Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
3.9.11 19:20
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
Jinak v noci taky spim na prd :-( Teda teď už to jde, ale jednu dobu jsem si myslela, že už se z toho nespaní zblázním. Zkus si večer dát teplý mlíko s medem.. Ještě by v tom měl být rum, ale to se nás teď bohužel netýka… :mrgreen:
mám alergii na laktózu, takže bych stopro celou noc nespala :mrgreen:
jinak usnu v pohodě, ale furt se budím a převaluju…
Tak to byla blbá rada :-?
A myslím, že to s tím spaním bude čím dál horší, až nám pupík poroste a poroste…

přesto za ní velice děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.9.11 19:20
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
Tak mám tu fotku :mrgreen:
Krásný bříško a opravdu nevypadáš na +7kg :think: Že by tolik udělaly prsa? :mrgreen:
jéé děkuju, no taky mě to překvapilo, prsa mám větší o tři čísla… šílené, šla jsem na bazén a v těch starých plavkách vypadám jak z pobřežní hlídky :mrgreen:
Že by Pamela??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tři čísla, to je dost 8-o

ta měla ovšem malinkou prdelku :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.09.11 v 19:19

to ty máš podle fotečky taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.9.11 19:36

miminko mě ráno tak krásně nakoplo, to je tak úžasný pocit, ale jakmile dá ruku na břicho tatínek, tak dělá, že tam není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.9.11 19:38
suricata píše:
miminko mě ráno tak krásně nakoplo, to je tak úžasný pocit, ale jakmile dá ruku na břicho tatínek, tak dělá, že tam není :)

Tak to je přesně náš případ. Taky se pořád vrtí a kope, ale jak přijde taťka, tak je jak beránek, kéž by na ní takhle platil i po narození :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.9.11 19:41

tak to je jasnačka, tatinkova hodná malá holčička a on ti nebude věřit, když mu budeš líčit jaký je to drak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.9.11 19:42
suricata píše:
tak to je jasnačka, tatinkova hodná malá holčička a on ti nebude věřit, když mu budeš líčit jaký je to drak :)

jj,holčiny to s tatínkama hold uměj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.9.11 19:49

Kuba taky dneska dlá nějak nedostupného . Teď jednou kopnul dost pak jednou mín a už se mnou nekomunikuje a to do něj šťouchám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.9.11 19:50

já jsem mu zpívala, ale bez efektu :mrgreen:
zkusím to šťouchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.9.11 19:51

Si říká, že za to šťouchání na Tebe prďákuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.9.11 19:52

Bude poslouchat mě a ne , že na mě bude prďánkovat :mrgreen: a taky doufám , že kopání do mě ho po porodu opustí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.9.11 19:54
Kacenka020 píše:
Bude poslouchat mě a ne , že na mě bude prďánkovat :mrgreen: a taky doufám , že kopání do mě ho po porodu opustí :mrgreen:

ale obávám se že to pravé prďánkování po porodu teprv začne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.9.11 19:56
suricata píše:
Kacenka020 píše:
Bude poslouchat mě a ne , že na mě bude prďánkovat :mrgreen: a taky doufám , že kopání do mě ho po porodu opustí :mrgreen:
ale obávám se že to pravé prďánkování po porodu teprv začne :mrgreen:

No tak na to může panáček zapomenout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.9.11 22:54

Holky čtu, že spíte na pravém boku. Já taky. Doporučují na levém, ale mně se na něm spí divně, nemůžu dýchat stejně jako na zádech…
Jinak kluky tu čekáme tři :-) mně to řekli ve 14+3 že to je kluk jak buk, a na screeningu ve 20.týdnu to jen potvrdili :-D
A my budeme mít Tadeáška :-) Manžel chtěl Teodora, ale toho jsem mu nedovolila :D bylo by to příliš tvrdé k načemu příjmení :-D
suricata: krásný malinký bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.9.11 15:44
sarusinka píše:
Holky čtu, že spíte na pravém boku. Já taky. Doporučují na levém, ale mně se na něm spí divně, nemůžu dýchat stejně jako na zádech…
Jinak kluky tu čekáme tři :-) mně to řekli ve 14+3 že to je kluk jak buk, a na screeningu ve 20.týdnu to jen potvrdili :-D
A my budeme mít Tadeáška :-) Manžel chtěl Teodora, ale toho jsem mu nedovolila :D bylo by to příliš tvrdé k načemu příjmení :-D
suricata: krásný malinký bříško :palec:

no já na levém spát nemůžu , to do mě Kuba celou noc naráží , sice to není nic hroznýho , ale jen trošku nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.9.11 17:14
sarusinka píše:
suricata: krásný malinký bříško :palec:

děkuji, taky připoj fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí