Poradna duly
Jana Čurdová
jj,je to hrozný, když se něco dělá, nikdy to nejde až tak hladce
Ale obklady máte krásný
![]()
Já jinak docela dobrý, taky je teď doma pořád co dělat..
Za chvíli už asi začnu pomalu prát věcičky pro Sofinku, dokud to bude dobře schnout
A Sofinka? Roste jako z vody, teda podle pupíku
Už se těším, až jí příští týden zase uvidím ![]()
to jo to nám to letí za chvíli leden ![]()
a po vyprání budeš věcičky nějak balit do igelitek (kvůli prachu) nebo rovnou do skříně ??
Asi do skříně, ani mě to nenapadlo to balit, ale není to špatnej nálad.. ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Surikatko, super, to mam radost, hlavně, že je vše v pořádku
Ahoj holky, v týdnu jsme byli s miminkem na velkém ultrazvuku a všechno zatím v pořádku, ještě nás čeká jedno vyšetření, bylo to nádherné, už šlo všechno vidět pidinožičky a pidiprstíčky, manžel to přepočítel a na nožičkách máme všech deset, ručičkama mlelo, tak to bude překvapení
jinak si mezi nožky namotalo pupeční šňůru, takže nevím, co to bude, ale to neva, hlavně že je v pořádku
jéé Saii děkuju, ještě jdeme příští týden na srdíčko ![]()
holky nevíte, jestli to tímto velkým ultrazvukem končí nebo se pak dělá další?
můj doktor mi minule vykládal, že mi ultrazvuk dělat nebude, že to děsně miminkám škodí (prdlajs, jen šetří, chystám se ho vyměnit)
takže leda by se zas dělal nějaký větší, na který by nás musel poslat do nemocnice…
Markuška píše:
jinak posílám foto naší 1.obložené zdi v koupece
to máte docela bojovku tu rekonstrukci, tak ať to brzo vyjde a můžeš se v té nové překrásné koupelně vyčachtat, vypadá to nádherně ![]()
** suricata** moc děkuji no , bojujem jak se dá
je to hrůza hlavně , že už se můžem koupat ![]()
Markuško a máte jen koupelnu nebo plánujete i jiné rekonstrukce?
ahoj holky,
Markuška: hezké obklady
a čekám info z testů na cukrovku, já jdu až příští úterý ![]()
Koukám, že už se chystáte i prát věcičky
, pomalu ale jistě se nám to blíží.
Máte vybrané už kočárky, já měla vybraný firkon verano, ale jak vidím nějakou maminu s kočárkem, tak už si ho prohlížím a porád nevím.
Pěkně se těhulkujte pa ![]()
majkla0 píše:
ahoj holky,Markuška: hezké obklady
a čekám info z testů na cukrovku, já jdu až příští úterý
Koukám, že už se chystáte i prát věcičky
Pěkně se těhulkujte pa, pomalu ale jistě se nám to blíží.
Máte vybrané už kočárky, já měla vybraný firkon verano, ale jak vidím nějakou maminu s kočárkem, tak už si ho prohlížím a porád nevím.
Ahoj majklo, taky obhlížím kdejakou maminu s kočárem a koukám furt, kterej by se mi nejvíc líbil ![]()
Že UTZ miminkám škodí??? Nebyl opilej?
To slyšim poprvé a všude pořád píšou, že je to pro mimi absolutně neškodný. Ale jestli to tímhle UTZ končí, tak to nevííím
Mě ještě můj gyndař na srdíčko neposlal, v úterý se ho kdyžtak zeptám, když se zas nebude k ničemu mít ![]()
Jinak kočárek už mám, mám Jané slalom - trojkombinaci.