Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata, tak my jsme se doma pustili do přebírání akříní atd. Začneme dělat už pokojíček, dnes jsme byli vybrat koberec
Pak máme ještě v plánu předělat obývák, tak chceme mít hotovo, než budu mít buben, do toho se učím háčkovat čepičky, takže pořád je co dělat ![]()
No to my pokojíček dělat nebudeme , nemáme kde
do ložnice šoupnem jen postýlku a nějakou komodu až se mi nějáká zalíbý ![]()
Ahojky taky jsme včera byli vybírat koberec , ale jelikož máme velikej dětskej pokojíček vyšel by nás tak kolem 4000,–
, tak budem volit nakonec plovoučku a na to hrací koberce taky už pomalu budem pokojíček chystat ![]()
jenže zatím v něm máme strašných věcí , novou vanu kachle atd.
děláme totiž novou koupelnu
už aby byla
saiiimona taky se učím háčkovat a moc mě to baví , už mím takovou 1. primitivní čepičku
podle čeho se učíš ??
Já jsem si našla jen jak na to ale nevím přesně jak přidávat a ubírat na objemu a tak
zak háčkuju a rozplítám a zkouším sama, ale moc mě to baví ![]()
Markuška píše:
Ahojky taky jsme včera byli vybírat koberec , ale jelikož máme velikej dětskej pokojíček vyšel by nás tak kolem 4000,–, tak budem volit nakonec plovoučku a na to hrací koberce taky už pomalu budem pokojíček chystat
jenže zatím v něm máme strašných věcí , novou vanu kachle atd.děláme totiž novou koupelnu
už aby byla
Ahojky, ak my máme malinkej pokojček, takže nás koberec vyjde na necelý 2000Kč, což jde
Už se tak těšim, až si to tam budu moct čančat
Příští týden vymalujem, pak položí koberec a už to pojede ![]()
Markuška píše:
saiiimona taky se učím háčkovat a moc mě to baví , už mím takovou 1. primitivní čepičkupodle čeho se učíš ??
Já jsem si našla jen jak na to ale nevím přesně jak přidávat a ubírat na objemu a takzak háčkuju a rozplítám a zkouším sama, ale moc mě to baví
jj, taky mě to moc baví, já háčkuju podle návodu na MMB a taky na youtube je to hezky udělaný: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… a co Ty? Na jakých stránkách na to koukáš?
Tady je můj první výtvor, včera jsem si dokoupila nějaký barvičky, tak jsem udělala kytičku, ještě ale není přišitá.. ![]()
saiiimona ježíííš to máš krásný , to já mám bleeee ![]()
já koukala na youtube
http://www.youtube.com/watch?…
na tohle jak mám vůbec začít ![]()
mám to takový hala bala
Vůbec nevim jak na ty velikosti, teď se snažim dělat malinkou na novoše a hrozně se u toho vztekam ![]()
saiiimona tak už mám čepičku a i 1 rukavičku
![]()
i se zlomeným háčkem ![]()
saiiimonaAhojik Sai ![]()
Tak tohle je ten můj výtvor , ještě háčkuju do kompletku šálku ![]()