Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
12.9.11 21:14
suricata píše:
manžel předběžně vybral angelcare :)
ty už ji máš i koupenou?

Jdu googlit :-) Nemam koupenou, pořád nevim jakou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.9.11 21:15

tak ta angelcare je aj s monitorem dechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 21:16

Ahaaa, to je už i s monitorem dechu, vypadají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.9.11 21:17

Ahoj. tak dneska jsme se konečně vrátili z chaty. jak jste se tady bavili o tom utz a jeho škodlivosti. já si teda nemyslím že přímo škodí, ale není příjemný. ono když si vezmete že se stejnou frekvencí rozbíjí kameny tak to asi úplně labůžo pro to malý není když mu to pere do celého těla. já se snažím být na utz co nejkratší dobu a podstupovat ho co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 21:18

Já dost přemýšlím od Babymoov high care.. Hlavně kvůli dosahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.9.11 21:25
paola white píše:
Ahoj. tak dneska jsme se konečně vrátili z chaty. jak jste se tady bavili o tom utz a jeho škodlivosti. já si teda nemyslím že přímo škodí, ale není příjemný. ono když si vezmete že se stejnou frekvencí rozbíjí kameny tak to asi úplně labůžo pro to malý není když mu to pere do celého těla. já se snažím být na utz co nejkratší dobu a podstupovat ho co nejméně.

to je založený na trochu jiným principu - kameny se rozbíjí superpozicí z více menších zdrojů, navíc je to signál o jiné frekvenci a ty vlny mají v každém prostředí trochu jiné vlastnosti, asi to není úplně přirozené, ale nevěřím, že by to vyloženě škodilo, myslím, že nežádoucí účinky jsou ve srovnání s radostí a dobrou náladou, které ti to, že vidíš miminko přináší, zanedbatelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.9.11 21:26
saiiimona píše:
Já dost přemýšlím od Babymoov high care.. Hlavně kvůli dosahu..

a to je taky s monitorem dechu nebo jen chůvička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 21:28

Jen chůvička. Já o monitorech dechu slyším pořád jen o Nanny, jiný vůbec nevim,neznám nikoho, kdo by měl zkušenost, tak vůbec nevim, jestli můžu věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.9.11 21:32

nanny je český a asi nejdostupnější… a jsou s ním lidi spokojení? občas slyším, že si někdo posteskne, že falešně pípá, ale nevím jestli to dělá ta nanny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.9.11 21:32

suricata

Líbí se mi firkon verano long, má ho jedna známá, tak jsem ho i zkoušela a ona si ho strašně chválí. Ale jak jsem psala, kouknu na kolemjdoucí maminu s kočárkem a už se mi líbí jinej :lol:
Jinak vy už jste dál sakryš, o chůvičkách jsem ještě ani nepřemýšlela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 21:36
suricata píše:
nanny je český a asi nejdostupnější… a jsou s ním lidi spokojení? občas slyším, že si někdo posteskne, že falešně pípá, ale nevím jestli to dělá ta nanny

jooo, tak to nevim, ale snad by měl bejt každej monitor spolehnlivej, doufám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.9.11 21:38
majkla0 píše:
Líbí se mi firkon verano long, má ho jedna známá, tak jsem ho i zkoušela a ona si ho strašně chválí. Ale jak jsem psala, kouknu na kolemjdoucí maminu s kočárkem a už se mi líbí jinej :lol:
Jinak vy už jste dál sakryš, o chůvičkách jsem ještě ani nepřemýšlela :think:

A jaká barvička? Jj, ty změny názoru jsou hrozný, proto je nejlepší koupit a pak už o tom nepřemýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.9.11 21:38
majkla0 píše:
Jinak vy už jste dál sakryš, o chůvičkách jsem ještě ani nepřemýšlela :think:

ten vypadá taky dobře, ale nechápu proč jsou přední kolečka menší, myslíš, že to má nějaký účel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.9.11 21:40

saii

je tam světle hnědý s kostkama na stříšce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.9.11 21:40
saiiimona píše:
suricata píše:
nanny je český a asi nejdostupnější… a jsou s ním lidi spokojení? občas slyším, že si někdo posteskne, že falešně pípá, ale nevím jestli to dělá ta nanny
jooo, tak to nevim, ale snad by měl bejt každej monitor spolehnlivej, doufám :think:

asi jo, jinak nebudu spát, než bude miminku patnáct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital