Poradna duly
Jana Čurdová
ooo moc děkuji za chválu no mi máme naštěstí s přítelem stejný vkus , co se bydlení týče, co nejméně nábytku
a a jednoduchost …
musíš si to umět prosadit majkla0 koupím červenou a než se přítel vrátí s práce mám vymalováno ![]()
Mi si děláme vše úolně sami a o to víc se nám to líbí ,když jsme se na tom nadřeli, já ve 14 TT ještě pokládala plovoučku v chodbě
![]()
to by mě asi zastřelil, kdybych to tak udělala
. zato mu to vynahrazuju červenýma doplnkama ![]()
My měli na rekonstrukci bytu firmu i tak to trvalo 3 měsíce, dělali jsme úplně celý nový
. Jsem ráda, že už to máme za sebou. Ale ty dodělávky malý si děláme sami,je pravda, že je z toho lepší pocit, když víš, že si to tak krásně udělala
a sama
majkla0 píše:
to by mě asi zastřelil, kdybych to tak udělala. zato mu to vynahrazuju červenýma doplnkama
My měli na rekonstrukci bytu firmu i tak to trvalo 3 měsíce, dělali jsme úplně celý nový. Jsem ráda, že už to máme za sebou. Ale ty dodělávky malý si děláme sami,je pravda, že je z toho lepší pocit, když víš, že si to tak krásně udělala
a sama
to jsem si myslela taky, je to tři roky co byl chlap pracovně mimo a já měla záchvat tvořivosti a v chodbě namalovala na zeď květinky, že to vypadalo jak na rozkvetlé louce, pak jsem si uvědomila, co jsem to proboha v JEHO bytě udělala, koupila primalex, že to zas přemaluju, ale vrátil se dřív a hrozně se mu to líbilo, dokonce když jsme se stěhovali, tak si to nový obyvatelé nechali na stěně ![]()
suricata píše:majkla0 píše:to jsem si myslela taky, je to tři roky co byl chlap pracovně mimo a já měla záchvat tvořivosti a v chodbě namalovala na zeď květinky, že to vypadalo jak na rozkvetlé louce, pak jsem si uvědomila, co jsem to proboha v JEHO bytě udělala, koupila primalex, že to zas přemaluju, ale vrátil se dřív a hrozně se mu to líbilo, dokonce když jsme se stěhovali, tak si to nový obyvatelé nechali na stěně
to by mě asi zastřelil, kdybych to tak udělala. zato mu to vynahrazuju červenýma doplnkama
My měli na rekonstrukci bytu firmu i tak to trvalo 3 měsíce, dělali jsme úplně celý nový. Jsem ráda, že už to máme za sebou. Ale ty dodělávky malý si děláme sami,je pravda, že je z toho lepší pocit, když víš, že si to tak krásně udělala
a sama
Ty jsi ale šikulka ![]()
Markuško máte to nádherné, v takovém obýváčku vám musí být moc hezky ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Ty jsi ale šikulkamajkla0 píše:to jsem si myslela taky, je to tři roky co byl chlap pracovně mimo a já měla záchvat tvořivosti a v chodbě namalovala na zeď květinky, že to vypadalo jak na rozkvetlé louce, pak jsem si uvědomila, co jsem to proboha v JEHO bytě udělala, koupila primalex, že to zas přemaluju, ale vrátil se dřív a hrozně se mu to líbilo, dokonce když jsme se stěhovali, tak si to nový obyvatelé nechali na stěně
a sama
taky to mohlo skončit neblaze ![]()
majkla0 píše:
Myslím, že jsem neviděla ty přední aretační kolečka stejně velký, vždycky jsou menší (u některých značek jsou zase až moc malý ty přední)…ale nevím proč… Jen chci, aby ty přední byly otočný a ne na pevno
hele Majklo dneska mi jedna paní v práci (první vnouče) povídala, ať si hlavně nepořizuju kočár s otočnýma kolama, že se to v zimě na sněhu hrozně třepe a je těžký to uřídit, tak jen jsem ti chtěla předat info ![]()
saiiimona píše:
Ale vidíš, jak hezky to dopadlo.
máš pravdu, si mě vzal a schoval barvičky ![]()
jak je dneska? já zdrhla z práce dřív a trochu se prošla, ale jsem ráda, že už ležím a miminko kope a je nám moc hezky ![]()
suricata píše:saiiimona píše:
Ale vidíš, jak hezky to dopadlo.máš pravdu, si mě vzal a schoval barvičky
jak je dneska? já zdrhla z práce dřív a trochu se prošla, ale jsem ráda, že už ležím a miminko kope a je nám moc hezky
Kdyžtak zas nějaký barvičky seženeš ![]()
Jinak dnes je docela dobře, taky do mě malá zrovna kope
Jsme samy doma, Martin přijede zítra z práce. Dnes jsem objednala kolotoč nad postýlku a taky takovou hrací hrazdičku na kočárek nebo sedačku, tak mam radost. A taky jsem koupila takový slaďoučký ponožtičky ve městě..
![]()
ty jo těším se až zas hodíš do placu nějakou fotečku
my jsme chtěli dát miminku po tom ultrazvuku dáreček tak jsme byli 2! hodiny v hračkářství a koupili ponožky se štěrchátkem jako že si hraje s nohama a podle návodu ho to bude děsně rozvíjet ![]()
suricata píše:
ty jo těším se až zas hodíš do placu nějakou fotečkumy jsme chtěli dát miminku po tom ultrazvuku dáreček tak jsme byli 2! hodiny v hračkářství a koupili ponožky se štěrchátkem jako že si hraje s nohama a podle návodu ho to bude děsně rozvíjet
Až budeme mít hotovej pokojíček, tak Vám to všecičko nafotím
Jéé, ty ponožtičky musej být super, jsem na ně ujetá ![]()
tak to určitě pořiď lamaze foot finders na jedný máme berušku, ta chrastí a na druhý motýla, ten šustí
Lamaze mají celkově úžasný věci. Už máme doma dvě hračky na kočárek. Světlušku Freddie a klokana Skipyho ![]()