Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
Holky holky je to tady! Mimi poprvé koplo tak, že není pochyb, že to bylo mimi… Ach
Krááása
Gratuluju moooc!!! ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Krááása
Holky holky je to tady! Mimi poprvé koplo tak, že není pochyb, že to bylo mimi… Ach![]()
Gratuluju moooc!!!
jéé děkuji mám dneska velký den ![]()
A jak ti je? ležíš? odpočíváš?
suricata píše:
A co Miloš? Už se to uklidnilo?
no sme teď v pohodě naštěstí ![]()
Kacenka020 píše:suricata píše:no sme teď v pohodě naštěstí
A co Miloš? Už se to uklidnilo?
To mám radost, snad se i teď víc zapojí, když může mimi cítit přes bříško ![]()
ono to na ruku cejtit ještě není , cejtím ho zatím jen já , je brzo ![]()
Kacenka020 píše:
ono to na ruku cejtit ještě není , cejtím ho zatím jen já , je brzo
no jo já bych furt ty chlapi zapojovala, nejraděj bych byla aby ten můj jel do porodnice místo mě ![]()
suricata píše:saiiimona píše:suricata píše:Krááása
Holky holky je to tady! Mimi poprvé koplo tak, že není pochyb, že to bylo mimi… Ach![]()
Gratuluju moooc!!!
jéé děkuji mám dneska velký den
A jak ti je? ležíš? odpočíváš?
Dnes jsem úplně hotová a ke všemu jsem se pohádala s přítelem, už mě všechno fakr s… ![]()
Je toho víc, už jsem to prostě nevydržela a vylítla, když mě vyčet, že nesnáší bordel a on že ho nedělá. Tak to jsem šla do vrtule!! Před ostatníma si hraje, jak ho těhu hrozně zajímá, jak se o mě a o malou bojí a doma mi začne všechno vyčítat. Jsem dneska fakt vyřízená, i tak jsem šla přebrat věci, pomalu vše přebíráme atd… No prostě je toho hodně!!! ![]()
to se ti nedivím , že už si to nevydržela . Taky častno vylítnu , ale Miloš to naštěstí bere i díky hormonům . Někdy do mě i naschvál rejpe , tak mu jednu praštím a je klid
… Né teď vážně , kašli na hádku a mysli na sebe a malou a on aď se kvůli bordelu a všemu rozčiluje jak chce , vůbec ho neřeš a buď v klidu
Nějak se nad to nedokážu povznýst
Řek mi i spoustu jiných věcí.. Ale to je fuk. Nebudu Vás tady tím zatěžovat..
saiiimona píše:
Nějak se nad to nedokážu povznýstŘek mi i spoustu jiných věcí.. Ale to je fuk. Nebudu Vás tady tím zatěžovat..
Já vás tu taky zatěžovala , tak jen povídej
od toho tu jsme ![]()