Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
22.8.11 17:26
Markuška píše:
Ahojky holky tak už mám novej háček :dance:
jinak už konečně cítím pohyby od minulé středy a jsu si tím už jistá :dance: :srdce:
tak jsem moc ráda , že už prcka cítím :srdce: :huban:
jinak tuto středu jdu na genetiku tak konečně zjistíme co to bude už se na to moc těšíme :srdce:
tady taky hic jako prase , teče ze mě zas asi dnes to žehlení odložím …

ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.8.11 17:29
suricata píše:
Markuška píše:
jinak už konečně cítím pohyby od minulé středy a jsu si tím už jistá :dance: :srdce:
jinak tuto středu jdu na genetiku tak konečně zjistíme co to bude už se na to moc těšíme :srdce:
ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám :)

jj, určo se dočkáš :-) Taky mě přišlo, že se nedočkám a teď jak si lehnu, tak často cítím jak se hluní, je to boží!!! Hrozně se těšim, až bude venku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.8.11 17:31
saiiimona píše:
Markuško, tu jsem dnes dodělala..

To je nááádherný :) jsi fakt šikulka, nechápu, že jsi to dokázala za jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.8.11 17:32
saiiimona píše:
suricata píše:
Markuška píše:
ty jo gratuluju k pohybům musí to být nepřekonatelný pocitsnad se taky dočkám :)
jj, určo se dočkáš :-) Taky mě přišlo, že se nedočkám a teď jak si lehnu, tak často cítím jak se hluní, je to boží!!! Hrozně se těšim, až bude venku :-D

no to já se taky nemůžu dočkat až tu bude s námi, miminko moje milované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.8.11 17:49
suricata píše:
saiiimona píše:
Markuško, tu jsem dnes dodělala..
To je nááádherný :) jsi fakt šikulka, nechápu, že jsi to dokázala za jeden den…

Moc děkuju, byl to takivý pokus :-) Však jsem se u toho navztekala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.8.11 17:50
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
Markuška píše:
jj, určo se dočkáš :-) Taky mě přišlo, že se nedočkám a teď jak si lehnu, tak často cítím jak se hluní, je to boží!!! Hrozně se těšim, až bude venku :-D
no to já se taky nemůžu dočkat až tu bude s námi, miminko moje milované

No ono to uteče, je hrozný jak to utíká, už mám víc jak polovinu za sebou 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.8.11 18:05

no utíká nám to, ale mám pocit, že je to furt nové a krásné teď mě čekají pohyby a pak bude mimi růst a růst a pak porod a pak uvítat nového človíčka a pak držet hlavičku a pak budou růst zoubky a pak se bude učit básničky a budem si hrát a pak vybírat penál do školy a první besídka, prostě zábava až do konce života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.8.11 18:38

saiiimona jsi šikula opravdu :palec:
přidávám svoji dokončenou čepičku :-) trochu jsem si hrála :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.8.11 18:50
suricata píše:
no utíká nám to, ale mám pocit, že je to furt nové a krásné teď mě čekají pohyby a pak bude mimi růst a růst a pak porod a pak uvítat nového človíčka a pak držet hlavičku a pak budou růst zoubky a pak se bude učit básničky a budem si hrát a pak vybírat penál do školy a první besídka, prostě zábava až do konce života

jj, přesně tak, ale po pravdě řečeno mám trochu obavy i u těch starostí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.8.11 18:50
Markuška píše:
přidávám svoji dokončenou čepičku :-) trochu jsem si hrála :dance:

jeee, krása!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.8.11 18:52
Markuška píše:
přidávám svoji dokončenou čepičku :-) trochu jsem si hrála :dance:

ty jo klobouk dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.8.11 21:52

Markuška: gratuluji k pohybům :dance: , je to nádhera.

Suricata: já už jsem si jistá pohyby 14 dní, ale neboj, to přijde, zrovna když to budeš nejmín čekat :mrgreen:

teda holky, jako vy si tady háčkujete normálně značkový čepičky, fakt jste moooc šikovný.....závist.....a to háčkujete poprvé? To není možný :palec: fakt koukám jak vám to krásně jde :-D :potlesk: , máte v plánu háčkovat něco většího k těm čepičkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.8.11 11:51

Ahoj holky , tak sem se zhruba před půl hodinou vrátila od zubaře . Od včerejška sem trpěla bolestma v noci spala minimálně . Zub kterej mě bolel mi obrousila doktorka , vyvrtala díru a vytáhla nerv a příští týden pokračování :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.8.11 13:57

Kacenka020

Ahoj, chudino, já už mám naštěstí zubaře za sebou, taky jsem si vytrpěla…odřezával mi dásen, protože furt rostla…a ted mi furt krvácí, ale to je prý v těhotenství normální, krvácení dásní. Alespon se ti uleví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.8.11 10:21

Ahoj holky , jo jo zuby v těhotenství a po porodu prý trpěj nejvíc . Pokud to takhle půjde dál , tak jsem do konce těhotenství bez zubů :mrgreen: jinak jsem se dneska konečně dočkala výsledků triplle testů . Vše je v normě , tak se mi hrozně ulevilo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí