Poradna duly
Jana Čurdová
Fotku hodí zítra , vyfotím to mobil , ale nevím jak to bude viděti ![]()
lenin007 Ahojky , vím jak se cítíš , mám za sebou jedno mimoděložní těhotenství . Ale neboj všechno dopadne dobře , břicho mě chytalo v poslední době ještě teď , je to normální
jinak vítej a budeme učitě rády když k nám budeš i nadále chodit , ikdyž termín budeš mít v jiný měsíc než my ![]()
suricata píše:
už teď umírám zvědavostí a budu spěchat z práce
jen nevím jak to bude vidět teda
a mám na fotce jen hlavu s nožičkama ![]()
Děvčátka , přežrala jsem se bramboráků a jablečného kompotu , jdu se umejt a zalehnout , bude mi asi hodně těžko . Tak zítra zase tu
![]()
holky, my meli v 21+5 na screeningu 406 gramu, tak jsme taky nejaky velky… ![]()
jinak fotku sebe hodim zitra, ale ted muzu hodit fotku prcka z toho screeningu ![]()
Ahoj holky , tak dám fotku bříška i mimíse , ale nevím jak dobře to bude vidět ![]()
Ahoj holky,dovolte abych se připojila,i když nejsem leden 2011,ale začátek února 2011,ale ten jsem tu teda nenašla.Ono týden sem a týden tam že..:-)
Úplně vám závidím,že už víte pohlaví,já jdu příští čtvrtek na velkej ultrazvuk a doufám,že mi to doktorka už poví,že se prcek nebude schovávat..:-)Moc by jsme si přáli holčičku,protože přítel už má dva kluky z prvního manželství,tak bych chtěla hlavně kvůli němu,ale tomu člověk neporučí.Navíc mi každej říká,že mi to moc sluší,tak doufejme,že není pravidlem,ža holčička bere krásu.Bříško mám pěkně široký,tak doufejme.:-)Ale chlapečkem jistě taky nepohrdneme,hlavně aby bylo zdravoučký a hodňoučký…:-)
irkaska píše:
Ahoj holky,dovolte abych se připojila,i když nejsem leden 2011,ale začátek února 2011,ale ten jsem tu teda nenašla.Ono týden sem a týden tam že..:-) Úplně vám závidím,že už víte pohlaví,já jdu příští čtvrtek na velkej ultrazvuk a doufám,že mi to doktorka už poví,že se prcek nebude schovávat..:-)Moc by jsme si přáli holčičku,protože přítel už má dva kluky z prvního manželství,tak bych chtěla hlavně kvůli němu,ale tomu člověk neporučí.Navíc mi každej říká,že mi to moc sluší,tak doufejme,že není pravidlem,ža holčička bere krásu.Bříško mám pěkně široký,tak doufejme.:-)Ale chlapečkem jistě taky nepohrdneme,hlavně aby bylo zdravoučký a hodňoučký…:-)
Ahojky , vítám tě mezi náma
taky sme i přily oba holčiču , ale už sem si na to , že to bude kluk zvykla a přesně tak jsme rádi , že je zdravý a to je nejdůležitější
no tak já můžu být ještě víc jak týden přesvědčená,že nosím holčičku,pak bude vynesen ortel… ![]()