Poradna duly
Jana Čurdová
no a ta hrazdička je nádherná, to si asi letos napíše miminko ježíškovi ![]()
suricata píše:
jéééé ti jsou úžasní
Děkuju
Ještě musím pořídit ty ponožky
Jsou skvělý ![]()
Jinak jsem dnes zkoumala ty mnitory dechu a víc než Nanny maminy chválej Babysense II, tak půjdu asi do toho.. ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Děkuju
jéééé ti jsou úžasníJeště musím pořídit ty ponožky
Jsou skvělý
jenom mi furt hlava nebere jak někdo může být tak malý, že se do takových ponožek vleze ![]()
suricata píše:saiiimona píše:jenom mi furt hlava nebere jak někdo může být tak malý, že se do takových ponožek vlezesuricata píše:Děkuju
jéééé ti jsou úžasníJeště musím pořídit ty ponožky
Jsou skvělý
jen ponožky, jsem si říkala jestli by mimi ty náramky neštvali…
aha no uvidíš co budou mít v obchodě nebo objednáváš pres net?
No zatím jen tak koukám
To bych musela objednat někde, kde budu objednávat více věcí, jinak juknu v obchodě ![]()
suricata píše:majkla0 píše:hele Majklo dneska mi jedna paní v práci (první vnouče) povídala, ať si hlavně nepořizuju kočár s otočnýma kolama, že se to v zimě na sněhu hrozně třepe a je těžký to uřídit, tak jen jsem ti chtěla předat info
Myslím, že jsem neviděla ty přední aretační kolečka stejně velký, vždycky jsou menší (u některých značek jsou zase až moc malý ty přední)…ale nevím proč… Jen chci, aby ty přední byly otočný a ne na pevno
pokud se dají zaaretovat tak je to v pohodě, ale je pravda, že trojkolka je nestabilní i tak
Příspěvek upraven 13.09.11 v 17:05
doufám, že si to všechno stihnu nachystat, než se mimi narodí je toho tolik!
viď. taky mi přijde že ještě nic nemáme a pořád si nějak říkám že je na to nakupování dost času, ale ten čas běží strašně rychle.