Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak mě bohužel na cukrovku nikdo neposlal, ale za chvíli jedu do poradny, tak se ho tam teda na vše vyptam, pže mě tohle docela štvě
Ani na srdíčku jsme nebyly…
Tak já jedu, pak písnu, jak jsem dopadla, zatim pa ![]()
saiiimona píše:
Ahojky, tak mě bohužel na cukrovku nikdo neposlal, ale za chvíli jedu do poradny, tak se ho tam teda na vše vyptam, pže mě tohle docela štvěAni na srdíčku jsme nebyly…
Tak já jedu, pak písnu, jak jsem dopadla, zatim pa
ale na srdíčko se chodí jen když má doktor na druhotrimu podezření na vadu srdce to není standardní vyšetření
já oGTT ještě nemám za sebou. teprve mě tam bude doktorka objednávat, ale ani se mi tam nechce.
Tak holky hlásím, že Sofinka je v naprostém pořádku, srdíčko tluče tak jak má a už vážíme 750g a já mám rázem už nahoře skoro 4kg
Jsem šťastná, že je malá v pořádku!!!
![]()
saiiimona píše:
Tak holky hlásím, že Sofinka je v naprostém pořádku, srdíčko tluče tak jak má a už vážíme 750g a já mám rázem už nahoře skoro 4kgJsem šťastná, že je malá v pořádku!!!
![]()
Ahojky , super
![]()
Nazdár holky,
tak dnes poradna…vše v pořádku ![]()
A testy na cukrovku mám za sebou, nebylo to tak hrozný, až na to braní krve
…výsledky se dozvím až v další poradně, takže za 3 týdny
.
saiiimona píše:
Tak holky hlásím, že Sofinka je v naprostém pořádku, srdíčko tluče tak jak má a už vážíme 750g a já mám rázem už nahoře skoro 4kgJsem šťastná, že je malá v pořádku!!!
![]()
saiiimona píše:
![]()
gratuluju to je bezva! To už je teda velká holka ![]()
je na okraj ultrazvuk srdíčka se dělá jen, když mají podezření na vadu srdce a dělá to kardiolog
majkla0 píše:
Nazdár holky,
tak dnes poradna…vše v pořádku
A testy na cukrovku mám za sebou, nebylo to tak hrozný, až na to braní krve…výsledky se dozvím až v další poradně, takže za 3 týdny
.
Super, gratulace ![]()
já jsem ještě na cukrovce nebyla, půjdu až v říjnu, to asi budu mít doktora na celý den, ne?
majkla0 píše:
Nazdár holky,
tak dnes poradna…vše v pořádku
A testy na cukrovku mám za sebou, nebylo to tak hrozný, až na to braní krve…výsledky se dozvím až v další poradně, takže za 3 týdny
.
Tak super, gratuluju ![]()
suricata píše:saiiimona píše:gratuluju to je bezva! To už je teda velká holka
![]()
je na okraj ultrazvuk srdíčka se dělá jen, když mají podezření na vadu srdce a dělá to kardiolog
Děkuju moc
Mám z ní radost, z berušky ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Děkuju mocsaiiimona píše:gratuluju to je bezva! To už je teda velká holka
![]()
je na okraj ultrazvuk srdíčka se dělá jen, když mají podezření na vadu srdce a dělá to kardiologMám z ní radost, z berušky
to věřím, je to nádherné, ty jo a už je tak velká, co? no rostou nám jako z vody ![]()
Ahojky holky tak vám gratulujem k výborným výsledkom.Ja na cukrovku idem až za dva týždne tak som zvedavá ako dopadnem a ako to bude celé prebiehat. ![]()
Inak dneska je pre mna najkrajší den v roku,pretože mojej sestre sa narodila maličká 3,7kg/50cm (tiež patrí k prvorodičkám) ![]()