Poradna duly
Jana Čurdová
Markuška píše:
Ahojky holky tak už mám novej háček
jinak už konečně cítím pohyby od minulé středy a jsu si tím už jistá![]()
tak jsem moc ráda , že už prcka cítím![]()
jinak tuto středu jdu na genetiku tak konečně zjistíme co to bude už se na to moc těšíme
tady taky hic jako prase , teče ze mě zas asi dnes to žehlení odložím …
ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám ![]()
suricata píše:Markuška píše:ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám
jinak tuto středu jdu na genetiku tak konečně zjistíme co to bude už se na to moc těšíme
tady taky hic jako prase , teče ze mě zas asi dnes to žehlení odložím …
jj, určo se dočkáš
Taky mě přišlo, že se nedočkám a teď jak si lehnu, tak často cítím jak se hluní, je to boží!!! Hrozně se těšim, až bude venku ![]()
saiiimona píše:
Markuško, tu jsem dnes dodělala..
To je nááádherný
jsi fakt šikulka, nechápu, že jsi to dokázala za jeden den…
saiiimona píše:suricata píše:jj, určo se dočkášMarkuška píše:ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám
tady taky hic jako prase , teče ze mě zas asi dnes to žehlení odložím …Taky mě přišlo, že se nedočkám a teď jak si lehnu, tak často cítím jak se hluní, je to boží!!! Hrozně se těšim, až bude venku
no to já se taky nemůžu dočkat až tu bude s námi, miminko moje milované
suricata píše:saiiimona píše:To je nááádherný
Markuško, tu jsem dnes dodělala..jsi fakt šikulka, nechápu, že jsi to dokázala za jeden den…
Moc děkuju, byl to takivý pokus
Však jsem se u toho navztekala ![]()
suricata píše:saiiimona píše:no to já se taky nemůžu dočkat až tu bude s námi, miminko moje milovanésuricata píše:jj, určo se dočkášMarkuška píše:ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám
tady taky hic jako prase , teče ze mě zas asi dnes to žehlení odložím …Taky mě přišlo, že se nedočkám a teď jak si lehnu, tak často cítím jak se hluní, je to boží!!! Hrozně se těšim, až bude venku
No ono to uteče, je hrozný jak to utíká, už mám víc jak polovinu za sebou ![]()
no utíká nám to, ale mám pocit, že je to furt nové a krásné teď mě čekají pohyby a pak bude mimi růst a růst a pak porod a pak uvítat nového človíčka a pak držet hlavičku a pak budou růst zoubky a pak se bude učit básničky a budem si hrát a pak vybírat penál do školy a první besídka, prostě zábava až do konce života
saiiimona jsi šikula opravdu ![]()
přidávám svoji dokončenou čepičku
trochu jsem si hrála ![]()
suricata píše:
no utíká nám to, ale mám pocit, že je to furt nové a krásné teď mě čekají pohyby a pak bude mimi růst a růst a pak porod a pak uvítat nového človíčka a pak držet hlavičku a pak budou růst zoubky a pak se bude učit básničky a budem si hrát a pak vybírat penál do školy a první besídka, prostě zábava až do konce života
jj, přesně tak, ale po pravdě řečeno mám trochu obavy i u těch starostí ![]()
Markuška píše:
saiiimona jsi šikula opravdu
přidávám svoji dokončenou čepičkutrochu jsem si hrála
jeee, krása!!!
Markuška píše:
saiiimona jsi šikula opravdu
přidávám svoji dokončenou čepičkutrochu jsem si hrála
ty jo klobouk dolů…
Markuška: gratuluji k pohybům
, je to nádhera.
Suricata: já už jsem si jistá pohyby 14 dní, ale neboj, to přijde, zrovna když to budeš nejmín čekat ![]()
teda holky, jako vy si tady háčkujete normálně značkový čepičky, fakt jste moooc šikovný.....závist.....a to háčkujete poprvé? To není možný
fakt koukám jak vám to krásně jde
, máte v plánu háčkovat něco většího k těm čepičkám?
Ahoj holky , tak sem se zhruba před půl hodinou vrátila od zubaře . Od včerejška sem trpěla bolestma v noci spala minimálně . Zub kterej mě bolel mi obrousila doktorka , vyvrtala díru a vytáhla nerv a příští týden pokračování ![]()
Ahoj, chudino, já už mám naštěstí zubaře za sebou, taky jsem si vytrpěla…odřezával mi dásen, protože furt rostla…a ted mi furt krvácí, ale to je prý v těhotenství normální, krvácení dásní. Alespon se ti uleví ![]()
Ahoj holky , jo jo zuby v těhotenství a po porodu prý trpěj nejvíc . Pokud to takhle půjde dál , tak jsem do konce těhotenství bez zubů
jinak jsem se dneska konečně dočkala výsledků triplle testů . Vše je v normě , tak se mi hrozně ulevilo
![]()