Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
19.8.11 17:18

Ahoj děvčata, tak my jsme se doma pustili do přebírání akříní atd. Začneme dělat už pokojíček, dnes jsme byli vybrat koberec :-) Pak máme ještě v plánu předělat obývák, tak chceme mít hotovo, než budu mít buben, do toho se učím háčkovat čepičky, takže pořád je co dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.8.11 18:34

No to my pokojíček dělat nebudeme , nemáme kde :mrgreen: do ložnice šoupnem jen postýlku a nějakou komodu až se mi nějáká zalíbý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.11 11:47

Ahojky taky jsme včera byli vybírat koberec , ale jelikož máme velikej dětskej pokojíček vyšel by nás tak kolem 4000,– :-? , tak budem volit nakonec plovoučku a na to hrací koberce taky už pomalu budem pokojíček chystat :dance:
jenže zatím v něm máme strašných věcí , novou vanu kachle atd. :lol: děláme totiž novou koupelnu :zed: už aby byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.11 11:50

saiiimona taky se učím háčkovat a moc mě to baví , už mím takovou 1. primitivní čepičku :mrgreen: podle čeho se učíš ??
Já jsem si našla jen jak na to ale nevím přesně jak přidávat a ubírat na objemu a tak :nevim: zak háčkuju a rozplítám a zkouším sama, ale moc mě to baví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.8.11 13:00
Markuška píše:
Ahojky taky jsme včera byli vybírat koberec , ale jelikož máme velikej dětskej pokojíček vyšel by nás tak kolem 4000,– :-? , tak budem volit nakonec plovoučku a na to hrací koberce taky už pomalu budem pokojíček chystat :dance:
jenže zatím v něm máme strašných věcí , novou vanu kachle atd. :lol: děláme totiž novou koupelnu :zed: už aby byla

Ahojky, ak my máme malinkej pokojček, takže nás koberec vyjde na necelý 2000Kč, což jde :-) Už se tak těšim, až si to tam budu moct čančat :-) Příští týden vymalujem, pak položí koberec a už to pojede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.8.11 13:06
Markuška píše:
saiiimona taky se učím háčkovat a moc mě to baví , už mím takovou 1. primitivní čepičku :mrgreen: podle čeho se učíš ??
Já jsem si našla jen jak na to ale nevím přesně jak přidávat a ubírat na objemu a tak :nevim: zak háčkuju a rozplítám a zkouším sama, ale moc mě to baví :pankac:

jj, taky mě to moc baví, já háčkuju podle návodu na MMB a taky na youtube je to hezky udělaný: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… a co Ty? Na jakých stránkách na to koukáš? :-) Tady je můj první výtvor, včera jsem si dokoupila nějaký barvičky, tak jsem udělala kytičku, ještě ale není přišitá.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.11 13:43

saiiimona ježíííš to máš krásný , to já mám bleeee :-(
já koukala na youtube
http://www.youtube.com/watch?…
na tohle jak mám vůbec začít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.8.11 14:32

mám to takový hala bala :-( Vůbec nevim jak na ty velikosti, teď se snažim dělat malinkou na novoše a hrozně se u toho vztekam :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.11 16:01

jo ty velikosti to taky moc nechápu :cert:
ale to chce čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.11 20:09

saiiimona tak už mám čepičku a i 1 rukavičku :mrgreen: :palec:
i se zlomeným háčkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.8.11 20:10

zítra nafotím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.8.11 09:35

jeee, no vidíš jak jseš šikovná :pankac: Budu se těšit na fotečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.8.11 11:32

Markuško, tak tu jsem právě dodělala. Zkuševní na miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.8.11 14:58

saiiimonaAhojik Sai :mavam:
Tak tohle je ten můj výtvor , ještě háčkuju do kompletku šálku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.8.11 15:02

zdravim,
teda holky, vy jste tak šikovný. Mate to moc pekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí