Poradna duly
Jana Čurdová
To si taky pořád říkám. A hlavně pořád přemýšlím, co je ještě potřeba pořídit a pořád se mi zdá, že ještě tolik věcí chybí.. ![]()
to jo a taky rychle přibývá břuško, si říkám, že to musím sthnout dokaď jsem pohyblivá ![]()
Přesně tak to chci i já, už teď mě to břicho překáží a zmáhá, takže toho chci mít hotovo co nejvíc a už vůbec když vidím, jak to utíká..
no u mě to musí ještě dva týdny počkat a pak to vypukne
jsem navíc během té vymodlené dovolené objednaná k zubaři do prahy tak hodlám utrácet (jen nevím jak to pak přes celou republiku převezu, když auto bude mít manžel ![]()
Ty fakt frčíš k zubaři až do Prahy???
Ale ty nákupy tam Ti závidim…
paola white píše:
když já pořádně ani nevím co všechno potřebuju.
chich, holky, já jsem tak ráda, že v tom nejsem sama, taky pořádně pořád nevim co, pak někde něco vidím a říkám si: To mě ani nenapadlo, to musim koupit.. ![]()
saiiimona píše:
Ty fakt frčíš k zubaři až do Prahy???Ale ty nákupy tam Ti závidim…
no jo fóbie z doktorů
hele já v Praze bydlím a přijde mi to tady hrozně nevybavený na nákupy pro mimíska… ![]()
paola white píše:
když já pořádně ani nevím co všechno potřebuju.
zkus jako první nástřel tohle ![]()
http://www.ds-soft.cz/mimino/view.php?…
suricata píše:saiiimona píše:no jo fóbie z doktorů
A kam pojedeš rodit?? ![]()
paola white píše:
hele já v Praze bydlím a přijde mi to tady hrozně nevybavený na nákupy pro mimíska…
Fakt? Ještě, že je ten net, když ani v Praze není kde nakoupit..
saiiimona píše:suricata píše:A kam pojedeš rodit??saiiimona píše:no jo fóbie z doktorů
tak tohle ještě nemám pořádně dořešený… zkoušela jsem přesvědčit manžela, že by do porodky jel on, ale zatím marně…
suricata píše:saiiimona píše:tak tohle ještě nemám pořádně dořešený… zkoušela jsem přesvědčit manžela, že by do porodky jel on, ale zatím marně…suricata píše:A kam pojedeš rodit??saiiimona píše:no jo fóbie z doktorů
To jsou ale hrozný lotři ![]()
saiiimona píše:suricata píše:To jsou ale hrozný lotřisaiiimona píše:tak tohle ještě nemám pořádně dořešený… zkoušela jsem přesvědčit manžela, že by do porodky jel on, ale zatím marně…suricata píše:A kam pojedeš rodit??saiiimona píše:no jo fóbie z doktorů
no jo, nejhorší na tom je, že budu muset být fakt děsně statečná, aby si miminko nemyslelo, že maminka je srabík
už takhle to občas špatně maskuju