Poradna duly
Jana Čurdová
Suricata: díky za info o kočárku
, já si právě myslím, že na zimu budu mít ty přední kolečka zaaretovaný, pak to vlastně bude normální kočárek se 4 pevnýma kolama.....snad
hračky nemám koupený teda vůbec žádný, asi napíšu vánoční seznam rodině, beztak na vánoce už my dospělí nedostaneme nic a všechny dárky budou pro mrnouska ![]()
to se dá zaaretovat jo? to bybylo bezvadný ![]()
jinak asi taky miminku napíšu dopis k vánocům, mám strach, že jak se do toho babičky pustí tak koupí kraviny, už teď dokážou překvapit ![]()
právě kočár bez toho, aniž by to šlo zaaretovat nechci…kvůli té zimě,snad by to stačilo. A otáčecí je chci pak kvůli tomu sportáku, na který to budu předělávat
no a s těma darama, radši at kupují něco užitečného ![]()
Ahoj holky,tak teraz som prišla od doktorky a musím sa vám pochválit budeme mat chlapčeka,bolo to tam dost jasne vidiet,že je to ON a nie ONA.A inak je všetko v poriadku,chvalabohu.
![]()
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak teraz som prišla od doktorky a musím sa vám pochválit budeme mat chlapčeka,bolo to tam dost jasne vidiet,že je to ON a nie ONA.A inak je všetko v poriadku,chvalabohu.![]()
juuuu gratuluju k hošíkovi
taky čekáme
už máte jméno?
holky jak jste se bavili o těch kočárkách, jdete někdo na veletrh For babies v Letňanech?
juuuu gratuluju k hošíkovitaky čekáme
![]()
už máte jméno?
holky jak jste se bavili o těch kočárkách, jdete někdo na veletrh For babies v Letňanech?
já půjdu, ale nevím kdy je?
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak teraz som prišla od doktorky a musím sa vám pochválit budeme mat chlapčeka,bolo to tam dost jasne vidiet,že je to ON a nie ONA.A inak je všetko v poriadku,chvalabohu.![]()
tak to moc gratuluju. bude to nakonec Matias??? ![]()
lillyccat píše:
Super, moc gratuluju ![]()
sarusinka píše:lillyccat píše:juuuu gratuluju k hošíkovi
taky čekáme
![]()
už máte jméno?
No mam to trochu z ruky, ale možná bych jela. Nevíte co tam všechno je a taak???
Tak já na¨veletrh určitě nepojedu, Praha je sakra daleko
.
Program mají na netu, stačí si vyheldat veletrh for babies a už to máš
,myslím, že to začíná 29.9.
paola white píše:lillyccat píše:tak to moc gratuluju. bude to nakonec Matias???
Máš pravdu,tak to nakoniec bude Matias ![]()
A čo sa týka toho veletrhu,my tiež nepojdeme,pretože je to pre nás daleko až z Uherského Brodu ale mám v pláne íst na prázdniny k nám na Slovensko-sestra čaká dievčatko a termín má už v pondelok,tak sa strašne moc teším na maličkú a trocha sa zaučím niektorým veciam ![]()
sarusinka píše:lillyccat píše:juuuu gratuluju k hošíkovi
taky čekáme
![]()
už máte jméno?
Dakujem,už máme meno Matias ![]()