Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky každý den většinou něco zblajznu
já dostanu přebalovák i s vaničkou , teda budu ho mít pujčenej , tak budu kupavat jen komodu . tak záleží jestli máš taky něco kam dáš věci , v tom případě by ti stačily jen ty poličky otevřený kde by jsi měla plínky a nějákej ten krém třeba a tak
Jinak u nás se kope každý den i v noci , dneska jsem měla fakt hnusnej sen , tak jsem nemohla usnout dokud malej nezakopal . je dost akční a to že fakt . mamka říkala , že do mě musela šťouchat , abyh o sobě dala vedět a pak jsem se v noi budila po třech hodinách na jídlo , tak když je akční mrňous teď , tak by po narození mohl být klidnej ![]()
Tak už jsme doma po screeningu. Mates se má čile k světu a pinďoura vystavoval pěkně na obdiv takže u nás je jasno
Termín nám nechali tak jak je takže všechno super ![]()
paola white píše:
Tak už jsme doma po screeningu. Mates se má čile k světu a pinďoura vystavoval pěkně na obdiv takže u nás je jasnoTermín nám nechali tak jak je takže všechno super
tak to je super ![]()
Tak to gratulujem k chlapčekovi ![]()
Dufam,že aj mi sa dozvieme v stredu či to bude chlapček alebo dievčatko a bude sa nám tak ukazovat ako vám,pretože tento týžden sa mu vobec nechcelo ![]()
paola white píše:
Tak už jsme doma po screeningu. Mates se má čile k světu a pinďoura vystavoval pěkně na obdiv takže u nás je jasnoTermín nám nechali tak jak je takže všechno super
Super
Moc moc gratuluju!!!
Ahoj holky, v týdnu jsme byli s miminkem na velkém ultrazvuku a všechno zatím v pořádku, ještě nás čeká jedno vyšetření, bylo to nádherné, už šlo všechno vidět pidinožičky a pidiprstíčky, manžel to přepočítel a na nožičkách máme všech deset, ručičkama mlelo, tak to bude překvapení ![]()
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku ![]()
suricata píše:
Ahoj holky, v týdnu jsme byli s miminkem na velkém ultrazvuku a všechno zatím v pořádku, ještě nás čeká jedno vyšetření, bylo to nádherné, už šlo všechno vidět pidinožičky a pidiprstíčky, manžel to přepočítel a na nožičkách máme všech deset, ručičkama mlelo, tak to bude překvapení
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku
Ahojky , tak to je super
a přesně tak pohlaví vám časem ukáže , hlavně , že je v naprostém pořádku ![]()
Ahojky holky no co to je tady
žádny debaty na počtení ![]()
ve středu mě čekají ty testy na cukrovku bléééééééééééééé
a kdy jdete vy????
suricata píše:
Ahoj holky, v týdnu jsme byli s miminkem na velkém ultrazvuku a všechno zatím v pořádku, ještě nás čeká jedno vyšetření, bylo to nádherné, už šlo všechno vidět pidinožičky a pidiprstíčky, manžel to přepočítel a na nožičkách máme všech deset, ručičkama mlelo, tak to bude překvapení
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku
Surikatko, super, to mam radost, hlavně, že je vše v pořádku ![]()
Markuška píše:
Ahojky holky no co to je tadyžádny debaty na počtení
ve středu mě čekají ty testy na cukrovku blééééééééééééééa kdy jdete vy????
Nazdárek
Já jdu do poradny v úterý, tak uvidíme a jak se jinak máš? Jak se cítíš? Co koupelna? Už máte hotovo?
Ahojky cítím se dobře , žádný problém , koupelna hrůůůza , včera se celý den usazovala vana a nakonec se nám na ní odchlípl smalt tak jsme ji šly reklamovat tak zas stojíme ![]()
Máme holt smůlu ![]()