Poradna duly
Jana Čurdová
tak už máme doma postýlku. zatím ještě v krabici pod naší postelí, ale mám z ní strašnou radost!
jsem ta nejštastnější budoucí máma na světě, miminko má srdíčko v pořádku, byli jsme na ultrazvuku srdíčka a bije jako o závod a má tam všechny chlopně a tepničky a je tak malinkaté a krásné, spadl mi kámen ze srdce ![]()
suricata píše:
jsem ta nejštastnější budoucí máma na světě, miminko má srdíčko v pořádku, byli jsme na ultrazvuku srdíčka a bije jako o závod a má tam všechny chlopně a tepničky a je tak malinkaté a krásné, spadl mi kámen ze srdce
tak to je super. gratuluju
děkuju ![]()
já gratuluju k postýlce, se divím, že ji vydržíš nesložit, já bych se kochala, mít ju doma ![]()
suricata píše:
jsem ta nejštastnější budoucí máma na světě, miminko má srdíčko v pořádku, byli jsme na ultrazvuku srdíčka a bije jako o závod a má tam všechny chlopně a tepničky a je tak malinkaté a krásné, spadl mi kámen ze srdce
Tiež gratulujem ![]()
Super správa
![]()
Ja by som sa tiež nemohla dočkat keby som ju už mala doma,hned by som ju rozbalila a poskladala a dívala sa na nu do konca tehotenstva a čakala kým tam bude zaspávat prcek ![]()
paola white píše:
holky věřte mi že na 40m2 by jste to taky vydrželi jako já
No tak to si nám mala ale napísat,tak to je potom iná situácia,paola ![]()
Tak to máš uplnu pravdu,to by sme museli vydržat
já jsem si koupila podložku na přebalování a mám ji opřenou u postele furt na ni koukám ![]()
já mám spoustu oblečeníčka ve skříni a pořád se v něm přehrabuju a kočárek v kuchyni a taky na něj pořád koukám. škoda že s ním nemůžu jezdit venku ![]()
to jo s těma postýlkama mi máme postýlku už snad 2 měsíce a taky ji máme zabalenou a to máme velikej byt ![]()
ale jelikož je dětskej pokojíček ještě plnej kachlí a podobných věcí do koupelny ,tak je vše zabalené a už se těším až budem sestavovat děcák ![]()
jinak zítra nás čeká 3D ultrazvuk a fotečky tak se mocinky těším ![]()
Tak co holky všechny máte cukrovku za sebou ??? ![]()
Já si dnes volala na výsledky a vše super ![]()
cukrovku nemám a krevní obraz taky super ,tak jsem moc ráda ![]()