Poradna duly
Jana Čurdová
Jen doufám , že u nás se to s věkem srovná , jinak všechno bude učit prcka a já si půjdu skočit ![]()
ahojik tak vidím,že v tom teple je to všude stejné ,já jsem se jen prošla po bytě a byla jsem hned spocená , hrůza , děs ![]()
Nejlepší je sedět a nic nedělat, bordel jak v tanku taky jsem poklidila trošku nádobí, atd. až večer kolem 9 ![]()
Dneska to vypadá dobře , zatím… že by nebyl takovej hic ?? paráááda
![]()
Ahojky holky, tak tady byla v noci pořádná peckovačka a teď jsem vylezla na balkon a bude to zas fuj, koukam, dnes má být 33 a zítra 34. Už teď jsem hotovson a Martin po mě chce poád vyvíjet nějakou činnost, ale to prostě nedam ![]()
Ahojky , u nás taky asi kolem třetí něco začlo , musela jsem zavřít okna jinak by asi ulítly a blejskalo se . Ale pak jsem usnula a tak nevím co z toho pořádně bylo a nebylo
jinak se nedivím , že nemužeš vyvíjet nějakou aktivitu , to prostě není možné … Já taky myla nádobí nějak kolem osmé , dřív se to nedalo , když nám sem pere slunko jak do pokoje tak kuchyně . Jinak mě zatím teploměr ukazuje 22 a jsou i mraky , tak by to dneska snad nemuselo být tak stračné , ale jako naschvál určo bude ![]()
to je zas hic ![]()
vytřela jsem podlahy a hotovo , můžu se jít zase sprchovat ![]()
nesnáším ty vedra
Ahojte,
počasí je fakt děs, jen co vyjdu 10 schodů domů,tak funím jak lokomotiva. Příští týden se už má ochlazovat, teploty kolem 20 uplně stačí, to bude fajn
.
Suricata: gratulace k pohybům ![]()
Mě malá kope nejvíc v jedenáct večer, to je super, spát kvůli tomu nemůžu,takže čekám, až se vydovádí
![]()
Ahojky,
venku je to fakt masakr, teď jsem byla na balkoně pověsit prádlo a úplně stačilo ![]()
Už zítra by mělo být líp, tak snad se dočkáme ![]()
Mě taky malá kope nejvíc večer a v noci, prostě když jsem úplně v klidu, ale já jsem z toho tak pav, že čekam a čekam na další
Stejně teď trpím nějakou nespavostí, takže si to užívám do syta ![]()
Dětska to je děs co???? ![]()
a já vařím zelí , bramborovej knedlík a kuře , tak náročnej oběd ![]()
chcípám vedrem ![]()
Markuška: že se ti chce, já si osmažila řízek a dala si ho s chlebem, odmítám stát dnes u plotny ![]()
kdybych neměla v sobě toho malýho miláčka, dala bych si pivečko pěkně vychlazené, jedno na žízen a druhý na chut…no v lednici mám minerálku ![]()
pivečko můžeš , ale jen tak skleničku ![]()
já si někdy taky dám něco na chuť ![]()
jj, já si občas dám ani ne plnou skleničku Staropramena Cool lemon - mňam, to jedinný mě pořádně osvěží
Ale to má ještě míň alkoholu než pivko..
No, skleničku si taky někdy dám, třeba když grilujeme, nebo i skleničku vína, ale ono mi to stejně nechutná…a po 1 skleničce se cítím jak po jedné flašce ![]()
jj, pak až budem moct a něco víc si dáme, tak myslím, že budem hned na plech
![]()
A jak se Vám jinak všem daří?