Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:saiiimona píše:to jo, to mi udělat manžel, tak jsem fakt uražená do konce života
To je ale lotr
To i já
Ale naštěstí jsme na jméně domluvení ![]()
No holky mít to u nás psát Miloš tak možná by si tam toho Frantu i napsal , ale to bych to roztrhala a zahodila ![]()
Kacenka020 píše:
No holky mít to u nás psát Miloš tak možná by si tam toho Frantu i napsal , ale to bych to roztrhala a zahodila
saiiimona píše:Kacenka020 píše:
No holky mít to u nás psát Miloš tak možná by si tam toho Frantu i napsal , ale to bych to roztrhala a zahodila![]()
![]()
stejně to přece musej podepsat oba ty papíry, ne?
no musím doufat , že snad ano ![]()
Mě se jméno František ohromně líbí, ale kdyby manžel udělal takovouhle lumpárnu!
fuj raděj nemyslet
saiiimona píše:
chich, myslim, že my v tu chvíli podepíšem cokoliv
Proto tam musím mít mamku jako dozor a dohled ![]()
No holky, dnes v noci jsem rodila, dvojčata.. Normálně mě k tomu nutili a nastřihli mě špinavejma nůžkama - super sen.. ![]()
saiiimona píše:
No holky, dnes v noci jsem rodila, dvojčata.. Normálně mě k tomu nutili a nastřihli mě špinavejma nůžkama - super sen..
ááááááá
saiiimona píše:
No holky, dnes v noci jsem rodila, dvojčata.. Normálně mě k tomu nutili a nastřihli mě špinavejma nůžkama - super sen..
máš nádherný sny opravdu , já mám teda taky hororové sny ![]()
suricata píše:
Tak mám tu fotku
tak to bych neřekla , že si přibrala tolik kolik jsi psala
Kacenka020 píše:suricata píše:tak to bych neřekla , že si přibrala tolik kolik jsi psala
Tak mám tu fotku
no jenom na prsách jsem musela přibrat tři kila nejmíň ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:no jenom na prsách jsem musela přibrat tři kila nejmíňsuricata píše:tak to bych neřekla , že si přibrala tolik kolik jsi psala
Tak mám tu fotku
jo ty vážej vždycky nejvíc ![]()