Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
16.9.11 19:23

Holky, potřebuju radu, už jste se tu zminovaly, že budete pomalu prát věcičky na ty naše mimísky…jakej máte prací prostředek? Aviváž se nepoužívá, že? a musí se to žehlit…to jsem jen četla, jak to budete teda dělat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.9.11 20:57
majkla0 píše:
Holky, potřebuju radu, už jste se tu zminovaly, že budete pomalu prát věcičky na ty naše mimísky…jakej máte prací prostředek? Aviváž se nepoužívá, že? a musí se to žehlit…to jsem jen četla, jak to budete teda dělat? :mrgreen:

No já si myslím , že se aviváž používá , je taky miminkovská . Nejvíc si na prabí vychvalujou persil sensitive myslím a a Batole prací prášek a i aviváž , prý pěkně voní , Lovela prý moc nevoní . JInak mě bude prát mamka , já možná něco ke konci sama a pak až věci podědíme až ostatní budou vědět co čekáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.9.11 21:37

holky jste už na neschopence?? :nevim:
A co peníze od sociálky,jak vám to chodí ?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.9.11 21:48
Markuška píše:
holky jste už na neschopence?? :nevim:
A co peníze od sociálky,jak vám to chodí ?? :cert:

Já jsem na neschopence od začátku a peníze nechodí vždy ve stejné datum , je to jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.9.11 22:26

Ahojky, tak já jsem na praní koupila Persil gel - sensitive a koupila jsem notmálně dětskou aviváž od Lenoru, ale možná nebude ani potřeba..
A peníze? Choděj docela pravidelně a brzo, kolem toho 9., až jsem z toho byla překvapená… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.9.11 08:16

a holky můžu se zeptat kolik socka doplácí??+-
když od zaměstnavatele mi přišlo 3700,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.9.11 08:33

Ahoj, já jsem taky na neschopence od začátku těhu, a penízky taky chodí jak kdy, vždy chodily kolem nebo po 20. a ted mi přišly už 9. …nechápu teda, jak to tam vyřizují :nevim:
No a když ti přišly jen skoro 4000,–, tak by ti socka měla doplatit do těch 60% z tvýho platu. Já to tak teda alespon měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.9.11 09:03
Markuška píše:
a holky můžu se zeptat kolik socka doplácí??+-
když od zaměstnavatele mi přišlo 3700,– :cert:

Jde o to kolik dnů Ti má socka doplácet dnů.. Vypočítá Ti denní průměr z Tvýho platu a z toho 60%.. A pak těch 60% z denního průměru budeš mít každej měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.9.11 13:38

takže chápu to dobře ,když jsem měla dejmetomu 9000,– tak 60% je 5400,– a to budu mít každej měsíc do mateřské ?? :nevim: )
Tak to je masakr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.9.11 15:26

já si to orientačně počítala 60% z hrubé měsíční mzdy a tolik přesně ted dostávám. jinak se to opravdu počítá tak, jak píše saiii z toho denního vyměřovacího základu, ten bys měla mít na výplatnici.....je to hrozný s těma penězama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.9.11 17:49

dneska je venku tak krásně, udělali jsme si s manželem romantiku a byli jsme na procházce, ale řeknu vám, ujdu kousek a zadýchám se, tak zpomalíme, pak mě začnou bolet záda, tak se držím za hřbet, pak mě začalo píchat v břušečku, tak mě manžel posadil na zahrádku nejbližší hospody, koupil mi limonádu a běžel pro auto… poslední dobou jsem pořád nějaká unavená a to jsem teprv v půlce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.9.11 19:10
suricata píše:
dneska je venku tak krásně, udělali jsme si s manželem romantiku a byli jsme na procházce, ale řeknu vám, ujdu kousek a zadýchám se, tak zpomalíme, pak mě začnou bolet záda, tak se držím za hřbet, pak mě začalo píchat v břušečku, tak mě manžel posadil na zahrádku nejbližší hospody, koupil mi limonádu a běžel pro auto… poslední dobou jsem pořád nějaká unavená a to jsem teprv v půlce :mrgreen:
:mrgreen: Hezká prochajda :mrgreen: Ale manžel je moc hodnej a u nás to vypadá obdobně, když někam jdu.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.9.11 19:29

manžel je zlatej, ale se mnou to jde z kopce, všude mě píchá, bolí, svědí, funím, hekám, a nejhorší je, že se to bude ještě stupňovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.9.11 21:00

já to mám taky tak. včera jsem myla auto a musela sem toho vždycky po chvilce nechat a popadnout dech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.9.11 09:14

ahojky holky, s tim pranim? ja koupila Persil sensitive, ale avivaz asi davat nebudu?..? :nevim: zkusim to bez toho.. zehlit nemusim, to za me udela susicka :-D
jinak co se tyka neschopenky, tak ja jsem na ni od zacatku cervna a prvni penize od socky mi prisli teprve ted v patek, takze docela sila :pocitac: jezdim jim tam uz osobne davat listky na penize, protoze nase mzdova je neschopna.....
zitra jdu na OGTT, neboli ,,cukrovku,, tak doufam, ze se tam nepo… :poblion: jednou uz jsem na tom byla kvuli zvysene glykemii, asi pred 3 rokama, tak snad to zase bude tak skveleb :cert:
jo a musim se pochlubit, ze jsme vcera koupili kocarek :dance: tak mam velkou radost, vozila jsem v tom asi pul hodiny kocku, v kosiku dole, a moc se ji to libilo :mrgreen:
mate nebo budete mit kocarek doma? ja na tu poveru moc neverim, tak jsem schovala sportak i korbu jeste do krabice, ale podvozek mam normalne v chodbe…tak snad se nic nestane..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí