Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
13.9.11 10:32

:hug: ooo moc děkuji za chválu no mi máme naštěstí s přítelem stejný vkus , co se bydlení týče, co nejméně nábytku :palec: a a jednoduchost …
musíš si to umět prosadit majkla0 koupím červenou a než se přítel vrátí s práce mám vymalováno :mrgreen:
Mi si děláme vše úolně sami a o to víc se nám to líbí ,když jsme se na tom nadřeli, já ve 14 TT ještě pokládala plovoučku v chodbě :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.9.11 13:24

to by mě asi zastřelil, kdybych to tak udělala :mrgreen: . zato mu to vynahrazuju červenýma doplnkama :-D
My měli na rekonstrukci bytu firmu i tak to trvalo 3 měsíce, dělali jsme úplně celý nový :-). Jsem ráda, že už to máme za sebou. Ale ty dodělávky malý si děláme sami,je pravda, že je z toho lepší pocit, když víš, že si to tak krásně udělala :-P a sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:15
majkla0 píše:
to by mě asi zastřelil, kdybych to tak udělala :mrgreen: . zato mu to vynahrazuju červenýma doplnkama :-D
My měli na rekonstrukci bytu firmu i tak to trvalo 3 měsíce, dělali jsme úplně celý nový :-). Jsem ráda, že už to máme za sebou. Ale ty dodělávky malý si děláme sami,je pravda, že je z toho lepší pocit, když víš, že si to tak krásně udělala :-P a sama

to jsem si myslela taky, je to tři roky co byl chlap pracovně mimo a já měla záchvat tvořivosti a v chodbě namalovala na zeď květinky, že to vypadalo jak na rozkvetlé louce, pak jsem si uvědomila, co jsem to proboha v JEHO bytě udělala, koupila primalex, že to zas přemaluju, ale vrátil se dřív a hrozně se mu to líbilo, dokonce když jsme se stěhovali, tak si to nový obyvatelé nechali na stěně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.9.11 16:16
suricata píše:
majkla0 píše:
My měli na rekonstrukci bytu firmu i tak to trvalo 3 měsíce, dělali jsme úplně celý nový :-). Jsem ráda, že už to máme za sebou. Ale ty dodělávky malý si děláme sami,je pravda, že je z toho lepší pocit, když víš, že si to tak krásně udělala :-P a sama
to jsem si myslela taky, je to tři roky co byl chlap pracovně mimo a já měla záchvat tvořivosti a v chodbě namalovala na zeď květinky, že to vypadalo jak na rozkvetlé louce, pak jsem si uvědomila, co jsem to proboha v JEHO bytě udělala, koupila primalex, že to zas přemaluju, ale vrátil se dřív a hrozně se mu to líbilo, dokonce když jsme se stěhovali, tak si to nový obyvatelé nechali na stěně :mrgreen:

Ty jsi ale šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:17

Markuško máte to nádherné, v takovém obýváčku vám musí být moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:18
saiiimona píše:
suricata píše:
majkla0 píše:
to jsem si myslela taky, je to tři roky co byl chlap pracovně mimo a já měla záchvat tvořivosti a v chodbě namalovala na zeď květinky, že to vypadalo jak na rozkvetlé louce, pak jsem si uvědomila, co jsem to proboha v JEHO bytě udělala, koupila primalex, že to zas přemaluju, ale vrátil se dřív a hrozně se mu to líbilo, dokonce když jsme se stěhovali, tak si to nový obyvatelé nechali na stěně :mrgreen:
Ty jsi ale šikulka :palec:

taky to mohlo skončit neblaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.9.11 16:20

Ale vidíš, jak hezky to dopadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:21
majkla0 píše:
Myslím, že jsem neviděla ty přední aretační kolečka stejně velký, vždycky jsou menší (u některých značek jsou zase až moc malý ty přední)…ale nevím proč :nevim:… Jen chci, aby ty přední byly otočný a ne na pevno

hele Majklo dneska mi jedna paní v práci (první vnouče) povídala, ať si hlavně nepořizuju kočár s otočnýma kolama, že se to v zimě na sněhu hrozně třepe a je těžký to uřídit, tak jen jsem ti chtěla předat info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:24
saiiimona píše:

máš pravdu, si mě vzal a schoval barvičky :mrgreen:

jak je dneska? já zdrhla z práce dřív a trochu se prošla, ale jsem ráda, že už ležím a miminko kope a je nám moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.9.11 16:28
suricata píše:
saiiimona píše:

máš pravdu, si mě vzal a schoval barvičky :mrgreen:

jak je dneska? já zdrhla z práce dřív a trochu se prošla, ale jsem ráda, že už ležím a miminko kope a je nám moc hezky :)

Kdyžtak zas nějaký barvičky seženeš :wink:
Jinak dnes je docela dobře, taky do mě malá zrovna kope :-) Jsme samy doma, Martin přijede zítra z práce. Dnes jsem objednala kolotoč nad postýlku a taky takovou hrací hrazdičku na kočárek nebo sedačku, tak mam radost. A taky jsem koupila takový slaďoučký ponožtičky ve městě.. :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:33

ty jo těším se až zas hodíš do placu nějakou fotečku

my jsme chtěli dát miminku po tom ultrazvuku dáreček tak jsme byli 2! hodiny v hračkářství a koupili ponožky se štěrchátkem jako že si hraje s nohama a podle návodu ho to bude děsně rozvíjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.9.11 16:35
suricata píše:
ty jo těším se až zas hodíš do placu nějakou fotečkumy jsme chtěli dát miminku po tom ultrazvuku dáreček tak jsme byli 2! hodiny v hračkářství a koupili ponožky se štěrchátkem jako že si hraje s nohama a podle návodu ho to bude děsně rozvíjet :mrgreen:

Až budeme mít hotovej pokojíček, tak Vám to všecičko nafotím :-) Jéé, ty ponožtičky musej být super, jsem na ně ujetá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:37

tak to určitě pořiď lamaze foot finders na jedný máme berušku, ta chrastí a na druhý motýla, ten šustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.11 16:39

a co jsi vybrala za hrazdičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.9.11 16:41

Lamaze mají celkově úžasný věci. Už máme doma dvě hračky na kočárek. Světlušku Freddie a klokana Skipyho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí