Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
20.9.11 11:57

Ahojky, tak mě bohužel na cukrovku nikdo neposlal, ale za chvíli jedu do poradny, tak se ho tam teda na vše vyptam, pže mě tohle docela štvě :cert: Ani na srdíčku jsme nebyly… :-( Tak já jedu, pak písnu, jak jsem dopadla, zatim pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.9.11 12:07
saiiimona píše:
Ahojky, tak mě bohužel na cukrovku nikdo neposlal, ale za chvíli jedu do poradny, tak se ho tam teda na vše vyptam, pže mě tohle docela štvě :cert: Ani na srdíčku jsme nebyly… :-( Tak já jedu, pak písnu, jak jsem dopadla, zatim pa :mavam:

ale na srdíčko se chodí jen když má doktor na druhotrimu podezření na vadu srdce to není standardní vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.9.11 12:09

já oGTT ještě nemám za sebou. teprve mě tam bude doktorka objednávat, ale ani se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.9.11 13:25

Tak holky hlásím, že Sofinka je v naprostém pořádku, srdíčko tluče tak jak má a už vážíme 750g a já mám rázem už nahoře skoro 4kg :-) Jsem šťastná, že je malá v pořádku!!! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.9.11 13:26

Jo a na cukrovku se budu teprv objednávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
20.9.11 13:33
saiiimona píše:
Tak holky hlásím, že Sofinka je v naprostém pořádku, srdíčko tluče tak jak má a už vážíme 750g a já mám rázem už nahoře skoro 4kg :-) Jsem šťastná, že je malá v pořádku!!! :dance: :srdce:

Ahojky , super :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.9.11 18:02

Nazdár holky,
tak dnes poradna…vše v pořádku :dance:
A testy na cukrovku mám za sebou, nebylo to tak hrozný, až na to braní krve :cert: …výsledky se dozvím až v další poradně, takže za 3 týdny :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.9.11 18:02
saiiimona píše:
Tak holky hlásím, že Sofinka je v naprostém pořádku, srdíčko tluče tak jak má a už vážíme 750g a já mám rázem už nahoře skoro 4kg :-) Jsem šťastná, že je malá v pořádku!!! :dance: :srdce:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.9.11 18:54
saiiimona píše:

gratuluju to je bezva! To už je teda velká holka :srdce:
je na okraj ultrazvuk srdíčka se dělá jen, když mají podezření na vadu srdce a dělá to kardiolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.9.11 18:55
majkla0 píše:
Nazdár holky,
A testy na cukrovku mám za sebou, nebylo to tak hrozný, až na to braní krve :cert: …výsledky se dozvím až v další poradně, takže za 3 týdny :mrgreen: .

Super, gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.9.11 18:59

já jsem ještě na cukrovce nebyla, půjdu až v říjnu, to asi budu mít doktora na celý den, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.9.11 19:52
majkla0 píše:
Nazdár holky,
A testy na cukrovku mám za sebou, nebylo to tak hrozný, až na to braní krve :cert: …výsledky se dozvím až v další poradně, takže za 3 týdny :mrgreen: .

Tak super, gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.9.11 19:53
suricata píše:
saiiimona píše:
je na okraj ultrazvuk srdíčka se dělá jen, když mají podezření na vadu srdce a dělá to kardiolog

Děkuju moc :hug: Mám z ní radost, z berušky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.9.11 19:55
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
Děkuju moc :hug: Mám z ní radost, z berušky :srdce:

to věřím, je to nádherné, ty jo a už je tak velká, co? no rostou nám jako z vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.9.11 19:55

Ahojky holky tak vám gratulujem k výborným výsledkom.Ja na cukrovku idem až za dva týždne tak som zvedavá ako dopadnem a ako to bude celé prebiehat. :think:
Inak dneska je pre mna najkrajší den v roku,pretože mojej sestre sa narodila maličká 3,7kg/50cm (tiež patrí k prvorodičkám) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí