Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
5.9.11 19:12

děkuju moc,tohle vždycky potěší:)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.9.11 19:49

Fotku hodí zítra , vyfotím to mobil , ale nevím jak to bude viděti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.9.11 19:50

už teď umírám zvědavostí a budu spěchat z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.9.11 19:51

lenin007 Ahojky , vím jak se cítíš , mám za sebou jedno mimoděložní těhotenství . Ale neboj všechno dopadne dobře , břicho mě chytalo v poslední době ještě teď , je to normální :hug: jinak vítej a budeme učitě rády když k nám budeš i nadále chodit , ikdyž termín budeš mít v jiný měsíc než my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.9.11 19:52
suricata píše:
už teď umírám zvědavostí a budu spěchat z práce :)

jen nevím jak to bude vidět teda :mrgreen: a mám na fotce jen hlavu s nožičkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.9.11 19:53

Děvčátka , přežrala jsem se bramboráků a jablečného kompotu , jdu se umejt a zalehnout , bude mi asi hodně těžko . Tak zítra zase tu :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.9.11 19:55

dobrou a hezké sny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.9.11 21:25

holky, my meli v 21+5 na screeningu 406 gramu, tak jsme taky nejaky velky… :D
jinak fotku sebe hodim zitra, ale ted muzu hodit fotku prcka z toho screeningu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.9.11 09:48

Ahoj holky , tak dám fotku bříška i mimíse , ale nevím jak dobře to bude vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.9.11 09:48

tak a teď Kubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.9.11 09:55

Kacenka020

pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.9.11 09:58
majkla0 píše:
pěkný :mrgreen:

díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 10:46

Ahoj holky,dovolte abych se připojila,i když nejsem leden 2011,ale začátek února 2011,ale ten jsem tu teda nenašla.Ono týden sem a týden tam že..:-)
Úplně vám závidím,že už víte pohlaví,já jdu příští čtvrtek na velkej ultrazvuk a doufám,že mi to doktorka už poví,že se prcek nebude schovávat..:-)Moc by jsme si přáli holčičku,protože přítel už má dva kluky z prvního manželství,tak bych chtěla hlavně kvůli němu,ale tomu člověk neporučí.Navíc mi každej říká,že mi to moc sluší,tak doufejme,že není pravidlem,ža holčička bere krásu.Bříško mám pěkně široký,tak doufejme.:-)Ale chlapečkem jistě taky nepohrdneme,hlavně aby bylo zdravoučký a hodňoučký…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.9.11 10:56
irkaska píše:
Ahoj holky,dovolte abych se připojila,i když nejsem leden 2011,ale začátek února 2011,ale ten jsem tu teda nenašla.Ono týden sem a týden tam že..:-) Úplně vám závidím,že už víte pohlaví,já jdu příští čtvrtek na velkej ultrazvuk a doufám,že mi to doktorka už poví,že se prcek nebude schovávat..:-)Moc by jsme si přáli holčičku,protože přítel už má dva kluky z prvního manželství,tak bych chtěla hlavně kvůli němu,ale tomu člověk neporučí.Navíc mi každej říká,že mi to moc sluší,tak doufejme,že není pravidlem,ža holčička bere krásu.Bříško mám pěkně široký,tak doufejme.:-)Ale chlapečkem jistě taky nepohrdneme,hlavně aby bylo zdravoučký a hodňoučký…:-)

Ahojky , vítám tě mezi náma :hug: taky sme i přily oba holčiču , ale už sem si na to , že to bude kluk zvykla a přesně tak jsme rádi , že je zdravý a to je nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 11:20

no tak já můžu být ještě víc jak týden přesvědčená,že nosím holčičku,pak bude vynesen ortel… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí