Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
24.8.11 19:36

Jen doufám , že u nás se to s věkem srovná , jinak všechno bude učit prcka a já si půjdu skočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.8.11 08:21

ahojik tak vidím,že v tom teple je to všude stejné ,já jsem se jen prošla po bytě a byla jsem hned spocená , hrůza , děs :-P
Nejlepší je sedět a nic nedělat, bordel jak v tanku taky jsem poklidila trošku nádobí, atd. až večer kolem 9 :think:
Dneska to vypadá dobře , zatím… že by nebyl takovej hic ?? paráááda
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.11 09:01

Ahojky holky, tak tady byla v noci pořádná peckovačka a teď jsem vylezla na balkon a bude to zas fuj, koukam, dnes má být 33 a zítra 34. Už teď jsem hotovson a Martin po mě chce poád vyvíjet nějakou činnost, ale to prostě nedam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.8.11 09:56

Ahojky , u nás taky asi kolem třetí něco začlo , musela jsem zavřít okna jinak by asi ulítly a blejskalo se . Ale pak jsem usnula a tak nevím co z toho pořádně bylo a nebylo :mrgreen: jinak se nedivím , že nemužeš vyvíjet nějakou aktivitu , to prostě není možné … Já taky myla nádobí nějak kolem osmé , dřív se to nedalo , když nám sem pere slunko jak do pokoje tak kuchyně . Jinak mě zatím teploměr ukazuje 22 a jsou i mraky , tak by to dneska snad nemuselo být tak stračné , ale jako naschvál určo bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.8.11 14:51

to je zas hic :zed:
vytřela jsem podlahy a hotovo , můžu se jít zase sprchovat :zed:
nesnáším ty vedra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.11 20:47

Zítra bude hůůůř :cry: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.8.11 22:02

nééééé hůř už néééééé :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.8.11 10:08

Ahojte,
počasí je fakt děs, jen co vyjdu 10 schodů domů,tak funím jak lokomotiva. Příští týden se už má ochlazovat, teploty kolem 20 uplně stačí, to bude fajn :mrgreen: .

Suricata: gratulace k pohybům :dance:

Mě malá kope nejvíc v jedenáct večer, to je super, spát kvůli tomu nemůžu,takže čekám, až se vydovádí :srdce: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
26.8.11 10:25

Ahojky,
venku je to fakt masakr, teď jsem byla na balkoně pověsit prádlo a úplně stačilo :poblion:
Už zítra by mělo být líp, tak snad se dočkáme :-)
Mě taky malá kope nejvíc večer a v noci, prostě když jsem úplně v klidu, ale já jsem z toho tak pav, že čekam a čekam na další :-) Stejně teď trpím nějakou nespavostí, takže si to užívám do syta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
26.8.11 12:49

Dětska to je děs co???? :oops:
a já vařím zelí , bramborovej knedlík a kuře , tak náročnej oběd :cert:
chcípám vedrem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.8.11 13:50

Markuška: že se ti chce, já si osmažila řízek a dala si ho s chlebem, odmítám stát dnes u plotny :mrgreen:

kdybych neměla v sobě toho malýho miláčka, dala bych si pivečko pěkně vychlazené, jedno na žízen a druhý na chut…no v lednici mám minerálku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
26.8.11 14:00

pivečko můžeš , ale jen tak skleničku :palec:
já si někdy taky dám něco na chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
26.8.11 14:09

jj, já si občas dám ani ne plnou skleničku Staropramena Cool lemon - mňam, to jedinný mě pořádně osvěží :palec: Ale to má ještě míň alkoholu než pivko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.8.11 15:10

No, skleničku si taky někdy dám, třeba když grilujeme, nebo i skleničku vína, ale ono mi to stejně nechutná…a po 1 skleničce se cítím jak po jedné flašce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
27.8.11 09:07

jj, pak až budem moct a něco víc si dáme, tak myslím, že budem hned na plech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jak se Vám jinak všem daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital