Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
1.9.11 19:21
suricata píše:
ty jo drž se…
nechápu, že to neudělaj naráz…

to ona mi to naráz dělat nechce , hormonama a všema je tělo citlivější a když mi nemůže dát injekci , tak mě tam nechce držet zbytečně dlouho a mordovat mi všechny zuby naráz , já sem za to ráda , nevydržela bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.9.11 19:25

Držím palce ať je to příště naposled a máš se zubama pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.9.11 19:34

Tea holky, já tomu zubařoj nezavolám :-( Je mi Tě fakt líto,Kačenko. A tak Ty jsi měla problémy se zuby už před těhu nebo až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.9.11 19:35
suricata píše:
To už se děsně těším, a jak se dneska máš?

Mám se dnes docela odbře, jen mě zas pro změnu začly brát nějak záda a co Ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 19:38

No tak kazily se mi i před tím , ale teď mi vypadali všechny plomby … a naposled to ještě asi fakt nebude … a jinak já už mám naštěstí v průkazce jak razítko od obvoďáka tak zubaře , mám splněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.9.11 10:59

Ahojky holky, precetla jsem vas jak se mate :-)
ad zubar: ona nemuze delat vsechny zuby najednou :-) uz kvuli pojistovne, ta by ji to nezaplatila, a hlavne by tam clovek stravil cely dopoledne :lol:
je lepsi kdyz to je na etapy, zvlast, kdyz se jedna o umrtveni zubu, tak do toho da specialni vlozku, ktera jeste ten zub do pristi navstevy domrtvi :palec:
chvili jsem delala sestru u zubare, tak nejak vim :wink:
koukam, ze tady cekate vsichni same holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.9.11 11:06
sarusinka píše:
ad zubar: ona nemuze delat vsechny zuby najednou :-) uz kvuli pojistovne, ta by ji to nezaplatila, a hlavne by tam clovek stravil cely dopoledne :lol:
je lepsi kdyz to je na etapy, zvlast, kdyz se jedna o umrtveni zubu, tak do toho da specialni vlozku, ktera jeste ten zub do pristi navstevy domrtvi :palec:
koukam, ze tady cekate vsichni same holky :-)

Ahojkyyy, Tebe už jsem tady neviděla.. A copak čekáš Ty? Jinak já vyrážím na chíru :cry: Servala jsem si celej svůj nehet a drží jen na tom lůžku dole. Když máš se zdravotnictvím zkušenost, tak mě asi nic jinýho nezbejva, než tam jet, viď? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.9.11 11:46
saiiimona píše:
sarusinka píše:
Ahojkyyy, Tebe už jsem tady neviděla.. A copak čekáš Ty? Jinak já vyrážím na chíru :cry: Servala jsem si celej svůj nehet a drží jen na tom lůžku dole. Když máš se zdravotnictvím zkušenost, tak mě asi nic jinýho nezbejva, než tam jet, viď? :cry:

urcite tam jed, mohla by se ti tam dostat infekce, a to neni v tehu dobry :zed: mne zase porad nehet zarusta, tak chodim na jeho trhani, taky mnamka.....
jinak ja cekam kluka, jak jinak :-D moc jsem si prala holcicku, ale toho pidnouse uz mu nikdo neodpare :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.9.11 11:53

Ahoj holky , tak jsem doma z poradny , vše je v pořádku a šestnáctého jdu na test na cukrovku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.9.11 13:19

A jinak nám pan doktor zase pozměnil týden , sme už 20+1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.9.11 16:23
saiiimona píše:
suricata píše:
To už se děsně těším, a jak se dneska máš?
Mám se dnes docela odbře, jen mě zas pro změnu začly brát nějak záda a co Ty???

jo to mám taky celý den mě bolí bedra a do schodů už se drápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.9.11 16:25
sarusinka píše:

ty pracuješ jako sestra? máš můj hluboký obdiv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.9.11 16:26
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , tak jsem doma z poradny , vše je v pořádku a šestnáctého jdu na test na cukrovku :poblion:

gratuluju to je super zpráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.9.11 19:20

NO jinak tatínek už všechno ví , tak vám to tu prásknu co čekáme , ikdyž sme se domluvily , že si to necháme pro sebe :mrgreen: takže mé tušení bylo správné , bude to kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.9.11 19:39

gratuluju, jak že se to bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie