Poradna duly
Jana Čurdová
irkaska píše:
no tak já můžu být ještě víc jak týden přesvědčená,že nosím holčičku,pak bude vynesen ortel…
hele já to cítila snad už měsíc před utz , že tam ten kluk je , proto sem mu říkala jménem ještě dřív než mi to doktor ukázal ![]()
já od 8tt cítila že je to kluk. oba jsme chtěli holčičku tak mi manžel pořád říkal že ho tím klukem schválně zlobím a na prvotrimestrálu nám řekli že to vypadá na chlapečka. a od té doby už nám to potvrdili dva doktoři tak jsme zvědavá jak dopadneme v pátek na tom velkým protože už jsem začala nakupovat v modré ![]()
Já právě zatím nic nenakupuju,čekám až co mi poví…:-)Já to tak nějak říkám od prvopočátku,že to bude Terezka,nad jménem pro chlapečka jsem zatím ani nepřemýšlela,tak uvidíme jak dopadneme…:-)
my měli vybraný jména ještě dřív než jsem otěhotněla
a kdy jdes na ten UTZ? v kolikátén tt jsi?
na ultrazvuk jdu 15.9,jsem v 19.tt a jméno na holčičku jsme taky měli vybrané už dřív..:-)Taky jsem zvědavá kdy ji,nebo ho ucítím,zatím mě šetří od kopanců ![]()
My měli vybrané jméno pro kluka…Dominik, nad holkou jsme nepřemýšleli, no a samozřejmě čekáme holčičku
…Moničku
.
majkla0 píše:
My měli vybrané jméno pro kluka…Dominik, nad holkou jsme nepřemýšleli, no a samozřejmě čekáme holčičku…Moničku
.
Tak to je jak na potvoru..:-)Já teda vůbec nemám tušení jaký jméno na chlapečka vybrat,myslím že v dívčích jménech jich je podstatně víc pěkných na výběr…Monička pěkný,narodila jsem se na Moniku..:-)
já myslím že i pro chlapečky je výběr ze spousty krásných jmen
Vybrat jméno, netušila jsem, že je to tak těžký…co se líbilo mně, nelíbilo se přítelovi a naopak ![]()
oooo nové přírustky vítejte ![]()
souhlasím na holčičku je spousta jmen ze , kterých jsme si s přítelem vybrali, ale budeme mít chlapečka a těch pěkných jmen není , no možná proto, že jsme si přáli holku ![]()
ale co už ![]()
bude to Adámek
jinak také jsme váhali další byl Dominik a Patrik , třeba se to nakonec ještě změnííí ![]()
je to těžké opravdu dát jméno dítěti,které ho ponwse celý svůj život ![]()
no mi nad Adamem hodně váhali protože bude mít svatek na vánoce a tak za +/- 2-3 týdny narozky ![]()
ale Adam se nám líbí nejvíc
a tak bude Adámek slavit svátek na Romana s tatínkem a je to vyřešený
![]()
Právě shodnout se na jménu s partnerem,to je někdy kumšt..:-)Tatínek by raději nějaký český jméno,nelíbí se mu takový moderní a tak,a mě se z těch starých zase až tak moc nelíbí.No bude to boj…:-)
my se celkem dohodli. měli jsme v užším výběru Jakub, Daniel, Ondřej a Matěj nebo Matyáš. ale Matyášů je teď jak máku tak vyhrál obyčejnej Matěj. mě se ta moda cizích jmen moc nelíbí. znám chlapečka co se jmenuje Nathaniel Novák. brrr.