Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
6.9.11 11:26
irkaska píše:
no tak já můžu být ještě víc jak týden přesvědčená,že nosím holčičku,pak bude vynesen ortel… :dance:

hele já to cítila snad už měsíc před utz , že tam ten kluk je , proto sem mu říkala jménem ještě dřív než mi to doktor ukázal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 11:38

já od 8tt cítila že je to kluk. oba jsme chtěli holčičku tak mi manžel pořád říkal že ho tím klukem schválně zlobím a na prvotrimestrálu nám řekli že to vypadá na chlapečka. a od té doby už nám to potvrdili dva doktoři tak jsme zvědavá jak dopadneme v pátek na tom velkým protože už jsem začala nakupovat v modré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 11:46

Já právě zatím nic nenakupuju,čekám až co mi poví…:-)Já to tak nějak říkám od prvopočátku,že to bude Terezka,nad jménem pro chlapečka jsem zatím ani nepřemýšlela,tak uvidíme jak dopadneme…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 12:09

my měli vybraný jména ještě dřív než jsem otěhotněla :-) a kdy jdes na ten UTZ? v kolikátén tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 12:13

na ultrazvuk jdu 15.9,jsem v 19.tt a jméno na holčičku jsme taky měli vybrané už dřív..:-)Taky jsem zvědavá kdy ji,nebo ho ucítím,zatím mě šetří od kopanců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.9.11 12:18

My měli vybrané jméno pro kluka…Dominik, nad holkou jsme nepřemýšleli, no a samozřejmě čekáme holčičku :srdce:…Moničku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 13:30
majkla0 píše:
My měli vybrané jméno pro kluka…Dominik, nad holkou jsme nepřemýšleli, no a samozřejmě čekáme holčičku :srdce:…Moničku :mrgreen: .

Tak to je jak na potvoru..:-)Já teda vůbec nemám tušení jaký jméno na chlapečka vybrat,myslím že v dívčích jménech jich je podstatně víc pěkných na výběr…Monička pěkný,narodila jsem se na Moniku..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 13:33

já myslím že i pro chlapečky je výběr ze spousty krásných jmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 13:41

Vidím že budu muset někdy zasednout ke kalendáři.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.9.11 13:45

Vybrat jméno, netušila jsem, že je to tak těžký…co se líbilo mně, nelíbilo se přítelovi a naopak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
6.9.11 13:47

oooo nové přírustky vítejte :mavam:
souhlasím na holčičku je spousta jmen ze , kterých jsme si s přítelem vybrali, ale budeme mít chlapečka a těch pěkných jmen není , no možná proto, že jsme si přáli holku :mrgreen:
ale co už :cert:
bude to Adámek
jinak také jsme váhali další byl Dominik a Patrik , třeba se to nakonec ještě změnííí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
6.9.11 13:49

je to těžké opravdu dát jméno dítěti,které ho ponwse celý svůj život :cert:
no mi nad Adamem hodně váhali protože bude mít svatek na vánoce a tak za +/- 2-3 týdny narozky :-(
ale Adam se nám líbí nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
6.9.11 13:50

a tak bude Adámek slavit svátek na Romana s tatínkem a je to vyřešený :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
6.9.11 13:53

Právě shodnout se na jménu s partnerem,to je někdy kumšt..:-)Tatínek by raději nějaký český jméno,nelíbí se mu takový moderní a tak,a mě se z těch starých zase až tak moc nelíbí.No bude to boj…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.11 14:37

my se celkem dohodli. měli jsme v užším výběru Jakub, Daniel, Ondřej a Matěj nebo Matyáš. ale Matyášů je teď jak máku tak vyhrál obyčejnej Matěj. mě se ta moda cizích jmen moc nelíbí. znám chlapečka co se jmenuje Nathaniel Novák. brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí