Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
30.9.11 21:13

Ahoj Saiii koupila jsem si ty vysoký, až je odzkouším, dám vědět.
Ještě vám musím poslat obrázek, jsem se zamilovala do tohohle proutěného koše, ještě se dá místo boudičky udělat nebesa, hrozně se mi to líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.10.11 08:05

ten je krásnej mi budem mít kolíbku památeční , ta je ještě po mě :lol: ale moc pěkná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.10.11 08:10

Dobré ránko, holky.
Košík je nádhernej, taky jsem o něm začla přemýšlet a prý teta měla na bratránky nějaký koš, dnes jí uvidim, tak se musím optat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.10.11 09:21
saiiimona píše:
Dobré ránko, holky.
Košík je nádhernej, taky jsem o něm začla přemýšlet a prý teta měla na bratránky nějaký koš, dnes jí uvidim, tak se musím optat :lol:

Saiii tak pak mi, prosím, napiš každé slovíčko, já bych ho hrozně chtěla, ale manželovi se to asi moc nelíbí a navíc na jak dlouho vydrží, než se musí koupit postýlka? Asi než se začne zvedat, co?
Navíc koš si můžeš dát tam, kde se zrovny pohybuješ, třeba do kuchyně, když vaříš, ale zas na druhou stranu, prý je dobré, když miminko má jedno spací místo, na které je zvyklé, ale zas to že o máš u sebe, no já nevím, jak tohle rozlousknout, hodila by se nějaká zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.10.11 09:34

ahoj holky , tak já už sem po snídani , musím se začít za chvilí chystat . Jedem s našima na zahradu , bude se zapíjet léto :mrgreen: tam se teda pije furt , ale tentokrát maj důvod :mrgreen: :mrgreen: jinak jsem včera slintala nad tady těma stránkama http://www.pixybaby.cz/ , ale třeba je znáte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.10.11 15:50

Jupí tak mám angínu jak prase! nasazený antibiotika a je mi jak na umření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.10.11 19:11
paola white píše:

jejej přeju ti, ať se ti brzo uleví, musí to být v těch vedrech docela hnusný, ach jo…
brzy se uzdrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.10.11 08:18
paola white píše:

Taky prajem skoré uzdravenie určite to nieje nič príjemné ani pre teba ani pre prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
2.10.11 15:12

Ahoj holky,

white, preji brzke uzdraveni. lepsi nemocna ted, nez v prvnim trim :lol:

Jinak ja taky budu porizovat nejake lehatko, ve ketrem bude mimco,aby se mnou mohlo byt v kuchyni pri vareni a proste vsude. Postylku bude mit jednu a to ve svem pokojiku.

Jinak u me vse ok, uz se nemuzu dockat az budu na kontrole ve stredu. nejak to pomalinku utika :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.10.11 11:24

Ahojky
Paolo tak přeji , aby bylo brzo lépe
jinak teda holky dneska první mokrej flek na spacím tričku u pravého prsa , nečekala jsem to , byla jsem docela zaskočená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.10.11 11:51

Ahojda holky,
nemocným přeji brzké uzdravení :wink: , já mám rýmu a škrábě mě v krku, ale to je všechno, tak snad to nebude horší.

Zrovna včera jsme se o mokrých flecích bavily, říkala jsem, že už se to stát může, ale nachystaná na to stejně nejsem :nevim: . Nejhorší by bylo stát se to někde ve společnosti, ale s tím nic neuděláš, prostě to k těhotenství patří.

My jdeme příští úterý do poradny, opět se těším :mrgreen: a konečně budu vědět výsledky testu na cukrovku.

Užívejte sluníčka a relativně tepla, zima už se nám blíží 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 13:19

Ahojky

u nás už to je o dost lepší. Naštěstí se to podařilo podchytit včas takže atb zabrali fakt rychle. Já už měla mokrý flíčky tak před třemi týdny, ale naštěstí to zase přestalo. Stejně si ale pro jistotu dávám když někam jdu do podprdy kapesníčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.10.11 17:01

Ahoj holky,tie mokré flaky som tiež už zažila,tak pred týždnom prvýkrát,tak dávam bacha :-)
Dneska som bola na cukrovke a výsledky dopadli naštastie super,tak cukrovka nám nehrozí,to ma potešilo a hned som si zašla do detského obchodíku a niečo nakúpila aj s partnerom pre maličkého,tak radost bola dvojnásobná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 17:07

Paolo, je fajn, že už jsi zdravá :)

mokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.10.11 17:22
suricata píše:
Paolo, je fajn, že už jsi zdravá :)mokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství :mrgreen:

A to sme len v 5,6,… mesiaci, čo bude v 7,8,…?! :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital