Poradna duly
Jana Čurdová
Zrovna před chvilkou jsem přemýšlela co udělám zítra k obědu a vypadá to na sekanou.. ![]()
suricata píše:saiiimona píše:naštěstí neslintámsuricata píše:
tak mám na tváři vytlačený kus klávesnice jak jsem usnula… to počasí je vážně šílený, jsem tak utahaná, že spím za pochodu no děs![]()
![]()
tos vážně usnula na klávesnici???
chich, to mě pobavilo ![]()
Kacenka020 píše:
ty jo sekanou bych si taky dala
Tak aspoň máč tipa na příště.. ![]()
Holky jdu asi na to nádobí , ale jak se mi nechce
pak ještě musím poklidit pokoj než půjdu do postele , náš pes je vážně bordelář ![]()
Kacenka020 píše:
Holky jdu asi na to nádobí , ale jak se mi nechcepak ještě musím poklidit pokoj než půjdu do postele , náš pes je vážně bordelář
myslím, že budou s capartem skvělá dvojka ![]()
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Tak aspoň máč tipa na příště..
ty jo sekanou bych si taky dala
To teda , buď bude o víkendu a nebo ten další týden
Miloš mě nosí i jídlo z práce , tak to mám občas i bez práce ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:myslím, že budou s capartem skvělá dvojka
Holky jdu asi na to nádobí , ale jak se mi nechcepak ještě musím poklidit pokoj než půjdu do postele , náš pes je vážně bordelář
Den o dedne si to myslím víc a víc
dneska mě , ale i potěšila . Hnala se ke kočáru kde brečelo miminko , bude dobrá chůva ![]()
saiiimona píše:
Taky máme takovýho bordeláře doma
Kacenka020 píše:suricata píše:Den o dedne si to myslím víc a vícKacenka020 píše:myslím, že budou s capartem skvělá dvojka
![]()
dneska mě , ale i potěšila . Hnala se ke kočáru kde brečelo miminko , bude dobrá chůva
a co ten Milošův rafan?
Kacenka020 píše:saiiimona píše:
Taky máme takovýho bordeláře domaaspoň nejsem sama
mám papírové kapesníky rozdrbané v posteli , misku na žraní v posteli , všude hračky .......
![]()
Nebydlíš u nás??? ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:a co ten Milošův rafan?suricata píše:Den o dedne si to myslím víc a vícKacenka020 píše:myslím, že budou s capartem skvělá dvojka
![]()
dneska mě , ale i potěšila . Hnala se ke kočáru kde brečelo miminko , bude dobrá chůva
Tak ten je stále zemčenej ve vedlejším pokoji . Ještě , že máme 2+1 ![]()
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Nebydlíš u nás???saiiimona píše:
Taky máme takovýho bordeláře domaaspoň nejsem sama
mám papírové kapesníky rozdrbané v posteli , misku na žraní v posteli , všude hračky .......
![]()