Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
9.9.11 11:09

a tady je ten regál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.9.11 11:17

Já taky každý den většinou něco zblajznu :mrgreen: já dostanu přebalovák i s vaničkou , teda budu ho mít pujčenej , tak budu kupavat jen komodu . tak záleží jestli máš taky něco kam dáš věci , v tom případě by ti stačily jen ty poličky otevřený kde by jsi měla plínky a nějákej ten krém třeba a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.9.11 11:20

Jinak u nás se kope každý den i v noci , dneska jsem měla fakt hnusnej sen , tak jsem nemohla usnout dokud malej nezakopal . je dost akční a to že fakt . mamka říkala , že do mě musela šťouchat , abyh o sobě dala vedět a pak jsem se v noi budila po třech hodinách na jídlo , tak když je akční mrňous teď , tak by po narození mohl být klidnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.9.11 15:28

Tak už jsme doma po screeningu. Mates se má čile k světu a pinďoura vystavoval pěkně na obdiv takže u nás je jasno :-D Termín nám nechali tak jak je takže všechno super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.9.11 15:36
paola white píše:
Tak už jsme doma po screeningu. Mates se má čile k světu a pinďoura vystavoval pěkně na obdiv takže u nás je jasno :-D Termín nám nechali tak jak je takže všechno super :lol:

tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.9.11 16:51

paola white

super zprávy :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.9.11 19:40

Tak to gratulujem k chlapčekovi :palec:
Dufam,že aj mi sa dozvieme v stredu či to bude chlapček alebo dievčatko a bude sa nám tak ukazovat ako vám,pretože tento týžden sa mu vobec nechcelo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.9.11 09:15
paola white píše:
Tak už jsme doma po screeningu. Mates se má čile k světu a pinďoura vystavoval pěkně na obdiv takže u nás je jasno :-D Termín nám nechali tak jak je takže všechno super :lol:

Super :potlesk: :potlesk: Moc moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.9.11 09:18

Ahoj holky, v týdnu jsme byli s miminkem na velkém ultrazvuku a všechno zatím v pořádku, ještě nás čeká jedno vyšetření, bylo to nádherné, už šlo všechno vidět pidinožičky a pidiprstíčky, manžel to přepočítel a na nožičkách máme všech deset, ručičkama mlelo, tak to bude překvapení :)
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.9.11 09:59
suricata píše:
Ahoj holky, v týdnu jsme byli s miminkem na velkém ultrazvuku a všechno zatím v pořádku, ještě nás čeká jedno vyšetření, bylo to nádherné, už šlo všechno vidět pidinožičky a pidiprstíčky, manžel to přepočítel a na nožičkách máme všech deset, ručičkama mlelo, tak to bude překvapení :)
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku :)

Ahojky , tak to je super :palec: a přesně tak pohlaví vám časem ukáže , hlavně , že je v naprostém pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.9.11 11:13

Ahojky holky no co to je tady :-) žádny debaty na počtení :cert:
ve středu mě čekají ty testy na cukrovku bléééééééééééééé :poblion: a kdy jdete vy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 11:18
suricata píše:
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku :)

Surikatko, super, to mam radost, hlavně, že je vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 11:19
Markuška píše:
Ahojky holky no co to je tady :-) žádny debaty na počtení :cert:
ve středu mě čekají ty testy na cukrovku bléééééééééééééé :poblion: a kdy jdete vy????

Nazdárek :-) Já jdu do poradny v úterý, tak uvidíme a jak se jinak máš? Jak se cítíš? Co koupelna? Už máte hotovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.9.11 12:10

Ahojky cítím se dobře , žádný problém , koupelna hrůůůza , včera se celý den usazovala vana a nakonec se nám na ní odchlípl smalt tak jsme ji šly reklamovat tak zas stojíme :-(
Máme holt smůlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.9.11 12:11

jinak posílám foto naší 1.obložené zdi v koupece :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...