 13:54
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.8.11 15:40

Ahoj! No zase jste se pěkně rozepsaly ;-)
Dnes jsem byla na té kontrole srdíčka ve fakultní nemocnici, bylo dobré zase vidět juniora :-D Jak jsem slíbila, tak podávám zprávu: Vypadalo to jako normální ultrazvuk, jen se dr.zaměřil hlavně na srdíčko, hodně si ho zvětšil, že byly vidět komory i síně a taky byla barevně vidět krev ve srdíčku. Vše je naštěstí v pořádku, ale upozorňoval nás, že samozřejmě nemůže vyloučit všechny vady, ty se můžou klidně projevit až po porodu (to je logické;-) )

Jinak k vaší předešlé debatě, těhu kalhoty rozhodně doporučuji!!! Já je mám doma už asi měsíc a nemůžu si je vynachválit, moooooc se bříšku ulevilo. Taky mi to přišlo drahé, ale jakmile jsem si je vyzkoušela, tak jsem je musela mít, taková pohoda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.8.11 17:09

Ver83

Člověku se hned uleví, když ví, že je vše v pořádku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.8.11 18:25

Ahoj holky, sehnala jsem sisinky :mrgreen:, jsem šťastná jak blecha, naposledy jsem je jedla před 17 lety, tak snad budou furt stejné
jinak já jsem si musela těhu kalhoty koupit už dávno, nevím přesně a jsou hrozně pohodlné a nemůžu si je vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.8.11 18:37

Jo a koupila jsem je v CaA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.8.11 20:06

Ahojky holky, Vás se tu dnes sešlo :-)
Majklo další hezká sympaťanda. Samý sympaťany tady, ale to už podle pokecu :wink: Udělala jsi mi chuť na kačenku, mňam, asi jí budu muset brzo koupit :-D
ver83 Tak supeeer ,že je všechno v pohodě, no je jasný, že nám nikdo nezaručí úplné zdraví miminka, ale je to mnohem větší pravděpodobnost :palec: Jak dlouho asi ten UTZ trval?
Markuško tak dopadla čína k obědu? Jaká byla?
surikatko Tak jaký jsou Sisinky? Už jsi ochutnala??? Musela jsi oběhnout hodně obchůdků? :-)
Tak jsem si holky koupila těhu kalhoty, v HaM a jen co jsem je oblíkla už jsem věděla, že je nedam z ruky, to pohodlíčko, paráda :palec: Stály necelých 900Kč, ale opravdu super! Koupila jsem bodynka, čepičky a capáčky pro mimoše, to má teda od babičky, byla jsem tam s mamkou a taky to lehátko do vany a deku s polštářem do postýlky a mám veeelkou radost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
18.8.11 10:18

Kuk dámy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie