Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
Kačenko tak to Tě opravdu lituju s těma zubama, taky se už se musím objednat, ale teď se hooodně bojim
A tak už je to dneska lepší?
Jinak jsem včera byla v poradně, máme opět potvrzenou holčičku, ale dr mě dost zarazil, ne že mam placentu nízko, ale mám jí dokonce natrženou, nechápu, že to ve špitále nepoznali..
Nemůžu se prej natahovat, věšet prádlo atd.. Tenhle týden malujeme pokojíček, takže to bude hlavně na Martinoj, ale dost mě to rozhodilo ![]()
Dneska už je to dobrý , včera jsem ještě zobla brufen , páč to stále bolelo , ale dneska už snad nebudu must , vypadá to nadějně . Jinak ty se prosímtě šetři , všechno bude dobrý . já se snad pohlaví dozvím příští týden v pátek ![]()
Ahoj holky,
Kacenka020: to je dobře, že TT vyšly dobře…gratulace ![]()
Saii: ty se hlavně šetři, jak už psala Kacenka020, vše bude OK ![]()
no teda holky co to tady čtu
hlídejte se a opatrujte
u mě vše v pořádku jak má být a dnes jsme se dozvěděli , že to bude chlapeček , Roman byl trochu sklamanej chtěli jsme holčičku , ale na tom nesejde ![]()
Markuško, tak to je super, že je všechno v pořádku
A moc gratuluju k chlapečkoj
Už víte jméno?
majkla0 píše:
Ahoj holky,
Kacenka020: to je dobře, že TT vyšly dobře…gratulace
Saii: ty se hlavně šetři, jak už psala Kacenka020, vše bude OK
jj, věřím tomu,že to bude dobrý, se teď úplně bojim něco dělat.. ![]()
A děkuju děvčátka za podporu ![]()
Gratulace veliká
…my zase chtěli chlapečka a máme holčičku…ale hlavně že je mimi zdravé ![]()
ahojik děvčátka jo hlavně , že je to zdravé , přesně tak ![]()
třeba se holčička povede podruhé ![]()
to je hic celej den ve městě ![]()
už aby zas bylo zima
![]()
no a s tím jménem pořád nevíme ,ale pravděpodobně to bude Adámek ![]()
a ještě se ti narodí dřív…24.12. a má to 3v1 ![]()
to je krásné jméno, my jsme vybrali Lukáš, kdyby to byl kluk, ale bude si muset ještě počkat, Monička bude první (chůvička)
Markuška gratulace ke klučíkoj , taky chcem holčičku , ale všichni mě tipujou na kluka … Včera mě dorazila i paní doktorka … Káťo tobě to tak sluší , no to bude kluk
![]()
Jinak jsem našla stránku kde je návod jak zjistit jestli budete mít holku nebo kluka
Tak to schválně zkuste
mě tam ten klučina vyšel ![]()
http://cervenec.webgarden.cz/holka-nebo-kluk
Holky holky je to tady! Mimi poprvé koplo tak, že není pochyb, že to bylo mimi… Ach
suricata píše:
Holky holky je to tady! Mimi poprvé koplo tak, že není pochyb, že to bylo mimi… Ach
super , gratulace
já ho poprvé cítila v sobotu , pěkně si do mě zakopalo