Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
1.9.11 13:55

Tak pak napiš zážitky, je to krásný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 14:01

Ahoj holky , tak dneska to byla u zabařky záhul . Do toho rozdělanýho zubu mi dala vložku , další mi vrtala a dávala blombu a nakonec zjistila , že mě asi víc bolí ten vedle ještě , tak mi do něj zajela háčkem a myslla jsem , že se tam počůrám jak to bolelo , ale za to ona nemohla , musela zjistit kde co bolí . Tak mi tam dala jen nějáké provizorium , aby mi nevrtala znova a další mě čeká za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.9.11 14:07
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , tak dneska to byla u zabařky záhul . Do toho rozdělanýho zubu mi dala vložku , další mi vrtala a dávala blombu a nakonec zjistila , že mě asi víc bolí ten vedle ještě , tak mi do něj zajela háčkem a myslla jsem , že se tam počůrám jak to bolelo , ale za to ona nemohla , musela zjistit kde co bolí . Tak mi tam dala jen nějáké provizorium , aby mi nevrtala znova a další mě čeká za 14 dní
:-( :-( :-( jaj, Ty chudáčku :-( :-( :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 14:09

NO dneska to stálo za to … nemůžu ještě pořádně kousat , tak byla k obědu jen krupičná kaše . Mám jí jao hodně ráda , ale dala bych si i něco jiného a asi to dneska bohužel nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 14:10

A navíc se prckoj nelíbilo hodinové sezení v čekárně a bylo mi o dáváno dost najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.9.11 14:21

a jakto že jsi čekala tak dlouho těhu by měla brát přednostně, teda alespoň já to tak u doktorů mám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 14:50

No ona mě vzala dřív , jak jen mohla , byli tam objednaný předemnou , ale i tak sem někoho pedběhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.9.11 18:33
Kacenka020 píše:

doufám, že už to nebolí, zní to příšerně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.9.11 18:35
saiiimona píše:
Ahojky, já už na 3D byla, ale bylo dost brzo a mímo bylo ještě majinký. Ale 3D jsou jen obrázky a 4D video.. Tam vidíš i jak se mimčo hejbe… :-) Kdy jdeš?

Ahoj Saiii,
máš fotečku? jsem děsně zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.9.11 18:50

Ahojky surikatko :-)
Jj, fotečky mam, ještě jsem je nebyla schopná naskenovat, ale hned jak pojedem k našim, tak to u nich naskenuju a ukážu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.9.11 18:57

To už se děsně těším, a jak se dneska máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 19:02
suricata píše:
Kacenka020 píše:
doufám, že už to nebolí, zní to příšerně…

ne ne už to moc necejtím , jen to co tam mám jen provizorně moc nesedlo a tak doufám , že se to kartáčkem zbrousí , páč nemůžu kloudně kousat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.9.11 19:04

Kacenko to je šílený a kdy ti to bude opravovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.9.11 19:07

No třináctého tam jedu znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.9.11 19:11

ty jo drž se…