Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Saiii koupila jsem si ty vysoký, až je odzkouším, dám vědět.
Ještě vám musím poslat obrázek, jsem se zamilovala do tohohle proutěného koše, ještě se dá místo boudičky udělat nebesa, hrozně se mi to líbí…
ten je krásnej mi budem mít kolíbku památeční , ta je ještě po mě
ale moc pěkná
Dobré ránko, holky.
Košík je nádhernej, taky jsem o něm začla přemýšlet a prý teta měla na bratránky nějaký koš, dnes jí uvidim, tak se musím optat ![]()
saiiimona píše:
Dobré ránko, holky.
Košík je nádhernej, taky jsem o něm začla přemýšlet a prý teta měla na bratránky nějaký koš, dnes jí uvidim, tak se musím optat
Saiii tak pak mi, prosím, napiš každé slovíčko, já bych ho hrozně chtěla, ale manželovi se to asi moc nelíbí a navíc na jak dlouho vydrží, než se musí koupit postýlka? Asi než se začne zvedat, co?
Navíc koš si můžeš dát tam, kde se zrovny pohybuješ, třeba do kuchyně, když vaříš, ale zas na druhou stranu, prý je dobré, když miminko má jedno spací místo, na které je zvyklé, ale zas to že o máš u sebe, no já nevím, jak tohle rozlousknout, hodila by se nějaká zkušenost ![]()
ahoj holky , tak já už sem po snídani , musím se začít za chvilí chystat . Jedem s našima na zahradu , bude se zapíjet léto
tam se teda pije furt , ale tentokrát maj důvod
jinak jsem včera slintala nad tady těma stránkama http://www.pixybaby.cz/ , ale třeba je znáte ![]()
Jupí tak mám angínu jak prase! nasazený antibiotika a je mi jak na umření…
paola white píše:
jejej přeju ti, ať se ti brzo uleví, musí to být v těch vedrech docela hnusný, ach jo…
brzy se uzdrav
paola white píše:
Taky prajem skoré uzdravenie určite to nieje nič príjemné ani pre teba ani pre prcka
Ahoj holky,
white, preji brzke uzdraveni. lepsi nemocna ted, nez v prvnim trim ![]()
Jinak ja taky budu porizovat nejake lehatko, ve ketrem bude mimco,aby se mnou mohlo byt v kuchyni pri vareni a proste vsude. Postylku bude mit jednu a to ve svem pokojiku.
Jinak u me vse ok, uz se nemuzu dockat az budu na kontrole ve stredu. nejak to pomalinku utika ![]()
Ahojky
Paolo tak přeji , aby bylo brzo lépe
jinak teda holky dneska první mokrej flek na spacím tričku u pravého prsa , nečekala jsem to , byla jsem docela zaskočená ![]()
Ahojda holky,
nemocným přeji brzké uzdravení
, já mám rýmu a škrábě mě v krku, ale to je všechno, tak snad to nebude horší.
Zrovna včera jsme se o mokrých flecích bavily, říkala jsem, že už se to stát může, ale nachystaná na to stejně nejsem
. Nejhorší by bylo stát se to někde ve společnosti, ale s tím nic neuděláš, prostě to k těhotenství patří.
My jdeme příští úterý do poradny, opět se těším
a konečně budu vědět výsledky testu na cukrovku.
Užívejte sluníčka a relativně tepla, zima už se nám blíží ![]()
Ahojky
u nás už to je o dost lepší. Naštěstí se to podařilo podchytit včas takže atb zabrali fakt rychle. Já už měla mokrý flíčky tak před třemi týdny, ale naštěstí to zase přestalo. Stejně si ale pro jistotu dávám když někam jdu do podprdy kapesníčky…
Ahoj holky,tie mokré flaky som tiež už zažila,tak pred týždnom prvýkrát,tak dávam bacha ![]()
Dneska som bola na cukrovke a výsledky dopadli naštastie super,tak cukrovka nám nehrozí,to ma potešilo a hned som si zašla do detského obchodíku a niečo nakúpila aj s partnerom pre maličkého,tak radost bola dvojnásobná ![]()
Paolo, je fajn, že už jsi zdravá ![]()
mokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství ![]()
suricata píše:
Paolo, je fajn, že už jsi zdravámokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství
A to sme len v 5,6,… mesiaci, čo bude v 7,8,…?!
![]()