Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
27.8.11 09:47

Dobré ráno,
tak já mám do včerejška v břiše asi fotbalistku, nebo ji možná vadí to vedro, tak je taková akční…no sranda, dokonce už i přítel cítil kopání :srdce:
A od rána taky samé kopance, alespon vím, že tam je prdelka moje malá :mrgreen: :srdce:
Začaly mě bolet záda v bederní části, na netu jsem četla, že je to normální, ale je to nepříjemné :-(

A ještě, na obídek dělám sekanou s brambůrkama :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.8.11 21:11

tak se nám konečně ochladilo :-) , na můj vkus až moc tychle, to zavání akorát tak nějakou virozou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.8.11 07:56

jj, máš pravdu,je to samej extrém.. Snad z toho nebudem nemocný.. Jsme tady Majklo0 nějak osiřely…
Jinak my teď děláme ten pokojíček, malujeme, v týdnu nám položí koberec a o víkendu přivezou nábytek :dance: Mám veeelikou radost.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.8.11 08:52

Ahoj,
já ještě pořád pokukuju po netu, co, kde a jak koupit. Zatím mám doma jen autosedačku :-D . Napsala jsem si seznam a ted už ho jen zrealizovat. Hadříky budu mít po kámošce, asi si je už dovezu, je to divný doma nic nemít, když víš, že už za chvíli budeme doma 3 :lol:
Postýlku furt vybranou nemám, ani přebalovák. V kočárku mám jasno, ale nevím kdy ho koupím. No a v pokojíčku skřín na věci mám, takovou starší, to stačí…pak to zařídíme, až bude prcek větší a bude spát už sama v pokojíku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
28.8.11 09:13

Dobré ránko děvčata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.11 12:37

Ahoj holky můžu se přidat? Čekám první mimčo TP zatím podle PM 26.1. ale asi se mi bude ještě posouvat, protože mám v bříšku pěnýho macíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.8.11 13:04
paola white píše:
Ahoj holky můžu se přidat? Čekám první mimčo TP zatím podle PM 26.1. ale asi se mi bude ještě posouvat, protože mám v bříšku pěnýho macíka.

Ahojky, vítej :-) Koukám, že budete mít klučinu.. Matýska, krásný jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.8.11 13:20

paola white

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.11 14:10

no jo bude to chlapeček. 9.9. jdeme na velký utz tak nám to tam asi potvrdí. pro manžela trochu zklamání (oba jsme si přáli holčičku) ale já jsem cítila už od 8tt že je to kluk. dlouho jsme uvažovali jaké jméno dáme a Matěj se nám líbí nejvíc (a taky je to jedno z mála jmen na kterém jsme se dohodli) a co čekáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
28.8.11 15:33
paola white píše:

Ahojky , vítej mezi náma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.8.11 15:53
paola white píše:
no jo bude to chlapeček. 9.9. jdeme na velký utz tak nám to tam asi potvrdí. pro manžela trochu zklamání (oba jsme si přáli holčičku) ale já jsem cítila už od 8tt že je to kluk. dlouho jsme uvažovali jaké jméno dáme a Matěj se nám líbí nejvíc (a taky je to jedno z mála jmen na kterém jsme se dohodli) a co čekáte vy?

No my čekáme holčičku, taky jsme si jí oba přáli, takže jsme byli rádi, ale byla bych šťastná i za chlapečka, hlavně ať je to zdravé. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.11 17:19
No my čekáme holčičku, taky jsme si jí oba přáli, takže jsme byli rádi, ale byla bych šťastná i za chlapečka, hlavně ať je to zdravé. :srdce:

když jsem otěhotněla tak mi to už taky bylo jedno. když mi doktor na prvotrimestrálu řekl že je to kluk byla jsem hlavně ráda že je Mates v pořádku a jestli má fifinku nebo pindíka mi bylo fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
28.8.11 17:25

:dance: holky asi budeme mít fotbalistu nebo fotbalistku , před chvilkou takovej kopanec , že to bylo cítit i na ruku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.11 17:32
Kacenka020 píše: :dance: holky asi budeme mít fotbalistu nebo fotbalistku , před chvilkou takovej kopanec , že to bylo cítit i na ruku :dance:

taky mám ten pocit. já cítím pohyby od 16+6 všichni říkají že jako prvorodička je to strašně brzy. už mě kolikrát kopne že to až bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
28.8.11 17:36

To já cejtím kopanečky od začátku 18 týdne , jinak takové to bublání bylo , ale jestli to bylo od miminka nevím . Taky to mohli být střeva , ono těžko říct jak je všechno v tom těle jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí