Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
7.9.11 16:40
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
paola white píše:
tak jsem byla dneska u zubařky. jeden zoubek mi vyvrtala a jen vytrhla. je to sadistka :-)
Au au, holky, já se k tomu zubaři asi neobjednam,když to tady pořád čtu.. :-(
Tak pokud nemáš žádné problémy tak bych se nebála se ojednat …

No naštěstí ne, jen mi teď hrozně krvácej dásna a můj zubař mě vždycky říká, ať přijdu na nějakou přednášku o čištění zubů, na což mu kácim, stojí to 500Kč, dělá to jeho dcera, tak jí dělá kšefty a já mu na to prdikam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.9.11 16:51

Já taky neměla problémy a teď mám pusu rozrytou jak od krtka :-( na přednášku se vyprdni. v těhotenství je normální že krvácí dásně, protože máš víc krve a horší srážlivost kvůli prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.9.11 16:52
paola white píše:
Já taky neměla problémy a teď mám pusu rozrytou jak od krtka :-( na přednášku se vyprdni. v těhotenství je normální že krvácí dásně, protože máš víc krve a horší srážlivost kvůli prckovi.
¨Taky že vyprdnu, ale on je s tim hrozně dotěrnej :-( Jinak jste mě překecaly a zítra se asi objednám, stejně mě to nemine.. :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.9.11 17:01
saiiimona píše: ¨Taky že vyprdnu, ale on je s tim hrozně dotěrnej :-( Jinak jste mě překecaly a zítra se asi objednám, stejně mě to nemine.. :-(

buď hrdinka :-) porod bude horší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.9.11 17:03
paola white píše:
saiiimona píše: ¨Taky že vyprdnu, ale on je s tim hrozně dotěrnej :-( Jinak jste mě překecaly a zítra se asi objednám, stejně mě to nemine.. :-(
buď hrdinka :-) porod bude horší :-D

No to asi jo :-) Mě hlavně odrazuje tajeho dotěrnost, to nemam ráda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
7.9.11 19:51

Neboj , zubaře přežiješ :-) budeš to mít rozhodně lepší než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.9.11 20:04

Sarušinko a Kačenko dík za obrázky miminek,ti prcci jsou tak rozkošní :)

moje mimi mi včera udělalo radost, večer kopalo snad tři hodiny v kuse a pokopalo i tatínka a bylo to prostě nádherné, dneska se už zas jen líně převaluje, asi je utahané z plavání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.11 20:33
Kacenka020 píše:
lenin007 Ahojky , vím jak se cítíš , mám za sebou jedno mimoděložní těhotenství . Ale neboj všechno dopadne dobře , břicho mě chytalo v poslední době ještě teď , je to normální :hug: jinak vítej a budeme učitě rády když k nám budeš i nadále chodit , ikdyž termín budeš mít v jiný měsíc než my :-)

děkuju moc:)) já doufám že zustanu v téhle skupině a ne v těch smutných jako jsou o potratech,i jedno mimčo je štěstí!!!dvě přepich:)nemusim jich mit deset:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.9.11 09:20
Markuška píše:
to je hrozné :think:
třeba se to ani nedozvíš až po porodu, to se taky stává :mrgreen:
jsem hnusná , že ??? :zed:
ne snad se vám ukáže příště :hug:

Dúfam,že sa nam ukáže nabudúce ale tiež možeš mat pravdu a dozviem sa to na poslednú chvilku,počítam aj stým :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
8.9.11 17:44

Ahoj , no dneska je tu nějáké ticho teda . já nebyla skoro celý den doma . dopolko jsem šla k mamušce a hned jak jsem dorazila dom tak jsem šla s kamarádkou do cukrošky , ale v tom počasí se moc nechtělo , je to hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.9.11 19:01

No dneska tu nikto nebol a pritom je vonku tak škaredé počasie,tak som si myslela,že sa tu bude celý den diskutovat,to ja som zostala radšej doma,nikde sa mi nechcelo a skoro celý den som preležala v posteli a odpočívali sme aj s mimim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
8.9.11 20:29
lillyccat píše:
No dneska tu nikto nebol a pritom je vonku tak škaredé počasie,tak som si myslela,že sa tu bude celý den diskutovat,to ja som zostala radšej doma,nikde sa mi nechcelo a skoro celý den som preležala v posteli a odpočívali sme aj s mimim :wink:

mě se taky nikam moc dneska nechtělo , ale mamce jsem slíbila , že dorazím a na rakvičku se šlehačkou jsem měla chuť a tak jsem se taky přemohla a šla ven , jinka bych se taky válela v pelechu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.9.11 20:50

Neviem čo to je somnou ale v poslednej dobe hodne rada mlsám sladké (každý den niečo zjem) a neviem či je to zrovna dobré pre baby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.9.11 09:39
lillyccat píše:
Neviem čo to je somnou ale v poslednej dobe hodne rada mlsám sladké (každý den niečo zjem) a neviem či je to zrovna dobré pre baby :nevim:

miminku sladké opravdu neublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.9.11 11:08

Ahoj,
já si taky dám skoro každý den něco sladkého, zrovna jsem měla pásek čokolády a v obchodě jsem si ještě koupila oplatky :mrgreen: , tolik sladkého jsem snad nesnědla nikdy…vymlouvám se na mrnouska, já na to chut nemám, ale prcek si to vyžaduje :mrgreen:

Přemýšlela jsem, že bych šla něco dělat ven na zahrádku, ale tak se mi nechce, vypadá to, že každou chvíli začne pršet :-(.

Jinak mimísek v pohodě, strašně kope jen obden, asi ju ta aktivita vždycky unaví, tak si davá den za zotavenou, takže dnes mám klid, ale zítra počítám si to zase užijeme :-P :srdce: :dance: .

Příští týden si asi budu objednávat postýlku a možná i přebalovák, tak jsem se chtěla zeptat, jaký budete mít přebalovák vy? Já nevím jestli komodu, nebo jen takový se 2 poličkami, pošlu obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí