Poradna duly
Jana Čurdová
majkla0 píše:
je tam světle hnědý s kostkama na stříšce
Moc hezkýýý ![]()
suricata píše:saiiimona píše:asi jo, jinak nebudu spát, než bude miminku patnáctsuricata píše:jooo, tak to nevim, ale snad by měl bejt každej monitor spolehnlivej, doufám
nanny je český a asi nejdostupnější… a jsou s ním lidi spokojení? občas slyším, že si někdo posteskne, že falešně pípá, ale nevím jestli to dělá ta nanny
Přesně tak
On ten Nanny je asi dost profláklej, ale třeba jsou nějaký kvalitnější.. ![]()
Myslím, že jsem neviděla ty přední aretační kolečka stejně velký, vždycky jsou menší (u některých značek jsou zase až moc malý ty přední)…ale nevím proč
… Jen chci, aby ty přední byly otočný a ne na pevno
Já už se taky loučím a přeju krásné sny o tom jak tlačíme ty naše kočárky ![]()
suricata píše:
Markuško a máte jen koupelnu nebo plánujete i jiné rekonstrukce?
Ted už jen koupelnu , dělali jsme rekonstrukci celého bytu od elektriky
byla to makačka , no a jak budou penízky tak nás čeká ještě kuchyň
kočárky máte pěkně probrané a vidím , že vybíráte barevně
je krásnej ten zelenej , mi máme v kočárku jasnu v říjnu ho budem objednávat ![]()
Markuška píše:
kočárky máte pěkně probrané a vidím , že vybíráte barevněje krásnej ten zelenej , mi máme v kočárku jasnu v říjnu ho budem objednávat
Ahojky. Moc pěknej kočárek. Koukám, že máš ráda bíločernou kombinaci, že? ![]()
jo jo jsme na ni ulítlí, celej byt máme do černo -bílé , jen v ložnici máme fialovou zeď a dětskej pokoj bude barevnej ![]()
Teeeda, máte to doma moc pěkný!!!
Taky máme fialovou ložnici. A máte podobnou sedačku jako máme my.. ![]()
já bych se taky vyžila v malování, ale mladej nechce, je to klasik, jsem ráda, že jsem ho ukecala alespon na fialovou v kuchyni…do obyváku bych chtěla červenou, ale bohužel…nepovolí a nepovolí