Poradna duly
Jana Čurdová
nad Jakubem jsme taky přemýšleli,myslím že lidi to nějdy s moderníma jménama docela přehání…
Ahoj holky,ja som bola dneska na ultrazvuku aj s priatelom (hrozne moc sa tesil) a nepotešila nás moc doktorka,miminko sa nam nechcelo otočit,tak zatial nevieme čo to bude či chlapec alebo dievčatko
,tak uvidime na druhy tyžden ale chvalabohu je všetko v poriadku
Čítam tu,že rozmýšlate nad menami alebo už máte aj vybraté,my už sme tiež rozhodnutý chlapec Matias a dievčatko Lea ![]()
Lea se mi hrozně líbí
a pro kluka máme hodně podobné. my budeme mít Matýska
paola white píše:
Lea se mi hrozně líbía pro kluka máme hodně podobné. my budeme mít Matýska
Tiež velmi pekné meno pre chlapca a tiež velmi podobné ako to naše ![]()
lillyccat píše:
Ahoj holky,ja som bola dneska na ultrazvuku aj s priatelom (hrozne moc sa tesil) a nepotešila nás moc doktorka,miminko sa nam nechcelo otočit,tak zatial nevieme čo to bude či chlapec alebo dievčatko,tak uvidime na druhy tyžden ale chvalabohu je všetko v poriadku
Čítam tu,že rozmýšlate nad menami alebo už máte aj vybraté,my už sme tiež rozhodnutý chlapec Matias a dievčatko Lea
a v kolikátém jsi tt?
paola white píše:lillyccat píše:
Ahoj holky,ja som bola dneska na ultrazvuku aj s priatelom (hrozne moc sa tesil) a nepotešila nás moc doktorka,miminko sa nam nechcelo otočit,tak zatial nevieme čo to bude či chlapec alebo dievčatko,tak uvidime na druhy tyžden ale chvalabohu je všetko v poriadku
Čítam tu,že rozmýšlate nad menami alebo už máte aj vybraté,my už sme tiež rozhodnutý chlapec Matias a dievčatko Lea
a v kolikátém jsi tt? [/citace
Dneska presne 21+2tt
tak to je smůla že se ještě prcek neukázal. mě doktor řekl že čekám kluka už ve 12+6 a pak mi to ještě doktorka potvrdila v 17+0. v pátek jdeme na velký utz tak jsem zvědavá jestli se ukáže a jestli se doktoři trefili ![]()
Hrozne moc sme sa tešili,že konečne budeme vediet čo to bude a už som si chcela aj niečo málo nakúpit ale teraz budem čakat až do buduceho týždna,no dúfam,že sa nám prcek ukáže a nebude sa zasa schovávat. ![]()
to je hrozné ![]()
třeba se to ani nedozvíš až po porodu, to se taky stává ![]()
jsem hnusná , že ??? ![]()
ne snad se vám ukáže příště ![]()
Ahojky holky, tak konečně jsem se sem taky dostala
Tak jak se všichni jinak máte? Čtu, že miminka jsou v pořádku, tak to je skvělý
Jen mě překvapilo, jak jste tady probírali ty váhy… Jákdyž byla naposledy na kontrole, tak Sofinka vážila už přes 4OOg
Skoro půl kilča, to jsme nějaký veliký…
Jinak vybíráte krásný jména ![]()
tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka ![]()
paola white píše:
tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka
Au au, holky, já se k tomu zubaři asi neobjednam,když to tady pořád čtu.. ![]()
dostala jsem injekci a ani jsem o tom nevěděla
stejně tam musíš aby ti dala razítko do průkajdy takže se tomu nevyhneš ![]()
saiiimona píše:paola white píše:Au au, holky, já se k tomu zubaři asi neobjednam,když to tady pořád čtu..
tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka
Tak pokud nemáš žádné problémy tak bych se nebála se ojednat …