Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky , ještě jsem zapomněla napsat jak sme velký a kolik vážíme
takže 18 cm sme velký a 331 g těžký
je to habán co
![]()
suricata píše:
no to je ale pořádný macík
ikdyž sem četla , že v rozmezí od 17 do 22 týdne má mít centimetrově kolem 25 a váha sedí , píšou přez 3OO g . tak zas tak veliký nejsme ještě ![]()
Tak to pozor, to je podle toho, jestli ti ho změřili s nožičkama nebo jen k prdelce, myslím, že ti ho změřili k prdelce… Je to velkej kluk ![]()
Markuška píše:
mi měli na velkým UT 25 cm a váha 351 ga to byl 20+3 TT
no to je krásný,taky máš velkýho kluka
moc vám tady včem gratuluji…já tedy nemám mít prcka v lednu..jsem ted na uplnem začátku těhotenství,,a bojim se aby se to udrželo,jedno už se mi pustilo v unoru…zamlklé těhotenství.Teď se bojim zas,pač mě tam občas píchne nebo zabolí jako při mensesu,a nebo po chvilkový fyzický námaze mě jakoby bolí břišní svlstvo ,ale jen chvilku všechno jakmile si odpořinu tak to přejde,mužete mi prosím říci vaše začátka a zkušenosti??děkuju vám předem ![]()
lenin007 píše:
moc vám tady včem gratuluji…já tedy nemám mít prcka v lednu..jsem ted na uplnem začátku těhotenství,,a bojim se aby se to udrželo,jedno už se mi pustilo v unoru…zamlklé těhotenství.Teď se bojim zas,pač mě tam občas píchne nebo zabolí jako při mensesu,a nebo po chvilkový fyzický námaze mě jakoby bolí břišní svlstvo ,ale jen chvilku všechno jakmile si odpořinu tak to přejde,mužete mi prosím říci vaše začátka a zkušenosti??děkuju vám předem
a v kolikátém týdnu jsi?
v bříšku mě taky občas píchlo, ale nic hroznýho, v prvním trimestru jsem jen furt zvracela a spala ![]()
Ahoj holky, nám vůbec váhu mimi neříkal, nebo jsem to teda úplně přeslechla, divný
.
Co se týče spaní, převaluju se z boku na bok, chvíli spím i na zádech, no nevím, co budu dělat, až to břicho budu mít fakt velký ![]()
majkla0 píše:
Ahoj holky, nám vůbec váhu mimi neříkal, nebo jsem to teda úplně přeslechla, divný.Co se týče spaní, převaluju se z boku na bok, chvíli spím i na zádech, no nevím, co budu dělat, až to břicho budu mít fakt velký
Ahoj Majklo, s kruhama pod očima a děsným nevyspáním radím: NASPI SI DO ZÁSOB
![]()
to ještě přesně nevím mám tak 10 dní od zjištění,co jsem to nedostala a k doktorce jdu až za týden přesně,spát už se mi taky nechce,to jsem ani tak unavená nebyla tentokrát,jen mě bolí prsa a žeru:)ale s tim žranim to je normálka:)jinak právě jen občas cejtim ten podbříšek a to je vše…děkuju
lenin007 píše:
to ještě přesně nevím mám tak 10 dní od zjištění,co jsem to nedostala a k doktorce jdu až za týden přesně,spát už se mi taky nechce,to jsem ani tak unavená nebyla tentokrát,jen mě bolí prsa a žeru:)ale s tim žranim to je normálka:)jinak právě jen občas cejtim ten podbříšek a to je vše…děkuju
všechno dobře dopadne
držím palce a ať ti hezky roste miminko ![]()