Poradna duly
Jana Čurdová
Markuška píše:
saiiimonaAhojik Sai
Tak tohle je ten můj výtvor , ještě háčkuju do kompletku šálku
Jééé, krásný!!!
Už máš nový háček? ![]()
majkla0 píše:
zdravim,
teda holky, vy jste tak šikovný. Mate to moc pekne
Ahojky
Moc děkujeme
A jak Ty se máš?
saiiimona ahojky novej háček ještě nemám ![]()
slepila jsem si ho abych mohla dělat ![]()
novej musím koupit zítra ![]()
Ja spis vysivam křížkem obrazky a ted si vysivam ubrus, jen obrysy předtiskle. No ale jen kdyz je skarede. Ted jsem na fotbale. Mozna bych mohla zkusit i hackovani, v zime bude jeste dost casu.
Hojte holky chtěla jsem se zeptat, zda některá nemáte zájem o velmi kvalitní těhotenský kabát na podzim a zimu značky Yourbody. Objednala jsem si ho přes internet a jemi úzký přes prsa a boky. V případě zájmu pište na email slim6@seznam.cz zašlu rozměry i cenu kabátu.
Ahojte všichni,
dneska je počasíčko, co? Mám ráda teplo, ale ne přímo horko na zabití
. Dneska to vidím na bazén, tak se trocha zchladím
. Jinak jak se máte? Copak dělají miminka? Já jdu příští úterý na kontrolu, už se těším na utz
.
Ahojky holky tak už mám novej háček ![]()
jinak už konečně cítím pohyby od minulé středy a jsu si tím už jistá
![]()
tak jsem moc ráda , že už prcka cítím
![]()
jinak tuto středu jdu na genetiku tak konečně zjistíme co to bude už se na to moc těšíme ![]()
tady taky hic jako prase , teče ze mě zas asi dnes to žehlení odložím …
Ahoj holky , ta výsledky krve stále nemám , byla jsem u doktora ráno s papírem na vyplnění a od té doby se neozvali , ikdyž to slíbili , tak nevím kde se to zatoulalo . jinak sem se pak stavila u tety v obchodě a tam se mi udělalo černo před očima a plácla jsem tam sebou , když sem šla k židli . Nejlíp mi není pořád , to dělá asi to teplo ![]()
Kacenka020 chuderko ![]()
a bereš preventivně hořčík ?? ten by se měl brát i proti těm únavám atd . je dobrý
No byl to záhul , pěknou chvíli sem o sobě nevěděla … jo jo ten mám neberu ho sice třikrát denně , ale jednou za den vždy jo
Ahojky holky, venku je to fakt zralý na kolaps, taky jsem málem ani nedošla se psem z venku, ale Kačenko Ty odpočívej a opravdu se jen válej, je to snad tím počasím a má být ještě pár dní, takže jen hajej!!
Jinak zítra jdu k doktoroj, už se těšim ![]()
majkla0 píše:
Ahojte všichni,
dneska je počasíčko, co? Mám ráda teplo, ale ne přímo horko na zabití. Dneska to vidím na bazén, tak se trocha zchladím
. Jinak jak se máte? Copak dělají miminka? Já jdu příští úterý na kontrolu, už se těším na utz
.
Ahoj Majklo, taky bych měla jít v úterý
jinak miminko ještě nekope, nebo jen malinko a co to tvoje?