Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
jejej to mě mrzí, a nešlo by to ještě nějak udělat?
tak šlo by to platit dál , ale měli by jsme daleko menší peníze než když se to prodá a hodně se toho třeba zplatí z toho co zbyde a pak bude na to žití toho víc
Bohužel je , tak jsem mu řekla , e jestli se automatu ještě jedinkrát dotkne tak to nerozdejchám a odejdu . S jeho rodinou a i s ním sme se dohodli , že pro jistotu jeho výplata bude chodit mě
jj, to Ti schvaluju, ať to máš hezky pod kontrolou, když je to lumpák, hlavně aby si nepujčoval někde dál… Ale to snad to ne..
A tp je dobře. Tak snad už to bude dobrý, až to trošičku vyřešíte..
no snad jo , potřebujem to prodat , najít podnájem a dát to všchno do pořádku
zrovna jsem ti chtěla napsat, ať držíš rodinnou kasu a dáváš mu jen kapesné, držím palce ať to ukočíruješ, bohužel budeš muset dělat mámu aj chlapovi a být na něj drsná, přeju ať se mu v makovici rozsvítí a uvědomí si, co je teď důležitý
no,vypadá to , že mu to došlo všechno … tak snad už to bude OK
suricata píše:
zrovna jsem ti chtěla napsat, ať držíš rodinnou kasu a dáváš mu jen kapesné, držím palce ať to ukočíruješ, bohužel budeš muset dělat mámu aj chlapovi a být na něj drsná, přeju ať se mu v makovici rozsvítí a uvědomí si, co je teď důležitý
děkuji moc , nikdy sem si nemyslela , že v jednadvaceti budu tohle řešit
no každopádně ho to teď nech chvilku žehlit, ať se snaží a dělá ti pomyšlení ![]()
suricata píše:
no každopádně ho to teď nech chvilku žehlit, ať se snaží a dělá ti pomyšlení
přesně tak!!!
No sice dneska odjel na ryby , ale pak se rozpršelo a když se vrátil , tak umyl ledničku , udělal večeři a teď mi dělá oběd na zítra , tak se dneska snaží . Sice než odjel tak sme se malinko chytli a tak uvidím jak to snažení bude vypadat zítra