Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
24.9.11 14:40

Ty jo tak tam to mají jako na běžícím páse teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
24.9.11 17:35

to zase nemaji :-DD
ale mistni zvyk je spis takovy, ze zenska porodi, v nemocnici je cela rodina, na pokoji mas automaticky kreslo a muze s tebou nekdo 24 hodin v nemocnici byt. Takze oni predpokladaji, ze moje matka, babicka, nebo nevim co zastane tuto funkci a nauci me jak prebalovat, starat se o mimco atd… na jednu stranu super, ze u sebe muzu mit porad milacka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.9.11 16:06

Ahoj holky, všechny jste asi venku, když je tak hezky, co? já mám vysněnou dovolenou, ale chytla jsem někde bacila a tak stejně ležím a není mi nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
26.9.11 17:25

ahojky , ne ne já jsem doma a taky zalezlá v pelechu a nemocná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.9.11 17:32

u nás je nemocnej jen manžel, tak musím opečovávat :-) ale mě dneska strašně berou záda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
26.9.11 17:38

jéééé přijeď opečovávat mě :mrgreen: přítel má odpolední tak tu jsem sama a nudím se , ale asi si půjdu usmažit krokety a dám si je s majolkou :lol: mňam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.9.11 17:38

jej Kaci a co ti je? A jak to kurýruješ?

Paolo a kde tě bolí? já mám někdy takovou bolest v kříži, že mám až slzy v očích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
26.9.11 17:42

no suri rýma , občas kašel , trochu mě bolí v krku , tak čekáme na výtěr co ukáže . jinak na rýmu vincentku a jinak čaje a vitamín C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.9.11 17:51
Kacenka020 píše:
no suri rýma , občas kašel , trochu mě bolí v krku , tak čekáme na výtěr co ukáže . jinak na rýmu vincentku a jinak čaje a vitamín C

tak snad to bude brzy dobré, hlavně abys neměla teplotu, měříš se?
mě už druhý den třeští hlava a furt pospávám a trochu mě bolí v krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
26.9.11 17:55
suricata píše:
Kacenka020 píše:
no suri rýma , občas kašel , trochu mě bolí v krku , tak čekáme na výtěr co ukáže . jinak na rýmu vincentku a jinak čaje a vitamín C

bohužel nemůžu najit teploměr , tak dávám na vlastní intuici a zatím jí snad nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.9.11 18:00
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
bohužel nemůžu najit teploměr , tak dávám na vlastní intuici a zatím jí snad nemám

no kdyby jo, tak si dej studený obklad na čelo a lokty a paralen, ten se v těhotenství může, hlavně by se nemělo miminko přehrát, stará se o tebe Miloš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
26.9.11 18:05
suricata píše:
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
bohužel nemůžu najit teploměr , tak dávám na vlastní intuici a zatím jí snad nemám
no kdyby jo, tak si dej studený obklad na čelo a lokty a paralen, ten se v těhotenství může, hlavně by se nemělo miminko přehrát, stará se o tebe Miloš?

jo doktorka mi dneska říkala , že lepší je i brufen . No má odpolední , ale jinak vařil včera čaj a myl dneska nádobí . ale taky budu muset uklízet , zítra se má nějakej možnej kupec přijít podivat na ten náš byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.9.11 18:09

Brufen? to ti fakt řekla? já jsem všude četla, že ten by se v těhotenství vůbec neměl…
držím palce ať je brzy lépe a byt se líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.9.11 18:14

Tak jsem to našla na stránkách státního ustavu pro kontrolu léčiv a ten brufen se nesmí ve třetím trimestru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
26.9.11 18:15
suricata píše:
Brufen? to ti fakt řekla? já jsem všude četla, že ten by se v těhotenství vůbec neměl…
držím palce ať je brzy lépe a byt se líbí :)

může se , já jak mě boleli zuby tak jsem ho taky brala a jeden nebo dva za den nevadí když to není každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí