Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 píše:
jinak já k zubařce musím , aby mi zadělala ten zub , kdybych neměla problémy tak se tam asi nedokopu
soucítím s tebou, dají ti aspoň injekci od bolesti?
suricata píše:Kacenka020 píše:soucítím s tebou, dají ti aspoň injekci od bolesti?
jinak já k zubařce musím , aby mi zadělala ten zub , kdybych neměla problémy tak se tam asi nedokopu
no ona mo žádný injekce dávat nemůže a mě to u zubařa nikdy moc nebolí , zítra by to snad mělo být jen zablombování
Kacenka020 píše:suricata píše:no ona mo žádný injekce dávat nemůže a mě to u zubařa nikdy moc nebolí , zítra by to snad mělo být jen zablombováníKacenka020 píše:soucítím s tebou, dají ti aspoň injekci od bolesti?
Tak jestli tě to nebolí, pošli číslo na tvého zubaře, já vždycky trpím jak zvíře ![]()
saiiimona píše:
Já se Ti nedivím, taky pořád plašim
to k tomu asi trochu patří ![]()
Asi jo, ale někdy si říkám, že jsem asi až přehnaně vyplašená ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:Tak jestli tě to nebolí, pošli číslo na tvého zubaře, já vždycky trpím jak zvířesuricata píše:no ona mo žádný injekce dávat nemůže a mě to u zubařa nikdy moc nebolí , zítra by to snad mělo být jen zablombováníKacenka020 píše:soucítím s tebou, dají ti aspoň injekci od bolesti?
jestli si chceš dojet až do Holic tak klidně
ona mi ani dávat injekci na umrtvení nechce
Kacenka020 píše:suricata píše:jestli si chceš dojet až do Holic tak klidněKacenka020 píše:Tak jestli tě to nebolí, pošli číslo na tvého zubaře, já vždycky trpím jak zvířesuricata píše:no ona mo žádný injekce dávat nemůže a mě to u zubařa nikdy moc nebolí , zítra by to snad mělo být jen zablombováníKacenka020 píše:soucítím s tebou, dají ti aspoň injekci od bolesti?
jinak já k zubařce musím , aby mi zadělala ten zub , kdybych neměla problémy tak se tam asi nedokopuona mi ani dávat injekci na umrtvení nechce
klidně na kraj světa, když to nebude bolet ![]()
mám chorobný strach z doktorů a za dobrým doktorem jsem ochotná dojet do vzdálenosti 400km a to si teď nedělám srandu ![]()
saiiimona píše:
Asi jo, ale někdy si říkám, že jsem asi až přehnaně vyplašená
myslím, že ne, že budeš dobrá máma starostlivá a trocha té vyplašenosti prostě k prvnímu miminu patří ![]()
Kacenka020 píše:
No tak dobře http://www.firmy.cz/…-holice.html
dík, teď se budu tak půl roku přemlouvat, abych tam zavolala a zjistila, jestli nemá protivnou sestřičku…
suricata píše:Kacenka020 píše:dík, teď se budu tak půl roku přemlouvat, abych tam zavolala a zjistila, jestli nemá protivnou sestřičku…
No tak dobře http://www.firmy.cz/…-holice.html
no podle mě nemá , ale těžko soudit . každýmu sedí někdo jinej