Poradna duly
Jana Čurdová
já cítila v tom 16+6 že už by to mohli být pohyby a další den na kontrole když mě Matýsek nakopal při utz tak doktorka říkala že to jsou opravdu pohyby
Ahoj, holky bolí vás některou děloha? Já jsem kvůli tomu byla raděj u doktora, ale mimi je v pořádku a prý to asi bolí, jak se to roztahuje, ale stejně je to takový nepříjemný, pořád čekám, kdy už to přestane, tak jestli nemáte někdo zkušenosti…
suricata píše:
Ahoj, holky bolí vás některou děloha? Já jsem kvůli tomu byla raděj u doktora, ale mimi je v pořádku a prý to asi bolí, jak se to roztahuje, ale stejně je to takový nepříjemný, pořád čekám, kdy už to přestane, tak jestli nemáte někdo zkušenosti…
od kamarádek vím že je to úplně normální a že to nepřestane. je to tím jak se děloha a šlachy natahují
tak pozitivní je, že se nic vážného neděje, protože všude na netu jsou hrůzostrašné předpovědi počínajícího potratu… Jen jsem trochu doufala, že by to mohlo přejít ![]()
Ahojky děvčata ![]()
Tak jak se dnes vede? Taky Vás pořád bolej strašně nohy? Já ujdu trochu větší kousek, nebo dýl stojim a bolej mě nohy, jako kdybych běhala 12 hodin v kuse. ![]()
dneska je asi nějakej divnej tlak , od rána se mi motá škeble a je mi zle ![]()
Tak se hezky šetři, abys zas neměla nějakou nehodu
Zadejchávání a pocení to je další pjoblém
Jo jo snažím se toho moc nedělat , jednou mi to stačilo
to teda , zadejchávání je hrůza děs , nevím co budem dělat třeba tak za tři měsíce ![]()
ahojky. mě nohy ani tak nebolí ale jsem dneska tak utahaná že kdybych lehla do postele spím v minutě.
krásné ránko děvčátka moje ![]()
To byla noc holky to vám povím ,šla jsem pinkat ve 22.00 a ve 2 ráno jsem byla vzhůru za boha jsem nemohla spát tak následovala hodina sezení v kuchyni ,pak návrat do postele a čuměla jsem do tmy až do 5 než vstával Roman do práce pak jsem usla a v 7 už zas na záchod paráda
![]()
Takže dneska budu jak z ..... vytáhlá ![]()
a jak vám se spinkalo??? ![]()
Holky chtěla jsem se optat ,které jste už byly na velkém UT jak máte velký mimi ?? ![]()
Ahoj děvčata,
dnes kontrola…vše v pořádku
. Za 3 týdny mě čeká test na cukrovku.
Markuška: já byla na velkým UTZ v 19. týdnu a mimi měřilo 15,4 cm. Jinak měřil obvod hlavičky (hodnotu si nepamatuju) a říkal, že odpovídá týdnu těhotenství.