Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky , tak dneska to byla u zabařky záhul . Do toho rozdělanýho zubu mi dala vložku , další mi vrtala a dávala blombu a nakonec zjistila , že mě asi víc bolí ten vedle ještě , tak mi do něj zajela háčkem a myslla jsem , že se tam počůrám jak to bolelo , ale za to ona nemohla , musela zjistit kde co bolí . Tak mi tam dala jen nějáké provizorium , aby mi nevrtala znova a další mě čeká za 14 dní
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , tak dneska to byla u zabařky záhul . Do toho rozdělanýho zubu mi dala vložku , další mi vrtala a dávala blombu a nakonec zjistila , že mě asi víc bolí ten vedle ještě , tak mi do něj zajela háčkem a myslla jsem , že se tam počůrám jak to bolelo , ale za to ona nemohla , musela zjistit kde co bolí . Tak mi tam dala jen nějáké provizorium , aby mi nevrtala znova a další mě čeká za 14 dní
NO dneska to stálo za to … nemůžu ještě pořádně kousat , tak byla k obědu jen krupičná kaše . Mám jí jao hodně ráda , ale dala bych si i něco jiného a asi to dneska bohužel nepůjde
A navíc se prckoj nelíbilo hodinové sezení v čekárně a bylo mi o dáváno dost najevo
a jakto že jsi čekala tak dlouho těhu by měla brát přednostně, teda alespoň já to tak u doktorů mám ![]()
No ona mě vzala dřív , jak jen mohla , byli tam objednaný předemnou , ale i tak sem někoho pedběhla
Kacenka020 píše:
doufám, že už to nebolí, zní to příšerně…
saiiimona píše:
Ahojky, já už na 3D byla, ale bylo dost brzo a mímo bylo ještě majinký. Ale 3D jsou jen obrázky a 4D video.. Tam vidíš i jak se mimčo hejbe…Kdy jdeš?
Ahoj Saiii,
máš fotečku? jsem děsně zvědavá ![]()
Ahojky surikatko ![]()
Jj, fotečky mam, ještě jsem je nebyla schopná naskenovat, ale hned jak pojedem k našim, tak to u nich naskenuju a ukážu ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:doufám, že už to nebolí, zní to příšerně…
ne ne už to moc necejtím , jen to co tam mám jen provizorně moc nesedlo a tak doufám , že se to kartáčkem zbrousí , páč nemůžu kloudně kousat