Poradna duly
Jana Čurdová
přesně tak , aspoň ho budu mít i na pátek a nemusím už nic vymýšlet
a ty budeš mít co ?
Teda vi jste se tu rozepsali děvčata ![]()
Mohli by jste sem hodit nějakej tip na obídek ![]()
taky nevím co vařit ,ještě máme ze včera čočkovou polívku ![]()
Jinak pro mě jsou teď opravdu nejpohodlnější legíny a volná těhu tunika co jsem si koupila , protože se dost potím
![]()
Kacenka020 píše:
přesně tak , aspoň ho budu mít i na pátek a nemusím už nic vymýšleta ty budeš mít co ?
Já dnes taky nevařim
Přijel Martin a přivezl hotovky z restaurace, huráá, no a zítra bude to lečo..
Markuška píše:
Teda vi jste se tu rozepsali děvčata
Mohli by jste sem hodit nějakej tip na obídek
taky nevím co vařit ,ještě máme ze včera čočkovou polívku
Jinak pro mě jsou teď opravdu nejpohodlnější legíny a volná těhu tunika co jsem si koupila , protože se dost potím![]()
Ahojiky Markuško a co třeba lěčo?
Nebo nějakou rychlou čínu, nebo jen špagety, nebo rizotko?
jj, legíny jsou teď nej ![]()
Ahojda,
nestíhám číst
.
Já si právě peču kačenu, zelíčko mám hotový a knedlu koupenou. Bude to takový pozdní oběd
.
S oblečením máme stejný problém, taky chodím jen v leginách a co nevidět budu muset koupit těhu-kalhoty, ale vůbec nemám tušení kam na ně půjdu ![]()
Zasílám foto ![]()
Ahoj! No zase jste se pěkně rozepsaly ![]()
Dnes jsem byla na té kontrole srdíčka ve fakultní nemocnici, bylo dobré zase vidět juniora
Jak jsem slíbila, tak podávám zprávu: Vypadalo to jako normální ultrazvuk, jen se dr.zaměřil hlavně na srdíčko, hodně si ho zvětšil, že byly vidět komory i síně a taky byla barevně vidět krev ve srdíčku. Vše je naštěstí v pořádku, ale upozorňoval nás, že samozřejmě nemůže vyloučit všechny vady, ty se můžou klidně projevit až po porodu (to je logické;-) )
Jinak k vaší předešlé debatě, těhu kalhoty rozhodně doporučuji!!! Já je mám doma už asi měsíc a nemůžu si je vynachválit, moooooc se bříšku ulevilo. Taky mi to přišlo drahé, ale jakmile jsem si je vyzkoušela, tak jsem je musela mít, taková pohoda ![]()
Ahoj holky, sehnala jsem sisinky
, jsem šťastná jak blecha, naposledy jsem je jedla před 17 lety, tak snad budou furt stejné
jinak já jsem si musela těhu kalhoty koupit už dávno, nevím přesně a jsou hrozně pohodlné a nemůžu si je vynachválit ![]()
Ahojky holky, Vás se tu dnes sešlo ![]()
Majklo další hezká sympaťanda. Samý sympaťany tady, ale to už podle pokecu
Udělala jsi mi chuť na kačenku, mňam, asi jí budu muset brzo koupit ![]()
ver83 Tak supeeer ,že je všechno v pohodě, no je jasný, že nám nikdo nezaručí úplné zdraví miminka, ale je to mnohem větší pravděpodobnost
Jak dlouho asi ten UTZ trval?
Markuško tak dopadla čína k obědu? Jaká byla?
surikatko Tak jaký jsou Sisinky? Už jsi ochutnala??? Musela jsi oběhnout hodně obchůdků? ![]()
Tak jsem si holky koupila těhu kalhoty, v HaM a jen co jsem je oblíkla už jsem věděla, že je nedam z ruky, to pohodlíčko, paráda
Stály necelých 900Kč, ale opravdu super! Koupila jsem bodynka, čepičky a capáčky pro mimoše, to má teda od babičky, byla jsem tam s mamkou a taky to lehátko do vany a deku s polštářem do postýlky a mám veeelkou radost ![]()