Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno. Tak jak se dnes cítíte? Mě včera popadla ukízecí nálada tak jsem celej den gruntovala a pak do pul jedenáctý večer lítala s manželem po nákupech ![]()
Ahojky, tak dnes to jde, já naopak včera měla hroznou motejlici, takže jsem byla úplně K.O. Dnes zas úklid atd. Teď jsem si dodělala puding, byla chuť ![]()
Majklo, to je bezva, že je prohlídka v pořádku
to jsem ráda.
Já jdu na kontrolu za týden, už se těším jak prcka uvidím.
A vypadá to, že se nám umoudřilo počasí a je celkem snesitelně ![]()
Ahoj holky , taky vás prcci v břiše tak čutaj ?
mě ten náš včera do čtvrt na jednu v noci
a dneská ráno zase , bude to akční dítko
jinak já kontrola v pátek , už se těším
a zítra ráno razím zase k zubařce
ty jo tak často? já celý den prosím o nakopnutí a čekám a čekám a jednou za dva dny se mimi uráčí… slečinka ![]()
Jej, k zubařce, tak ať Tě tam moc netrápí
Taky jsem dneska váhala, jestli tam mam zavolat a objednat se, ale nějak jsem se k tomu nedokopala
Snad zítra.
Jinak mě mimčo taky pěkně čutá, bude to asi nějaká fotbalistka. Naopak, když jí dlouho necítím nebo tak, tak jsem hned vybobkovaná, to já jsem teď ze všeho ![]()
no přez den je to minimálně , ale nejvíc když nevečer ulehnu tak o sobě dává dost vědět
jak říká saii , taky fotbalista nebo fotbalistka
jinak teď je to v podstatě každý den
No často
Hlavně když jsem v klidu, když si na chvíli lehnu nebo sednu.. A jak je necítím v tomhle stavu, tak jsem nervní, teď se zrovna hluní ![]()
jinak já k zubařce musím , aby mi zadělala ten zub , kdybych neměla problémy tak se tam asi nedokopu ![]()
Teď nevím, jestli jsem neodpovídala na otázku, která měla být pro Kačíí .. ![]()
já taky vždycky v leže , ráno a večer pokaždé . Jinak už dvakrát i v sedě , dva kopance sem dneska dostala , když sem seděla v cukrárně ![]()
Surikatko, ono taky záleží, kde máš placentu.. Jestli na přední straně, tak jsou pohyby cítit míň.. A taky jsi menší týden než třeba já ![]()