Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
22.9.11 19:21
suricata píše:
hele a musí se nějak dopředu domlouvat porodnice? já nemám vyřízené nic, a to jsem si chtěla změnit doktora, protože ten co ho mám to podle mě fláká…
ale už jsem si pomalu začala dělat seznam, co potřebuju do výbavičky, tak mám skoro vybraný kočárek (patron jen potřebuju dořešit edici), pak chůvičku (AC 420) a monitor dechu (nanny), vaničku koupím plastovou, až na nějakou narazím a lehátko mám vybrané BooBoo Péťa, teď už to jen všechno koupit, jsem se nějak rozepsala :mrgreen:

do porodnice v Praze je potřeba se registrovat ve 14+0 potom už máš v Praze utrum. V jiných městech si yslím že to neřeší, ale doporučuju ti si tam zavolat alespoň dva měsíce dopředu jestli v tvém termínu fungují normálně. každé oddělení se musí jednou ročně na týden zavřít a prochází úklidem a malováním. většinou to je v létě, ale je lepší si to zjistit dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.9.11 19:25
paola white píše:
suricata píše:
hele a musí se nějak dopředu domlouvat porodnice? já nemám vyřízené nic, a to jsem si chtěla změnit doktora, protože ten co ho mám to podle mě fláká…
ale už jsem si pomalu začala dělat seznam, co potřebuju do výbavičky, tak mám skoro vybraný kočárek (patron jen potřebuju dořešit edici), pak chůvičku (AC 420) a monitor dechu (nanny), vaničku koupím plastovou, až na nějakou narazím a lehátko mám vybrané BooBoo Péťa, teď už to jen všechno koupit, jsem se nějak rozepsala :mrgreen:
do porodnice v Praze je potřeba se registrovat ve 14+0 potom už máš v Praze utrum. V jiných městech si yslím že to neřeší, ale doporučuju ti si tam zavolat alespoň dva měsíce dopředu jestli v tvém termínu fungují normálně. každé oddělení se musí jednou ročně na týden zavřít a prochází úklidem a malováním. většinou to je v létě, ale je lepší si to zjistit dopředu

děkuju za radu, ty jsi už do porodnice volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.9.11 21:06

já jsem z Prahy takže už jsem do porodnice dávno registrovaná. takže já už to mám v Podolí zařízené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.9.11 09:09

Ahoj holky , tak od včera máme zamluvenej kočárek , sice z druhé ruky , ale korba je jako nová a sporťák je na tom hůř , ale to se vypere a popřípadě vydrbe a bude OK a ještě za něj chce paní jen 2 tisíce , tak to nekupte :lol: jinak to je x-lander v tyrkysové barvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.9.11 09:29

A jinak tu je můj dnešní břuch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
23.9.11 09:32

Kacenka020
hezkej břoušek malinkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
23.9.11 09:33

to já se tahám s tímhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.9.11 09:34
Markuška píše:
Kacenka020
hezkej břoušek malinkej :palec:

děkuji :hug: jo jo všichni se mě ptaj kde to naše dítko nosím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.9.11 09:35
Markuška píše:
to já se tahám s tímhle :mrgreen:

tak to máš nepatrně větší :-) ale zase tam má vaše dítko víc místa než u mě , já cejtím každe otočení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.9.11 07:48

jéé to jsou nádherné břuška, to nám to ale hezky roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
24.9.11 08:05

Ahoj holky,

koukam, ze lednatek bude mraky. ja jsem ve skupine Leden 2012. Dnes jsem nahodou objevila vas a rada se pridam i k vam… jestli mohu.

Je mi 27 let a cekam taky prvniho prcka- respektive holcicku Nelu. Na cukrovku nejdu z vlastniho rozhodnuti. A porodnici vybranou uz mam :palec:

Jinak koukam, ze vy uz vybehavate urady… taky uz bych mela nekde zacit. Mam to trosku komplikovane, protoze ja rodim v zahranici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.11 08:31
miminkoMEX píše:
Ahoj holky,

koukam, ze lednatek bude mraky. ja jsem ve skupine Leden 2012. Dnes jsem nahodou objevila vas a rada se pridam i k vam… jestli mohu.

Je mi 27 let a cekam taky prvniho prcka- respektive holcicku Nelu. Na cukrovku nejdu z vlastniho rozhodnuti. A porodnici vybranou uz mam :palec:

Jinak koukam, ze vy uz vybehavate urady… taky uz bych mela nekde zacit. Mam to trosku komplikovane, protoze ja rodim v zahranici :lol:

Ahojky , jasné , vítej … A jak to , že budeš rodit v zahraničí ?? to tam máš zaměstnání nebo přítele ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
24.9.11 13:48

Cauky,
mam tu pritele ( cecha) a ten tu ma zamestnani. A zrovna v lednu ma sezonu v plnem proudu, tak si nemuzem odskocit do CR porodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.11 13:54
miminkoMEX píše:
Cauky,
mam tu pritele ( cecha) a ten tu ma zamestnani. A zrovna v lednu ma sezonu v plnem proudu, tak si nemuzem odskocit do CR porodit…

jasné , tak to chápu . a v jaké zemi budeš teda rodit ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
24.9.11 14:17

Cauky,
rodit budeme v mexiku :palec: a mam tu z toho trosku obavy… Nemocnice a pece sice lepsi nez u nas,ale nikdo me tu nic vysvetlovat nebude a v porodnici budem jen jeden den :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí