Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
6.9.11 15:17

nad Jakubem jsme taky přemýšleli,myslím že lidi to nějdy s moderníma jménama docela přehání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.9.11 16:15

Ahoj holky,ja som bola dneska na ultrazvuku aj s priatelom (hrozne moc sa tesil) a nepotešila nás moc doktorka,miminko sa nam nechcelo otočit,tak zatial nevieme čo to bude či chlapec alebo dievčatko :-( ,tak uvidime na druhy tyžden ale chvalabohu je všetko v poriadku :palec: Čítam tu,že rozmýšlate nad menami alebo už máte aj vybraté,my už sme tiež rozhodnutý chlapec Matias a dievčatko Lea :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 16:27

Lea se mi hrozně líbí :-) a pro kluka máme hodně podobné. my budeme mít Matýska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.9.11 16:48
paola white píše:
Lea se mi hrozně líbí :-) a pro kluka máme hodně podobné. my budeme mít Matýska

Tiež velmi pekné meno pre chlapca a tiež velmi podobné ako to naše :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 16:49
lillyccat píše:
Ahoj holky,ja som bola dneska na ultrazvuku aj s priatelom (hrozne moc sa tesil) a nepotešila nás moc doktorka,miminko sa nam nechcelo otočit,tak zatial nevieme čo to bude či chlapec alebo dievčatko :-( ,tak uvidime na druhy tyžden ale chvalabohu je všetko v poriadku :palec: Čítam tu,že rozmýšlate nad menami alebo už máte aj vybraté,my už sme tiež rozhodnutý chlapec Matias a dievčatko Lea :-)

a v kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.9.11 16:55
paola white píše:
lillyccat píše:
Ahoj holky,ja som bola dneska na ultrazvuku aj s priatelom (hrozne moc sa tesil) a nepotešila nás moc doktorka,miminko sa nam nechcelo otočit,tak zatial nevieme čo to bude či chlapec alebo dievčatko :-( ,tak uvidime na druhy tyžden ale chvalabohu je všetko v poriadku :palec: Čítam tu,že rozmýšlate nad menami alebo už máte aj vybraté,my už sme tiež rozhodnutý chlapec Matias a dievčatko Lea :-)

a v kolikátém jsi tt? [/citace
Dneska presne 21+2tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.9.11 16:55

Dneska je to presne 21+2tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 16:58

tak to je smůla že se ještě prcek neukázal. mě doktor řekl že čekám kluka už ve 12+6 a pak mi to ještě doktorka potvrdila v 17+0. v pátek jdeme na velký utz tak jsem zvědavá jestli se ukáže a jestli se doktoři trefili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.9.11 12:08

Hrozne moc sme sa tešili,že konečne budeme vediet čo to bude a už som si chcela aj niečo málo nakúpit ale teraz budem čakat až do buduceho týždna,no dúfam,že sa nám prcek ukáže a nebude sa zasa schovávat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.9.11 12:20

to je hrozné :think:
třeba se to ani nedozvíš až po porodu, to se taky stává :mrgreen:
jsem hnusná , že ??? :zed:
ne snad se vám ukáže příště :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.9.11 15:42

Ahojky holky, tak konečně jsem se sem taky dostala :-) Tak jak se všichni jinak máte? Čtu, že miminka jsou v pořádku, tak to je skvělý :palec: Jen mě překvapilo, jak jste tady probírali ty váhy… Jákdyž byla naposledy na kontrole, tak Sofinka vážila už přes 4OOg :think: Skoro půl kilča, to jsme nějaký veliký… :nevim: Jinak vybíráte krásný jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.9.11 16:15

tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.9.11 16:25
paola white píše:
tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka :-)

Au au, holky, já se k tomu zubaři asi neobjednam,když to tady pořád čtu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.9.11 16:31
Au au, holky, já se k tomu zubaři asi neobjednam,když to tady pořád čtu.. :-(

dostala jsem injekci a ani jsem o tom nevěděla :-D stejně tam musíš aby ti dala razítko do průkajdy takže se tomu nevyhneš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
7.9.11 16:36
saiiimona píše:
paola white píše:
tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka :-)
Au au, holky, já se k tomu zubaři asi neobjednam,když to tady pořád čtu.. :-(

Tak pokud nemáš žádné problémy tak bych se nebála se ojednat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí