Poradna duly
Jana Čurdová
lillyccat píše:
Ahojky holky tak vám gratulujem k výborným výsledkom.Ja na cukrovku idem až za dva týždne tak som zvedavá ako dopadnem a ako to bude celé prebiehat.
Inak dneska je pre mna najkrajší den v roku,pretože mojej sestre sa narodila maličká 3,7kg/50cm (tiež patrí k prvorodičkám)
jéj tak velká gratulace a ať vám dělá maličká radost ![]()
lillyccat píše:
Ahojky holky tak vám gratulujem k výborným výsledkom.Ja na cukrovku idem až za dva týždne tak som zvedavá ako dopadnem a ako to bude celé prebiehat.
Inak dneska je pre mna najkrajší den v roku,pretože mojej sestre sa narodila maličká 3,7kg/50cm (tiež patrí k prvorodičkám)
Jeee, to je nádherný, sestře velký gratulace ![]()
Dakujeme,určite to je velká radost a udalost u nás doma a po novom roku bude dalšia. ![]()
jinak jsem smutná dnes volala paní doktorka z genetiky ,že 3D focení musíme odložit na příští týden ![]()
jsem se tak těšila , tak si musíme počkat , ale jdem 27.9. a to má přítel narozky ,tak bude mít dáreček
![]()
Ahoj holky , nepřivyděláváte si některá z domova ?? nechci naletět podvodníkům a nějáký penízky navíc bych potřebovala
Kacenka020
To by mě taky zajímalo , taky bych si ráda nějakou kačku přivydělala ,kdyžtak dejte echo ![]()
Ja som nad tým tiež rozmýšlala ale obávam sa tých podomových prác,vačšinou sú to podvodníci.Minulý týžden sme mali v schránke leták,že hladaju ludí na roznášanie letákov ale neviem či by som do tohto zrovna išla
![]()
Markuška píše:
lillyccat gratulujito jste si to pěkně naplánovali
Dakujem ![]()
To ano to sme si dobre naplánovali,som z dvojičiek možno na tom niečo bude ![]()
Ahojky holky, tak jak se Vám všem vede? Doufám, že u všech vše v pořádku. Jinak ta práce nadoma by mě taky zajímala. Já jsem jednou chtěla prodávat oblečení (anglický second hand) na netu. Objednala jsem si asi 40kg lis z Anglie a v tom mix nošenýho značkovýho oblečení. Bylo potřeba vše vyprat, nafotit atd atd, dost práce a já na to nakonec neměla vůbec čas ![]()
Jinak už jsme si včera byli na úřadě vyřídit ty papíry ohledně otcovství, takže Sofinka má oficiálně tatínka a bude se jmenovat po něm a už jsme tam i nahlásili zrovna naše vybraný jména, takže už je to jistý ![]()
Dnes nebo zítra ještě skočim domluvit pediatra a 7.10. jdu na tu cukrovku. Tak už se nám to konečně rýsuje ![]()
Ahojky no mi byly včera taky vyřizovat otcovství
to je rychlovka co ?? ![]()
Ještě si musím oběhat trvalej pobyt ,budu mětit a kolem toho spoustu věcí
to je hrůza nesnáším úřady ![]()
jj, je to fofr, taky jste si zrovna nahlásili jména? A jsme na tom úplně stejně, zrovna jsem si nahlásila novej trvalej pobyt, za měsíc pro novou OP, všude to nahlásit, no děs ![]()
Ahoj holky,
já mám zařízenou už dětskou doktorku
, ale zase nemáme otcovství.
Zrovna včera jsem mladému říkala, že dnes začínáme 25.týden, tak jsem si uvědomila, jak rychle ty týdny utíkají, zachvíli už budeme ve 3.trimestru, vánoce, silvestr a rodíme
a pak už nikdy nebudeme sami ![]()
tak mi to naštěstí s otcovstvím řešit nemusíme a na matriku s papírama taky ne. u nás je měsíc před porodem odevzdám v porodnici. jen nad tou dětskou doktorkou budeme muset ještě popřemýšlet.
hele a musí se nějak dopředu domlouvat porodnice? já nemám vyřízené nic, a to jsem si chtěla změnit doktora, protože ten co ho mám to podle mě fláká…
ale už jsem si pomalu začala dělat seznam, co potřebuju do výbavičky, tak mám skoro vybraný kočárek (patron jen potřebuju dořešit edici), pak chůvičku (AC 420) a monitor dechu (nanny), vaničku koupím plastovou, až na nějakou narazím a lehátko mám vybrané BooBoo Péťa, teď už to jen všechno koupit, jsem se nějak rozepsala ![]()