Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:suricata píše:Tak to byla blbá radasaiiimona píše:mám alergii na laktózu, takže bych stopro celou noc nespala
Jinak v noci taky spim na prdTeda teď už to jde, ale jednu dobu jsem si myslela, že už se z toho nespaní zblázním. Zkus si večer dát teplý mlíko s medem.. Ještě by v tom měl být rum, ale to se nás teď bohužel netýka…
jinak usnu v pohodě, ale furt se budím a převaluju…
A myslím, že to s tím spaním bude čím dál horší, až nám pupík poroste a poroste…
přesto za ní velice děkuju ![]()
suricata píše:saiiimona píše:suricata píše:Že by Pamela???saiiimona píše:jéé děkuju, no taky mě to překvapilo, prsa mám větší o tři čísla… šílené, šla jsem na bazén a v těch starých plavkách vypadám jak z pobřežní hlídkysuricata píše:Krásný bříško a opravdu nevypadáš na +7kg
Tak mám tu fotkuŽe by tolik udělaly prsa?
![]()
![]()
Tři čísla, to je dost
ta měla ovšem malinkou prdelku
Příspěvek upraven 03.09.11 v 19:19
to ty máš podle fotečky taky..
miminko mě ráno tak krásně nakoplo, to je tak úžasný pocit, ale jakmile dá ruku na břicho tatínek, tak dělá, že tam není ![]()
suricata píše:
miminko mě ráno tak krásně nakoplo, to je tak úžasný pocit, ale jakmile dá ruku na břicho tatínek, tak dělá, že tam není
Tak to je přesně náš případ. Taky se pořád vrtí a kope, ale jak přijde taťka, tak je jak beránek, kéž by na ní takhle platil i po narození ![]()
tak to je jasnačka, tatinkova hodná malá holčička a on ti nebude věřit, když mu budeš líčit jaký je to drak ![]()
suricata píše:
tak to je jasnačka, tatinkova hodná malá holčička a on ti nebude věřit, když mu budeš líčit jaký je to drak
jj,holčiny to s tatínkama hold uměj ![]()
Kuba taky dneska dlá nějak nedostupného . Teď jednou kopnul dost pak jednou mín a už se mnou nekomunikuje a to do něj šťouchám ![]()
Bude poslouchat mě a ne , že na mě bude prďánkovat
a taky doufám , že kopání do mě ho po porodu opustí ![]()
Kacenka020 píše:
Bude poslouchat mě a ne , že na mě bude prďánkovata taky doufám , že kopání do mě ho po porodu opustí
ale obávám se že to pravé prďánkování po porodu teprv začne ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:ale obávám se že to pravé prďánkování po porodu teprv začne
Bude poslouchat mě a ne , že na mě bude prďánkovata taky doufám , že kopání do mě ho po porodu opustí
No tak na to může panáček zapomenout ![]()
Holky čtu, že spíte na pravém boku. Já taky. Doporučují na levém, ale mně se na něm spí divně, nemůžu dýchat stejně jako na zádech…
Jinak kluky tu čekáme tři
mně to řekli ve 14+3 že to je kluk jak buk, a na screeningu ve 20.týdnu to jen potvrdili ![]()
A my budeme mít Tadeáška
Manžel chtěl Teodora, ale toho jsem mu nedovolila
bylo by to příliš tvrdé k načemu příjmení ![]()
suricata: krásný malinký bříško ![]()
sarusinka píše:
Holky čtu, že spíte na pravém boku. Já taky. Doporučují na levém, ale mně se na něm spí divně, nemůžu dýchat stejně jako na zádech…
Jinak kluky tu čekáme třimně to řekli ve 14+3 že to je kluk jak buk, a na screeningu ve 20.týdnu to jen potvrdili
A my budeme mít TadeáškaManžel chtěl Teodora, ale toho jsem mu nedovolila
bylo by to příliš tvrdé k načemu příjmení
suricata: krásný malinký bříško
no já na levém spát nemůžu , to do mě Kuba celou noc naráží , sice to není nic hroznýho , ale jen trošku nepříjemný
sarusinka píše:
Jinak kluky tu čekáme třimně to řekli ve 14+3 že to je kluk jak buk, a na screeningu ve 20.týdnu to jen potvrdili
A my budeme mít TadeáškaManžel chtěl Teodora, ale toho jsem mu nedovolila
bylo by to příliš tvrdé k načemu příjmení
suricata: krásný malinký bříško
děkuji, taky připoj fotečku ![]()