Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
ty jo drž se…
nechápu, že to neudělaj naráz…
to ona mi to naráz dělat nechce , hormonama a všema je tělo citlivější a když mi nemůže dát injekci , tak mě tam nechce držet zbytečně dlouho a mordovat mi všechny zuby naráz , já sem za to ráda , nevydržela bych to
Tea holky, já tomu zubařoj nezavolám
Je mi Tě fakt líto,Kačenko. A tak Ty jsi měla problémy se zuby už před těhu nebo až teď?
suricata píše:
To už se děsně těším, a jak se dneska máš?
Mám se dnes docela odbře, jen mě zas pro změnu začly brát nějak záda a co Ty???
No tak kazily se mi i před tím , ale teď mi vypadali všechny plomby … a naposled to ještě asi fakt nebude … a jinak já už mám naštěstí v průkazce jak razítko od obvoďáka tak zubaře , mám splněno
Ahojky holky, precetla jsem vas jak se mate ![]()
ad zubar: ona nemuze delat vsechny zuby najednou
uz kvuli pojistovne, ta by ji to nezaplatila, a hlavne by tam clovek stravil cely dopoledne ![]()
je lepsi kdyz to je na etapy, zvlast, kdyz se jedna o umrtveni zubu, tak do toho da specialni vlozku, ktera jeste ten zub do pristi navstevy domrtvi ![]()
chvili jsem delala sestru u zubare, tak nejak vim ![]()
koukam, ze tady cekate vsichni same holky ![]()
sarusinka píše:
Ahojky holky, precetla jsem vas jak se mate
ad zubar: ona nemuze delat vsechny zuby najednouuz kvuli pojistovne, ta by ji to nezaplatila, a hlavne by tam clovek stravil cely dopoledne
je lepsi kdyz to je na etapy, zvlast, kdyz se jedna o umrtveni zubu, tak do toho da specialni vlozku, ktera jeste ten zub do pristi navstevy domrtvi
chvili jsem delala sestru u zubare, tak nejak vim
koukam, ze tady cekate vsichni same holky
Ahojkyyy, Tebe už jsem tady neviděla.. A copak čekáš Ty? Jinak já vyrážím na chíru
Servala jsem si celej svůj nehet a drží jen na tom lůžku dole. Když máš se zdravotnictvím zkušenost, tak mě asi nic jinýho nezbejva, než tam jet, viď? ![]()
saiiimona píše:sarusinka píše:Ahojkyyy, Tebe už jsem tady neviděla.. A copak čekáš Ty? Jinak já vyrážím na chíru
ad zubar: ona nemuze delat vsechny zuby najednouuz kvuli pojistovne, ta by ji to nezaplatila, a hlavne by tam clovek stravil cely dopoledne
je lepsi kdyz to je na etapy, zvlast, kdyz se jedna o umrtveni zubu, tak do toho da specialni vlozku, ktera jeste ten zub do pristi navstevy domrtvi
koukam, ze tady cekate vsichni same holkyServala jsem si celej svůj nehet a drží jen na tom lůžku dole. Když máš se zdravotnictvím zkušenost, tak mě asi nic jinýho nezbejva, než tam jet, viď?
urcite tam jed, mohla by se ti tam dostat infekce, a to neni v tehu dobry
mne zase porad nehet zarusta, tak chodim na jeho trhani, taky mnamka.....
jinak ja cekam kluka, jak jinak
moc jsem si prala holcicku, ale toho pidnouse uz mu nikdo neodpare ![]()
Ahoj holky , tak jsem doma z poradny , vše je v pořádku a šestnáctého jdu na test na cukrovku ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Mám se dnes docela odbře, jen mě zas pro změnu začly brát nějak záda a co Ty???
To už se děsně těším, a jak se dneska máš?
jo to mám taky celý den mě bolí bedra a do schodů už se drápu ![]()
sarusinka píše:
koukam, ze tady cekate vsichni same holky
ty pracuješ jako sestra? máš můj hluboký obdiv ![]()
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , tak jsem doma z poradny , vše je v pořádku a šestnáctého jdu na test na cukrovku
gratuluju to je super zpráva ![]()
NO jinak tatínek už všechno ví , tak vám to tu prásknu co čekáme , ikdyž sme se domluvily , že si to necháme pro sebe
takže mé tušení bylo správné , bude to kluk ![]()