Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 píše:suricata píše:jo ty vážej vždycky nejvícKacenka020 píše:no jenom na prsách jsem musela přibrat tři kila nejmíňsuricata píše:tak to bych neřekla , že si přibrala tolik kolik jsi psala
Tak mám tu fotku
a je to monstrózní ![]()
já je teda tak velké zatím nemám , ale počítám s tím , že až se ukáže mlíko tak ještě povyskočí ![]()
Kacenka020 píše:
já je teda tak velké zatím nemám , ale počítám s tím , že až se ukáže mlíko tak ještě povyskočí
nééé já už větší nezvládnu ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:nééé já už větší nezvládnu
já je teda tak velké zatím nemám , ale počítám s tím , že až se ukáže mlíko tak ještě povyskočí
Kacenka020 píše:suricata píše:Kacenka020 píše:nééé já už větší nezvládnu
já je teda tak velké zatím nemám , ale počítám s tím , že až se ukáže mlíko tak ještě povyskočí![]()
zas na druhou stranu manžel je nadšený ![]()
hele a jak spíš v noci? já si nemůžu ani nějak lehnout, na břichu už nemůžu, na boku mě bolí prsa a na zádech nemůžu dýchat…
děs zkoušela jsem se vypodložit polštářema, ale pak mě celý den bolela záda, tak moc nespím a nejlíp si pospím v autě ![]()
no častěji se budím na pití a wc , jinak nejlíp se mi spí pravém boku . Když spím na zádech tak utlačuju Kubu a kope a navíc mě břicho i jako tak nějak táhne a na levém boku už do mě taky kopne někdy . Tak u mě vítězí pravá strana
suricata píše:
Tak mám tu fotku
Krásný bříško a opravdu nevypadáš na +7kg
Že by tolik udělaly prsa? ![]()
Jinak v noci taky spim na prd
Teda teď už to jde, ale jednu dobu jsem si myslela, že už se z toho nespaní zblázním. Zkus si večer dát teplý mlíko s medem.. Ještě by v tom měl být rum, ale to se nás teď bohužel netýka… ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Krásný bříško a opravdu nevypadáš na +7kg
Tak mám tu fotkuŽe by tolik udělaly prsa?
jéé děkuju, no taky mě to překvapilo, prsa mám větší o tři čísla… šílené, šla jsem na bazén a v těch starých plavkách vypadám jak z pobřežní hlídky ![]()
suricata píše:Že by Pamela???saiiimona píše:jéé děkuju, no taky mě to překvapilo, prsa mám větší o tři čísla… šílené, šla jsem na bazén a v těch starých plavkách vypadám jak z pobřežní hlídkysuricata píše:Krásný bříško a opravdu nevypadáš na +7kg
saiiimona píše:
Jinak v noci taky spim na prdTeda teď už to jde, ale jednu dobu jsem si myslela, že už se z toho nespaní zblázním. Zkus si večer dát teplý mlíko s medem.. Ještě by v tom měl být rum, ale to se nás teď bohužel netýka…
mám alergii na laktózu, takže bych stopro celou noc nespala ![]()
jinak usnu v pohodě, ale furt se budím a převaluju…
saiiimona píše:suricata píše:Že by Pamela???saiiimona píše:jéé děkuju, no taky mě to překvapilo, prsa mám větší o tři čísla… šílené, šla jsem na bazén a v těch starých plavkách vypadám jak z pobřežní hlídkysuricata píše:Krásný bříško a opravdu nevypadáš na +7kg
![]()
![]()
Tři čísla, to je dost
ta měla ovšem malinkou prdelku ![]()
Příspěvek upraven 03.09.11 v 19:19
suricata píše:saiiimona píše:mám alergii na laktózu, takže bych stopro celou noc nespala
Jinak v noci taky spim na prdTeda teď už to jde, ale jednu dobu jsem si myslela, že už se z toho nespaní zblázním. Zkus si večer dát teplý mlíko s medem.. Ještě by v tom měl být rum, ale to se nás teď bohužel netýka…
jinak usnu v pohodě, ale furt se budím a převaluju…
Tak to byla blbá rada ![]()
A myslím, že to s tím spaním bude čím dál horší, až nám pupík poroste a poroste…